Sander Tjoe Ny.

Community Manager

Over Sander

Binnen Ranking Masters ben ik als Community Manager verantwoordelijk voor alle zaken rondom de Blog Influencers.

Denk aan het onderhouden van contact met Influencers, meedenken over de focus van de verschillende trajecten en het zorgen voor een strakke planning waarbij alle campagnes op tijd bij de projectmanagers worden aangeleverd.

Ik ben van mening dat Ranking Masters met het inschakelen van Influencers uit het Juulr netwerk voor haar SEO campagnes net dát stukje extra kwaliteit en duurzaamheid aan tafel brengt ten opzichte van andere bureaus. Ik geloof in het duurzaam bouwen aan een fundament en ik ben ervan overtuigd dat mijn portefeuille een essentieel onderdeel is van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Persoonlijk draai ik al een tijdje mee binnen Ranking Masters en Juulr. Ik vind het leuk om een onderneming te zien groeien, en daar zelf een steentje aan bij te dragen.

Sander Tjoeny
Sander Tjoeny

Over Sander

Binnen Ranking Masters ben ik als Community Manager verantwoordelijk voor alle zaken rondom de Blog Influencers.

Denk aan het onderhouden van contact met influencers, meedenken over de focus van de verschillende trajecten en het zorgen voor een strakke planning waarbij alle campagnes op tijd bij de projectmanagers worden aangeleverd.

Ik ben van mening dat Ranking Masters met het inschakelen van Influencers voor haar SEO campagnes net dát stukje extra kwaliteit en duurzaamheid aan tafel brengt ten opzichte van andere bureaus. Ik geloof in het duurzaam bouwen aan een fundament en ik ben ervan overtuigd dat mijn portefeuille een essentieel onderdeel is van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Persoonlijk ga ik al een tijdje mee binnen Ranking Masters en hoop ik er ook zeker nog een tijd te blijven. Ik vind het leuk om een onderneming te zien groeien, en zelf daar ook een steentje aan bij te dragen.

750+

Blije klanten.

9

SEO experts.

2.500+

#1 Google posities.

Maak ook kennis met…

Rick
Linkbuilding Specialist

Remco
Linkbuilding Specialist

Jessica
Marketing Administrator

Jeffrey
Marketing Administrator