fbpx SEO Consultant Archieven - Ranking Masters SEO Consultant Archieven - Ranking Masters

Gijs van Eck

Over Gijs

Geen website is precies hetzelfde, daarom is het dus erg belangrijk om ervoor te zorgen dat er voor elke website apart wordt gekeken op welke punten het snelste en het beste resultaat gerealiseerd kan worden.

Het is mijn taak om altijd een realistisch, transparant en goed onderbouwd advies te geven aan de klant. SEO is namelijk geen quick fix, SEO is een lange termijn strategie waarbij je bereid moet zijn om echt iets op te bouwen voor je website.

Ik ben pas tevreden als de basis is gelegd voor de best mogelijke resultaten en een fijne manier van samenwerken. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat wij voor elk soort website, in alle soorten niches, een succesvol traject kunnen draaien.

Het gaat ons bij Ranking Masters erom dat elke website die wij helpen het beste resultaat zal gaan behalen. Daarom vind ik de volgende quote erg toepasselijk bij ons werk:

“Remember the guy who gave up? Yeah, neither does anyone else.”

Casper Pijpers

Over Casper

Bij Ranking Masters ben ik werkzaam als SEO Consultant. Het is mijn taak om een kostenefficiënte SEO strategie op maat te realiseren die aansluit op de behoefte van de prospect of klant.

Ik zie het dan ook als mijn primaire verantwoordelijkheid om een transparant en onderbouwd advies uit te brengen. Hierbij kijk ik of er een rendabele SEO strategie geformuleerd kan worden die een realistisch beeld geeft van de verwachte resultaten, campagnetijd en omvang van de markt.

Ik vind het leuk om als strategische sparringpartner te fungeren voor onze prospects en klanten. Ik ben pas tevreden als Ranking Masters een duurzame lange termijn strategie heeft neergelegd bij de klant.

Het is voor mij leuk om te zien hoe Ranking Masters als onderneming is gegroeid de afgelopen jaren. Dit geeft mij energie om samen te bouwen aan de toekomst, en keer op keer de grenzen te verleggen.

Ook in mijn vrije tijd ben ik veel met marketing bezig. Ik vind onderwerpen zoals neuromarketing erg interessant. Ik duik vaak de sportschool in en open met plezier een goed boek.