Jesse Eefting

Over Jesse

Dagelijks ondersteun ik de SEO consultants door onze toekomstige klanten zo goed mogelijk te adviseren en zo veel mogelijk voor te bereiden op de oriënterende gesprekken.

Diezelfde gedrevenheid en vastberadenheid die ik in mijn werk toon, drijven mij ook persoonlijk. Mijn geloof in de kracht van ons bedrijf en de waarde die we aan onze klanten bieden, stimuleert me om het uiterste te halen uit elke zakelijke interactie en ons bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Naast mijn passie voor klantenservice en het streven naar succes, geniet ik van lekker eten en breng ik graag tijd door in de sportschool. Ik ben een voorstander van een gebalanceerde levensstijl waarin zowel professionele groei als persoonlijke ontwikkeling samenkomen. Dit evenwicht helpt me energiek en gefocust te blijven, klaar om uitdagingen aan te gaan en onze doelen te bereiken.

In ons bedrijf hechten we waarde aan een team van professionals die niet alleen uitblinken in hun vakgebied, maar ook gepassioneerd zijn over hun werk. Ik ben er trots op deel uit te maken van een team waar gedrevenheid hoog in het vaandel staat en waar we streven naar het voortouw nemen in onze branche. Samen werken we aan het vormgeven van een succesvolle toekomst en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.

Iris van der Meij

Over Iris

Bij Ranking Masters combineer ik, als SEO-professional, mijn passie voor strategie en groei om resultaten te behalen voor mijn klanten. Met meer dan vier jaar ervaring aan bureauzijde, waar ik onder andere heb gewerkt met A-merk klanten, heb ik een solide basis opgebouwd in de wereld van SEO. Mijn nieuwsgierige karakter drijft me om voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends in het SEO-landschap.

En deze trends en ontwikkelingen vertaal ik graag naar de beste strategieën voor onze klanten bij Ranking Masters. Ik zie SEO als de fundering voor een optimale marketingstrategie. Bij het opstellen van een groeistrategie focus ik mij niet alleen op de website, maar ook op alle organische groeikansen in de marketingmix.

Een quote die me altijd heeft geïnspireerd, komt van mijn jeugdheldin Pippi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” Deze uitspraak herinnert me eraan om uit mijn comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dit principe pas ik niet alleen toe in mijn persoonlijke leven, waar ik altijd op zoek ben naar nieuwe hobby’s en ervaringen, maar ook in het zakelijke leven. SEO verandert continu, wat betekent dat werken binnen de geijkte kaders niet zal leiden tot groei. Juist door buiten die comfortzone te treden, kunnen we resultaten behalen en groei realiseren voor onze klanten.

Gijs van Eck

Over Gijs

Geen website is precies hetzelfde, daarom is het dus erg belangrijk om ervoor te zorgen dat er voor elke website apart wordt gekeken op welke punten het snelste en het beste resultaat gerealiseerd kan worden.

Het is mijn taak om altijd een realistisch, transparant en goed onderbouwd advies te geven aan de klant. SEO is namelijk geen quick fix, SEO is een lange termijn strategie waarbij je bereid moet zijn om echt iets op te bouwen voor je website.

Ik ben pas tevreden als de basis is gelegd voor de best mogelijke resultaten en een fijne manier van samenwerken. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat wij voor elk soort website, in alle soorten niches, een succesvol traject kunnen draaien.

Het gaat ons bij Ranking Masters erom dat elke website die wij helpen het beste resultaat zal gaan behalen. Daarom vind ik de volgende quote erg toepasselijk bij ons werk:

“Remember the guy who gave up? Yeah, neither does anyone else.”