Al 7 jaar ervaring

Conversie Optimalisatie (CRO).

HAAL MEER OMZET UIT JE WEBSITEBEZOEKERS

Je hebt een mooie website of webshop die een behoorlijk aantal bezoekers heeft. Maar op de een of andere manier vallen de sales tegen. Wat jij wilt is meer websitebezoekers tot betalende klant maken. Hét antwoord op jouw probleem is investeren in een effectieve conversie optimalisatie strategie.

Voor bedrijven die al een significante hoeveelheid maandelijkse bezoekers hebben is conversie optimalisatie, oftewel Conversion Rate Optimisation (CRO) een must. Bovendien is dit meestal de snelste weg naar het verhogen van de omzet. Onze effectieve conversie optimalisatie strategie zorgt ervoor dat jouw bezoekers gemiddeld gezien meer besteden aan jouw producten of hun gegevens achterlaten.

Stel dat je op dit moment 1.000 bezoekers hebt die in totaliteit €25.000 euro omzet opleveren. Nu zorgen wij ervoor dat we jouw conversie verhogen  met 10%; dit levert je een extra omzet van €2.500 euro op!

Via onze data gedreven software systemen kunnen we exact in kaart brengen waar jouw website bezoekers afhaken en wat de zwakke plekken zijn binnen jouw website. Vervolgens lossen onze webdevelopers aan de hand van data deze zwaktes op waardoor de conversie zal stijgen.

Maandelijks kunnen we met onze software testen uitvoeren en verschillende verbeterpunten achterhalen om de conversie te doen stijgen. Een winnende strategie voeren wij dit website-breed door.

Direct in gesprek met een van onze CRO specialisten om te ontdekken hoe wij de conversie kunnen verhogen van jouw webshop? Plan vrijblijvend een call in om samen de mogelijkheden voor conversie optimalisatie te verkennen.

 • Meetbaar meer klanten
 • Focus op resultaat voor op de lange termijn
 • Een team van webdevelopers dat meedenkt
Sjors

Ons plan van aanpak voor CRO…

Conversie optimalisatie begint met het verzamelen van data van jouw website bezoekers en de huidige conversie. Dit doen we aan de hand van onze zelfontwikkelde CRO tooling en vooraanstaande systemen als Hotjar, Google Analytics en Optimizely.

Wanneer er genoeg data is verzameld gaan wij over tot het uitbrengen van een adviesrapport. Aan jou nu de keuze welke punten wij zullen doorvoeren in de website. Conversie optimalisatie is een continu proces en een effectieve CRO strategie vormgeven neemt verschillende maanden in beslag.

Middels verschillende kleine testen achterhalen we de beste strategie voor jouw webshop, welke we maandelijks zullen finetunen. We blijven continu data bijhouden van jouw bezoekers, en monitoren hun bewegingen op jouw website. Zo kunnen we precies achterhalen wat werkt en wat niet, en werken we samen met jou aan een strategie die jou duurzaam resultaat oplevert.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en we maken onder andere de volgende zaken voor jou inzichtelijk:

 • Op welke pagina’s verlies ik de meeste conversie en waardoor komt dat?
 • Is mijn contactpagina of afrekenproces optimaal ingericht?
 • Haken websitebezoekers af omdat mijn website mogelijk niet snel genoeg is?
 • Wat is het meest belopen pad om conversie te optimaliseren?
 • Welke pagina realiseert de meeste conversie?

Mocht je niet thuis zijn in de terminologie van conversie optimalisatie, dan legt één van onze SEO specialisten in Jip & Janneke taal uit wat we gaan doen. Ook dit is geheel vrijblijvend. Het klinkt misschien gek, maar ook wij kijken vervolgens gezamenlijk of het een match is tussen beide bedrijven.

Software waar we mee werken

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Effectieve oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Wij realiseren online groei middels doelgerichte marketingcampagnes op basis van kennis, data en ervaring.

Bekijk onze case studies

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Strategische specialisten die snel schakelen én van de hoed en de rand weten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de communicatie!”

Thomas van Doornewaard.

Sales Manager – Bröring

“Voor Horecarama.nl is Ranking Masters een fijne partij om mee samen te werken. Meedenkend, vlotte communicatielijnen, transparant en resultaatgericht. Dit zijn dingen die in het oerwoud van online marketing hedendaags zeker niet vanzelfsprekend zijn.”

Ivo Hu.

Directeur – HorecaRama

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Nee, indien je nog geen bezoekers hebt kun je beter geen conversie optimalisatie toepassen. Ons advies is om dan allereerst te focussen op de bezoekersaantallen verhogen, waarna wij op basis van data kunnen bepalen welke verbeteringen er doorgevoerd kunnen worden. Zijn je bezoekersaantallen op orde, dan kunnen we samen met jou de beste conversie optimalisatie strategie vormgeven voor jouw webshop.

Ja, op basis van onze ervaring is het niet zinvol om conversie optimalisatie te starten als je minder dan 1.000 maandelijkse bezoekers hebt. Onze SEO specialisten kunnen je helpen met het verhogen van je bezoekersaantallen. Kom met ons in contact, dan zullen we je toelichten hoe we voor jouw website het aantal bezoekers kunnen verhogen.

Benieuwd naar Conversie Optimalisatie?

Wij maken vrijblijvend een websitescan!
  Neem direct contact op!

  Je gegevens zijn veilig

  Bouke

  Bouke Klinkhamer.

  SEO specialist

  Benieuwd naar onze case studies?

  Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

  Ontvang jouw gratis online marketing analyse