Al 7 jaar ervaring

Blog- & Mediaplaatsingen.

KWALITATIEVE ARTIKELEN OP AUTORITAIRE PLATFORMEN

Wil je meer bezoekers naar jouw website krijgen, hoger in de zoekmachines komen en jouw bedrijf bij een groot publiek onder de aandacht brengen?

Het inzetten van bloggers of mediaplaatsingen op andere websites vergroot de naamsbekendheid en leidt tot hogere posities in de zoekmachines. Het plaatsen van een artikel op een blog of website is daarnaast duurzamer dan een tijdelijke advertentie. Bovendien zal dit je SEO ten goede komen; iets dat een advertentie niet kan.

Zoekmachines hechten steeds meer waarde aan kwalitatieve backlinks van betrouwbare websites; échte websites met échte bezoekers die vaak een autoriteit zijn in hun niche en in ieder geval veel gelezen worden. Daarbij kun je denken aan VTwonen.nl en NU.nl, maar ook relevante bloggers.

Niet alleen de websitebezoekers die jouw bedrijf op deze platformen zien staan zullen jou zien als een autoriteit, maar Google zal dat ook doen. Je staat tenslotte vermeld op een platform wat algemeen herkend wordt als een autoriteit of expert binnen jouw niche. Google waardeert dat en zal je een hogere positie in de zoekresultaten geven.

 • Partnernetwerk van 2.000+ Blog- & Mediaplaatsingen
 • Profiteer van onze bureau- en staffelkorting
 • Permanente plaatsingen, geen gehuurde plaatsingen
Sjors

Meer naamsbekendheid en hogere Google posities…

Veel bedrijven zetten bloggers en andere websites in om hun linkprofiel kwalitatief te verrijken. Oftewel: om hun autoriteit te verhogen waardoor Google hun website een hogere positie in haar zoekmachine resultaten toekent voor de zoekwoorden combinaties die gebruikt worden op jouw website.

Een veelgebruikte strategie in het SEO landschap is om eerst te focussen op het realiseren van een significante hoeveelheid relevante backlinks: externe websites die naar jouw website verwijzen. Zo is het mogelijk om een top 10 of zelfs top 5 positie te bemachtigen in concurrerende markten.

Maar niet elke website is hetzelfde; sommigen hebben veel meer autoriteit. En laat autoriteit nu net een steeds belangrijker aspect te worden in de Google algoritmes. Verrijk daarom je linkprofiel kwalitatief met blogs op gespecialiseerde of autoritaire platformen die Google waardeert. Dit zijn bijvoorbeeld websites met veel verkeer, hoge autoriteit of expertise binnen jouw branche.

Benieuwd of blog- en mediaplaatsingen de juiste volgende stap voor jou is? Dankzij onze in-house software is de SEO analyse die we voor jou uitvoeren het meest complete onderzoek in de markt. Met dit onderzoek krijg je de volgende onmisbare kennis:

 • Je krijgt inzicht in wat jouw linkprofiel nodig heeft om de autoriteit in jouw markt te worden.
 • Je hebt een indicatie van de maandelijkse investering die benodigd is om het gewenste resultaat te boeken.
 • Je ontvangt een op maat gemaakte strategie zodat het maximale resultaat wordt behaald binnen Google en andere zoekmachines.
 • Je ontvangt voorbeelden, inclusief SEO metrics zoals DA, TF en CF van bloggers en websites die wij voor jouw bedrijf kunnen inzetten.

Mocht je nog weinig weten van het inzetten van bloggers en websites voor jouw SEO strategie, dan legt één van onze SEO specialisten in begrijpbare bewoordingen graag uit wat we voor je kunnen gaan doen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Vervolgens kunnen we desgewenst de mogelijkheden van een samenwerking gaan verkennen en een SEO strategie op maat voor je ontwikkelen.

SEO BUREAU INHUREN?

Samenwerken met Ranking Masters.

Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

Maak een afspraak

Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoud. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou instaat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

 • #1 Backlinks
 • #2 Linkbuilding
 • #3 SEO uitbesteden

Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trail & errors en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

 

Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staat met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief is.

 

Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen platslaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

 • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
 • Ons netwerk: de grootste en het meest kwalitatieve in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
 • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
 • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

SEO-OPTIMALITATIE VOOR

Furnea.nl.

Furnea is één van de upcoming online spelers in design meubelen van de Benelux en verovert in snelvaart terrein in Nederland en Vlaanderen. Op het moment dat Furnea met ons de samenwerking starten leunden ze primair op paid advertising.

Aan ons de schone taak dat zoekmachine optimalisatie de volgende steunpilaar zou worden in hun online marketingstrategie. Vooraf wisten we niet dat het zo succesvol zou zijn…

Case Study van Furnea.nl bekijken

Organisch verkeer +168%

furnea website

Software waar we mee werken

Sjors en Bouke

EEN SEO PARTNER DIE MEEDENKT

Wij ondersteunen Ondernemers én In-house Marketing Specialisten.

Wij helpen zowel ondernemers als in-house marketing specialisten of afdelingen met het realiseren van relevante en kwalitatieve bloggers en mediaplaatsingen.

Je kunt als ondernemer de mogelijkheden van jouw marketeer, of als je zelf marketeer bent, je eigen mogelijkheden, niet met ons vergelijken. Sinds de start van Juulr BV, onze moederorganisatie, waren wij één van de eerste influencer marketing bedrijven in de Benelux. Onder influencer marketing vallen uiteraard bloggers en mediawebsites. Wie kan er tenslotte meer invloed uitoefenen dan hun?

Onze jarenlange ervaring, opgebouwde kennis en omvangrijke netwerk is iets wat je zelfs niet bij andere SEO en Influencer Marketing bedrijven vindt. Het voordeel van jouw in-house marketeer of de voordelen van jou als jij de marketeer bent die een bedrijf hierbij helpt groeien, is dat we dezelfde taal spreken en elkaar kunnen ondersteunen.

Ranking Masters werkt voor veel groeiende en al gevestigde bedrijven die marketeers in huis hebben. Samen met hen komen we tot het beste resultaat. Wij zien ons niet als vervanging van, maar als aanvulling op een bestaande marketingafdeling. Laten we in gesprek gaan om te kijken hoe jij ook van onze mogelijkheden gebruik kunt maken.

Vrijblijvende SEO Strategiesessie Aanvragen

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Effectieve oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Wij realiseren online groei middels doelgerichte marketingcampagnes op basis van kennis, data en ervaring.

Bekijk onze case studies

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.”

Kenan Aslan.

Managing Director – Furnea B.V.

“Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!”

Falco Keiman.

SEO Specialist – Diks Verzekeringen

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Blog- en mediaplaatsingen zelf verzorgen kan, maar is niet aan te raden. De reden hiervoor is dat je zelf mogelijk niet kan zien in hoeverre Google een blog of website vertrouwt. Wij hebben hier tools voor in huis; zo weten we zeker dat de websites waar we blogs of media voor jou op plaatsen ook echt betrouwbaar zijn. Bovendien hebben we natuurlijk ons eigen netwerk van meer dan 2.000 blogs en sites waarvan we weten dat Google ze vertrouwt. Wanneer je met ons samenwerkt, kun je hier gebruik van maken.

Wil je ook groeien door SEO?

Wij maken vrijblijvend een SEO Groeiscan!
  Neem direct contact op!

  Je gegevens zijn veilig

  Bouke Klinkhamer.

  Digital Growth Manager

  Benieuwd naar onze case studies?

  Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

  Ontvang jouw gratis online marketing analyse