Wij zetten je bedrijf in Eindhoven letterlijk op de kaart met online zoekoptimalisatiediensten

Volgens Google is een derde van alle mobiele zoekopdrachten lokaal. Meer dan 40% van de zoekopdrachten zijn lokale zoekopdrachten, deze omvatten stads-, staats- of zelfs buurtnamen in hun zoekopdrachten. Ranking Masters kan je helpen om het meeste uit deze mogelijkheid te halen.

Advies over SEO in Eindhoven

Een lokale zoekopdracht omvat meestal een locatiewijziging en een trefwoord en wordt gebruikt door klanten die op zoek zijn naar een bedrijf of product in hun omgeving. Typische lokale zoekopdrachten omvatten niet alleen informatie over “wat” de bezoeker van de site zoekt (zoals trefwoorden, een bedrijfscategorie of de naam van een consumentenproduct) maar ook “waar” informatie, zoals een straatadres, plaatsnaam, postcode of geografische coördinaten zoals lengte- en breedtegraad. Bijvoorbeeld ‘kapper in Eindhoven”.

 

Wanneer dit soort zoekopdrachten worden uitgevoerd, zullen de zoekmachines vaak een geografische kaart van lokale bedrijfslijsten met belangrijke contactinformatie geven. Ranking Masters zal je lokale bedrijfslijsten optimaliseren voor die geografisch gerichte zoekopdrachten. “In de buurt van mij” zoekopdrachten worden steeds populairder omdat zoekers onderweg vaak een bedrijf, winkel of kantoor willen vinden dat zich zo dicht mogelijk bij hun huidige locatie bevindt. Een goede SEO Eindhoven wordt dus steeds belangrijker.

 

Lokale zoekadvertenties zijn specifiek gericht op lokale consumenten die klaar zijn om een bepaald product of dienst te kopen. Een hoger percentage van deze klanten zal kopen zodra ze de locaties hebben gevonden waar ze zaken kunnen doen in de buurt van hen.

SEO inzetten voor meer website verkeer?

Ben je opzoek naar meer verkeer naar je website in de buurt van Eindhoven? Wij helpen je met jouw SEO verbeteren

Ontvang Een Gratis SEO Voorstel

Google feiten:

  • Google stelt dat (1) op de (5) zoekopdrachten op Google gerelateerd zijn aan een locatie.
  • 9 van de 10 mensen die op zoek zijn naar een lokale winkel, restaurant of bedrijf zullen zich wenden tot zoekmachines om hun mogelijkheden te ontdekken en voor beoordelingen.
  • Tegenwoordig gebruikt 80% van de mensen die online zoeken Google. Meer mensen zoeken online en nog maar weinig mensen gebruiken de Gouden Gids.

 

Laat ons je bedrijf hoger scoren met een SEO Eindhoven

 

We hebben een diepgaand begrip van hoe het Maps algoritme werkt en de factoren die worden gebruikt om de rangschikking van lokale bedrijfslijsten te bepalen. Daarnaast hebben we een paar trucs in huis die je een concurrentievoordeel kunnen geven. Wij kunnen je helpen je bedrijf een boost te geven in de ranglijsten van Maps en je helpen om je rankings in de loop van de tijd te verstevigen.

Haal meer profijt uit SEO in Eindhoven

Google stemt je algoritmes meer en meer af op de tekstuele inhoud van je website. Alleen met unieke, hoogwaardige en actuele content onderscheid je je van je concurrenten en sta je met je trefwoorden op de topposities. Daarom maken wij zoekwoord gerelateerde SEO content pagina’s voor je als uitbreiding van je website.

 

 

Neem vrijblijvend contact op voor SEO Eindhoven

 

Wij maken graag geheel gratis en vrijblijvend een analyse van je website. Wij stellen de 20 belangrijkste trefwoorden en combinaties samen en sturen je een gedetailleerde trefwoorden- en concurrentieanalyse samen met een schriftelijke offerte voor optimalisatie. Wij bellen je niet ongevraagd, maar we zullen je graag contacteren om verdere vragen over de optimalisatie van je website te beantwoorden. Vul ons formulier volledig in en wij sturen je binnen 48 uur gratis onze analyse toe.

Bekijk ook:

SEO Breda
SEO Dordrecht
SEO Arnhem