SEO bureau in Houten

.

Ben je op zoek naar een ervaren SEO partij in Houten? Kies vandaag nog voor Ranking Masters!

Wij zijn een full-service SEO bureau met een team van meer dan 17 SEO specialisten. We bieden een SEO strategie op maat en hanteren geen ongemakkelijke lange termijn contracten. Wij zijn een online bureau met ruime ervaring op lokaal, nationaal en internationaal gebied. We hebben meer dan 750 SEO campagnes uitgevoerd en met de status van SEO kennisleider zijn wij hét #1 Full Service SEO Agency in Houten en omgeving.

 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Op zoek naar een SEO Bureau in Houten?

  Bij Ranking Masters, jouw SEO bureau in Houten, geloven we dat een sterke online aanwezigheid begint met een solide SEO strategie. Als in SEO gespecialiseerd online marketingbureau met meer dan 14 jaar ervaring, hebben we de kennis en expertise in huis om de zoekmachine optimalisatie van jouw website of webshop naar een hoger niveau te tillen. We zijn niet voor niets de #1 Full Service SEO Agency in de wereld van Search en hebben meer dan 750 SEO campagnes succesvol uitgevoerd voor online ondernemers en bedrijven uit Houten, maar ook voor bedrijven uit steden zoals Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Amersfoort en Hilversum. Of je nu lokale, landelijke of internationale campagnes wilt uitvoeren, wij staan voor je klaar.

  Wij kunnen alles omtrent SEO van je overnemen, van strategie tot linkbuilding en content creatie. We kunnen ook ingeschakeld worden voor één of enkele specifieke zaken, zoals alleen linkbuilding of content. Wij fungeren als aanvulling of verlengstuk van onze klanten en vullen aan wat zij niet hebben om SEO tot een succes te maken. De benodigdheden en behoeften kunnen van maand tot maand verschillen, daarom bieden wij flexibele oplossingen aan. Bekijk onze eerder behaalde resultaten in de case studies op onze website om een beter beeld te krijgen van wat wij voor je kunnen betekenen.

  Met Ranking Masters, hét SEO bureau in Houten en omstreken, ben je verzekerd van een partner die met je meedenkt, strategieën op maat levert en zich continu aanpast aan de veranderende behoeften van jouw online organisatie. Samen zorgen we voor duurzame online groei en impact. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw website of webshop te bespreken.

  Neem contact op

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Waarom is Ranking Masters het ideale SEO bureau van Haarlem?

   Voor wie is een SEO bureau in Houten?

   SEO bureau’s zijn essentieel voor bedrijven die producten of diensten aanbieden waar maandelijks naar gezocht wordt in zoekmachines zoals Google. Het is ook cruciaal voor bedrijven die duurzaam willen bouwen aan het fundament van hun marketing. SEO heeft zich bewezen als een van de meest betrouwbare vormen van online marketing. Ranking Masters, jouw SEO bureau in Houten, werkt voor bedrijven die zich richten op lokale, nationale en internationale markten. Of het nu gaat om bestaande markten of snel opkomende producten, zolang er maandelijks naar gezocht wordt door mensen in het doelgebied, is het raadzaam om met zoekmachine optimalisatie te starten.

   Volgens gegevens tot en met 2023 is SEO interessant voor een breed scala aan bedrijven. Bijvoorbeeld, e-commerce bedrijven zagen een toename van 33% in organisch verkeer na optimalisatie van hun SEO. Bovendien wordt SEO vaak ingezet om de winst van een bedrijf te vergroten, aangezien de kosten van Google Ads blijven stijgen en zwaar drukken op de winst. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om, na positieve resultaten met SEO, hun budget te verlagen naar een onderhouds campagne, wat zorgt voor een hogere ROI per geïnvesteerde euro.

   Waarom schakel je een SEO-specialist in?

   Bedrijven in Houten schakelen de SEO specialisten van Ranking Masters in omdat er intern expertise of slagkracht ontbreekt. Wij zijn een dynamisch en flexibel SEO bureau dat fungeert als het verlengstuk van onze klanten. Dit kan betekenen dat we de gehele SEO campagne uitvoeren, van strategie tot content tot linkbuilding tot webdevelopment, maar ook dat we mogelijk alleen de linkbuilding ten uitvoering brengen. Onze SEO specialisten kunnen, zelfs in concurrerende markten, met een significant lager budget boven internetgiganten zoals Bol.com, Mediamarkt.nl of BCC komen, dankzij een doordachte en data gedreven SEO strategie.

   Wat levert SEO op voor bedrijven in Houten?

   Zoekmachine optimalisatie (SEO) is cruciaal voor bedrijven in Houten die online willen groeien. Laten we eens kijken naar een rekenvoorbeeld. Stel je voor dat je website 25.000 bezoekers per maand heeft en een conversiepercentage van 2%. Als het gemiddelde bestelbedrag €400 is, dan genereert je website een maandelijkse omzet van €200.000 (25.000 bezoekers * 2% conversie * €400). Als we uitgaan van een winstmarge van 25%, is de winst dan €50.000 per maand. Op jaarbasis is dit een omzet van €2.400.000 en een winst van €600.000. Bovendien is de Customer Lifetime Value (CLV) hoger dan de initiële aankoop, omdat klanten vaak terugkomen. Als een klant bijvoorbeeld gemiddeld drie keer koopt, is de CLV €1.200 (3 * €400). Door samen te werken met een SEO bureau in Houten, zoals Ranking Masters, kun je je online zichtbaarheid vergroten, meer klanten aantrekken en uiteindelijk je omzet en winst verhogen.

   Wat zijn de voordelen van SEO uitbesteden?

   Het uitbesteden van SEO aan een gespecialiseerd bureau zoals Ranking Masters in Houten, heeft verschillende voordelen:

   • Meer verkeer en conversie: Een hogere ranking in de zoekresultaten leidt tot meer verkeer en een hoger conversiepercentage.
   • Vergroten van omzet: Door meer verkeer en conversies zal je omzet aanzienlijk stijgen.
   • Creëren van focus: Je kunt je concentreren op je kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor je online zichtbaarheid.
   • Inkopen van kennis: Onze SEO-specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.
   • Technische optimalisatie: We zorgen ervoor dat je website technisch in orde is, zodat deze beter scoort in de zoekmachines.
   • Content optimalisatie: We creëren waardevolle en relevante content die aansluit bij de behoeften van je doelgroep.
   • Linkbuilding: We zorgen voor hoogwaardige backlinks die je online autoriteit versterken.

   Hoeveel kost een SEO specialist per uur?

   Onze uurtarieven variëren van €75 tot €130 per uur, afhankelijk van de senioriteit van de SEO specialist. Hierbij is het belangrijk om te benadrukken dat een hoger uurtarief kan betekenen dat je in totaliteit minder geld kwijt bent. Meer ervaren SEO specialisten bij Ranking Masters gaan namelijk effectiever te werk en hebben uiteindelijk minder uren, dus geld, nodig om een resultaat te bereiken. Voordelen van het uitbesteden van SEO aan een SEO bureau in Houten zijn:

   • Effectiviteit: Onze ervaren SEO specialisten kunnen sneller en efficiënter resultaten behalen.
   • Kostenefficiënt: Door effectiever te werk te gaan, zijn er uiteindelijk minder uren nodig, wat leidt tot lagere kosten.
   • Tijdsbesparing: Je bespaart tijd die je kunt besteden aan andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

   Waarom werken wij graag als SEO-specialist voor bedrijven in Houten?

   Houten is een dynamische stad met een rijke historie en een bloeiend bedrijfsleven. Dit maakt het een ideale plek voor ons als SEO bureau om samen te werken met ondernemers en bedrijven. We stellen ons op als online groeipartner voor onze klanten in Houten. Dit betekent dat we verder gaan dan alleen zoekmachine optimalisatie. We willen samen “de online berg” beklimmen in de Google zoekmachine en succes vieren. Hierbij ligt onze focus op duurzaam resultaat voor op de lange termijn. Echter, wij richten ons ook op de kansen die nu voor het oprapen liggen, het zogenaamde “low hanging fruit”.

   Houten telt meer dan 7.000 bedrijven en bijna 50.000 inwoners. Dit biedt veel kansen voor ondernemers om te groeien. Als SEO bureau in Houten helpen wij ondernemers en bedrijven om deze kansen optimaal te benutten.

   Wat is onze SEO-werkwijze voor bedrijven uit Houten?

   Onze SEO-werkwijze voor bedrijven uit Houten is opgebouwd uit verschillende fasen. We beginnen met een grondige analyse van je huidige online aanwezigheid en je concurrenten. Vervolgens stellen we een strategie op maat samen om je online zichtbaarheid te vergroten. Dit omvat het optimaliseren van je website, het creëren van waardevolle content en het verkrijgen van hoogwaardige backlinks.

   Als SEO bureau in Houten werken we nauw samen met onze klanten. We stellen realistische doelen en maken duidelijke afspraken. Gedurende het gehele traject monitoren we de voortgang en sturen we bij waar nodig. We geloven in transparantie en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Op deze manier zorgen we samen voor duurzame groei en een sterkere online aanwezigheid.

   Ten slotte richten we ons op het behouden van de behaalde resultaten. Dit doen we door je website continu te optimaliseren en up-to-date te houden. Hiermee zorgen we voor een duurzaam resultaat en een blijvende groei voor je bedrijf in Houten.

   Grondige marktanalyse

   Iedere markt is anders. Zoekwoorden en zoekgedrag van zoekmachine gebruikers verschillen, daarom moet ook de customer journey die leidt tot een aankoop geanalyseerd worden. Daarbij is het uitvoeren van een concurrentieanalyse ook essentieel. Als SEO bureau in Houten voeren we een grondige marktanalyse uit om te begrijpen hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien in Houten.

   Technische SEO

   Soms is een website verouderd of niet geschikt voor mobiele gebruikers (mobile responsive). Andere technische fouten zijn 301-omleidingen en 404-fouten. We kijken daarnaast naar de Core Web Vitals, waarbij snelheid en gebruikerservaring belangrijke onderdelen zijn. Door de website weer helemaal aan te passen aan de eisen van de techniek zal deze weer op de juiste manier werken. Bij ons SEO bureau in Houten is technische SEO een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

   SEO geoptimaliseerde content

   We werken met lokale schrijvers die de markt in Houten kennen en op basis van onze input teksten goed kunnen schrijven volgens de laatste Google-richtlijnen. Deze teksten komen ter controle bij de klant en indien gewenst kunnen we deze implementeren in de website. Ons SEO bureau in Houten zorgt ervoor dat je content niet alleen aantrekkelijk is voor je doelgroep, maar ook voor zoekmachines.

   Linkbuilding

   Een mix van kwantitatieve en kwalitatieve linkbuilding zorgt voor een natuurlijk en sterk linkprofiel. We doen relevante linkbuilding in specifieke niches waar het bedrijf actief is. Ons SEO bureau in Houten heeft de expertise en de connecties om een krachtig linkprofiel voor je op te bouwen.

   Zoekwoordenonderzoek

   Dit doen we met behulp van diverse tools, zodat we precies kunnen zien wat er in de markt in Houten gebeurt en waar de kansen liggen. We kijken daarbij naar zoekgedrag en onder andere zoekvolumes en concurrentie. We verwerken de gegevens in een contentplanning. Ons SEO bureau in Houten helpt je bij het identificeren van de juiste zoekwoorden om op te focussen.

   SEO scan

   We doen maandelijks een SEO scan of SEO check. Met deze audit krijgen we een snelle en heldere analyse van de website. Ideaal om te bekijken waar optimalisatie kansen liggen en hoe goed jouw website is geoptimaliseerd voor Google. Ons SEO bureau in Houten biedt deze SEO scan aan als onderdeel van onze complete SEO-service.

   Waar werkt een SEO-specialist in Houten aan?

   Een SEO-specialist in Houten werkt aan het uitvoeren van een grondige marktanalyse, het optimaliseren van de technische aspecten van de website, het creëren van SEO geoptimaliseerde content, het opbouwen van een sterk linkprofiel door middel van linkbuilding, het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek en het regelmatig uitvoeren van SEO scans of checks om optimalisatie kansen te identificeren.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse