Al 7 jaar ervaring

SEO Check

.

Grondige SEO check nodig voor jouw website? Op basis van verschillende criteria controleren de SEO specialisten jouw website. Benieuwd of jouw website onze SEO check doorkomt? Laat je gegevens achter en we nemen contact op.

 • 17+ inhouse Specialisten
 • Nationaal & Internationaal actief
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Wat is een SEO check?

  Een SEO check is een controle of je website omtrent SEO correct is ingericht. Op die manier kan de Google zoekmachine jouw website volledig en correct interpreteren en vervolgens rangschikken in de Google zoekresultaten.

  Veel organisaties ontwikkelen een prachtige website of webshop, zonder specifieke aandacht te besteden aan de vindbaarheid van de website in de zoekmachines. Een website wordt natuurlijk niet zomaar bezocht. Het is in dat gevoel verstandig om SEO check uit te laten voeren. Zelfs de allermooiste website gaat onvoldoende opleveren zonder online traffic. Steeds meer bedrijven beseffen hoe belangrijk een vindbare website kan zijn voor de business.

  Hoe een website op het internet gevonden wordt? Meestal door middel van zoekmachines zoals Google. Vrijwel iedereen maakt gebruik van Google als er behoefte is aan bepaalde diensten of producten. Om het aantal online bezoekers op je website te laten toenemen, dient jouw website of webshop dus vindbaar te zijn in ieder geval de Google zoekmachine. Je website zal pas echt vaker bezocht worden zodra deze in de Top 3 van de SERP, Search Engine Results Page ofwel de pagina met zoekresultaten die een zoekmachine toont wanneer de gebruiker online een zoekopdracht invoert, voor één of meerdere relevante zoekwoorden te vinden is. Het gebeurt slechts zelden dat iemand verder kijkt dan de eerste pagina. Hoe je jouw website in de Top 3 zoekresultaten krijgt? Door middel van SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie.

  Er zijn veel verschillende technieken die onder SEO optimalisatie vallen. Er zijn onpage technieken, oftewel technieken die op de eigen website worden toegepast, maar er zijn ook offpage technieken. Deze offpage technieken worden met externe websites toegepast om de online autoriteit van jouw webshop of website te versterken. Door beide varianten op strategische wijze te combineren, ontstaat er een effectieve SEO campagne. Uiteraard is het wel van belang dat de technieken op de juiste manier worden uitgevoerd. Vraag jij je af wat er voor jouw website moet gebeuren? Dan raden wij je aan om een SEO check uit te laten voeren. Bij Ranking Masters kunnen we een grondige website audit en complementair een SEO scan uitvoeren, zodat je een goed beeld krijgt van welke aanpak de vindbaarheid van jouw website kan verbeteren.

  Controleer de gezondheid van je website met een SEO check

  Beheer jij een website, dan weet je vast wat SEO is. Misschien ben je er zelf al mee aan de slag geweest, of heb je een SEO bureau ingeschakeld om dit te doen. SEO is een verzameling van maatregelen die je uitvoert op je pagina’s zodat deze hoger in de rangschikking komen van de zoekmachines. Er zijn experts die proberen uit te vinden hoe deze hun rangschikking samenstellen en vervolgens passen ze de pagina’s daar op aan. Het resultaat is een betere positie, meer verkeer en het begin van een succesvolle website.

  Een gratis SEO check uitvoeren

  Het is niet moeilijk om een SEO check uit te laten voeren voor jouw website. Deze wordt gescand en beoordeeld op soms wel honderden punten die voor SEO belangrijk zijn. Je krijgt dan een overzicht met wat je goed hebt gedaan, met punten die verbeterd kunnen worden en met kritische verbeterpunten die je het beste direct aanpakt. Veel van deze SEO checks zijn gratis online uit te voeren en geven je goed inzicht in de gezondheid van je website.

  SEO check met een specialist

  Een SEO check bij een specialist levert eigenlijk altijd betere resultaten op. Zij weten exact wat er speelt en hebben de beste programma’s ter beschikking. Ze kunnen je ook adviseren over de punten die je op moet pakken en welke minder belangrijk zijn. Schakel ze in om jouw SEO verbeterpunten op te lossen en je krijgt een volledig geoptimaliseerde website terug. Bereid je maar vast voor op flink wat extra verkeer.

  Neem contact op

  SEM AGENCY INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters dé SEM agency in huis die streeft naar jouw omzetgroei. In iedere denkbare markt, hebben wij onze klanten geholpen aan zichtbaarheid binnen de Google zoekmachine. Wij weten exact welke route we moeten bewandelen om jouw groeidoelstellingen te bereiken.

  Wij helpen bedrijven online te groeien middels doordachte en effectieve SEO & SEA campagnes waarbij ook onze in-house webdevelopment en design afdeling eraan meewerkt.Zo hebben we alles onder één dak om impact om jouw (online) omzet te laten groeien. Kortom, Ranking Masters is de complete partner voor jouw online succes!

  Hoe we dat doen? Met onze diepgaande kennis, nauwe samenwerking, jarenlange ervaring & brede netwerk. De vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een betere SEM agency voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉.

  Daarnaast geloven wij in data. Om die reden hebben wij, in samenwerking met de programmeurs van het Juulr.com-platform, onze eigen in-house tools ontwikkeld. Deze zelfontwikkelde tools stellen ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen, waardoor onze projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen analyseren en hier tijdig op kunnen inspelen. Wij herkennen kansen voordat ze zich voordoen en zetten dit om in concreet resultaat!

  Verder onderscheiden we ons van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Onze doorgewinterde en continu geoptimaliseerde strategieën op maat zijn toepasbaar in iedere industrie én hebben zich al succesvol bewezen voor meer dan 750 andere bedrijven.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, starten we met een data-analyse van jouw website en/of het Google Ads-account. Op deze manier bepalen we jouw huidige situatie, het nulpunt, en geven we een inschatting van het resultaat dat wij verwachten te behalen, evenals de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Uiteraard krijg je tijdens onze samenwerking ook dagelijks zelf inzicht in de resultaten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dashboard zijn, waarin je de posities van de belangrijkste zoektermen kunt volgen (SEO), of door toegang te hebben tot je eigen Google Ads-account (SEA). Doordat we de resultaten nauwlettend in de gaten houden, kunnen we proactief beslissingen nemen en kansen signaleren die we voor jou willen benutten.

  Je ontvangt van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie gaan we dieper in op de rapportage, bespreken we eventuele verbeterpunten en behandelen we actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Waarom geloven wij de in kracht van data?

  Bij Ranking Masters geloven wij in de kracht van data als fundament voor succesvolle marketingcampagnes. De sleutel tot het succes van elke campagne schuilt in de wereld van data. Deze gegevens fungeren niet alleen als sturingsinformatie; ze zijn ons kompas, waardoor we zowel inzicht verwerven in wat effectief is, maar ook proactief kunnen handelen om voortdurende verbeteringen door te voeren.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een gedegen begrip van data leidt tot doeltreffend handelen en uiteindelijk tot een verhoogd succes binnen het dynamische landschap van online marketing. In de analytische diepgang van data vinden wij de strategische route naar het optimaliseren en perfectioneren van elke campagne!

  Wat maakt Ranking Masters uniek? (weg?)

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat met je Search Marketing resultaten?

  Bij Ranking Masters zijn we echte zoekmachine fanaten. Ontvang gratis onze Groeiscan ter waarde van €495,- excl. btw en ontdek hoe je met jouw bedrijf extra omzet kunt genereren via de Google zoekmachine.

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Hoe ziet een SEO check eruit?

   Wanneer Ranking Masters een SEO check uitvoert, dan wordt er rekening gehouden met meer dan 200 factoren die van waarde zijn voor het algoritme van Google. De Google zoekmachine is momenteel namelijk by far de belangrijkste zoekmachine.

   SEO check

   Zo kijken we bijvoorbeeld naar hoe de website technisch geoptimaliseerd kan worden. We ontwikkelen een tactisch plan om de website te optimaliseren, zodat deze beter vindbaar wordt. Vervolgens kunnen wij de website samen met je webdeveloper onder handen nemen.

   Binnen het Landelijk Diamand pakket stappen we ook achter het stuur en nemen we ook de onpage optimalisatie van jouw website of webshop voor onze rekening. Doordat wij een duidelijk plan ontwikkelen, weet je precies welke punten aandacht nodig hebben en van ons zullen krijgen.

   Behalve dat de website geoptimaliseerd moet worden, spelen ook linkbuilding en SEO copywriting een belangrijke rol bij de vindbaarheid van je website. Ook niche linkbuilding en SEO copywriting kun je overlaten aan Ranking Masters. Door middel van een SEO check controleren wij op welke zoekwoorden het beste gefocust kan worden. Het is namelijk belangrijk dat je gevonden wordt door je doelgroep. Wij gaan na welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt. Door de juiste zoekwoorden aan te spreken, kun je koopgericht verkeer naar je website begeleiden. Zo kunnen mensen die woorden als “aanschaffen” en “kopen” in een FMCG niche gebruiken, vrijwel altijd van plan zijn om een product aan te schaffen. Door je op zulke zoekwoorden te richten, krijg je meer online bezoekers die daadwerkelijk actie ondernemen.

   Een betrouwbare SEO check of scan

   Laat je een SEO check uitvoeren door Ranking Masters? Dan kun je er zeker van zijn dat je een gedetailleerde analyse ontvangt. Ranking Masters heeft ten slotte ruime ervaring met SEO. Wij zijn hierdoor in staat om een uitgebreid plan op te stellen om jouw website beter vindbaar te maken. Inmiddels hebben we bij Ranking Masters al meer dan 750 klanten geholpen! Wij weten dus hoe zoekmachine optimalisatie werkt en welke aanpak voor jouw website het meest effectief zal zijn. We kunnen een lokale scan voor je uitvoeren, zoals SEO check Amsterdam bijvoorbeeld, maar ook voor landelijke SEO kan men bij ons terecht. Andere diensten die wij aanbieden zijn onder andere SEO White Label en SEO Capelle aan den IJssel.

   De SEO van je website uitbesteden

   Wil je er zeker van zijn dat je website goed vindbaar wordt? Dan is alleen een SEO check niet voldoende, maar moet er ook daadwerkelijk actie ondernomen worden. Wil je de beste resultaten zien? Dan is het aan te raden om de SEO volledig aan Ranking Masters uit te besteden. Wij maken gebruik van verschillende technieken, zodat we zeker kunnen zijn van het beste resultaat. Zo optimaliseren we de website bijvoorbeeld, maar daarnaast maken we ook gebruik van linkbuilding en SEO copywriting. Wij weten als de beste hoe we de verschillende technieken toe kunnen passen.

   Niche Linkbuilding

   Eén van de belangrijkste factoren voor je positie in de zoekresultaten zijn de links vanaf andere websites. Linkbuilden is het plaatsen van de links op externe websites. Als er veel websites naar jouw website of webshop linken, dan ziet Google je als autoriteit binnen dat betreffende vakgebied. Deze websites verwijzen immers niet voor niets naar jouw website.

   Toch is het geen kwestie van simpelweg zoveel mogelijk linkjes plaatsen. Het linkprofiel moet namelijk natuurlijk ogen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de links vanaf relevante websites komen. Bovendien moeten de websites kwalitatief zijn. Het heeft geen nut om links te plaatsen op websites van slechte kwaliteit, Google zal deze links al snel als spam beschouwen. Zodra Google merkt dat je een onnatuurlijk linkprofiel hebt, wordt dit bestraft en in het slechtste geval ontvang je een penalty of zelfs een permanent ban. Je wordt dan minder goed of zelfs helemaal niet vindbaar, in plaats van het tegenovergestelde.

   Bij Ranking Masters hebben we een breed netwerk van websites waarmee wij kwalitatieve en duurzame linkruil toepassen. Hierdoor wordt het eenvoudig voor ons om kwalitatieve en relatieve websites te vinden waarop wij een linkverwijzing kunnen realiseren.

   Voordat we beginnen met linkbuilding, doen we eerst een uitgebreide SEO check. Zo zoeken we onder andere uit welke anchorteksten we moeten gebruiken. Dankzij onze efficiënte aanpak, kun je zeker zijn van resultaat.

   SEO copywriting

   Voor de zoekmachines is content erg belangrijk. Mensen die zoekmachines zoals Google gebruiken, zijn over het algemeen op zoek naar vaak specifieke informatie. Google kent daarom een hogere waarde toe aan een website met veel kwalitatieve content.

   Het is daarom aan te raden om al je pagina’s van voldoende content te voorzien. Het is echter niet eenvoudig om zoveel unieke content te schrijven. Bovendien moet er tijdens het schrijven van de content ook aandacht worden besteed aan SEO.

   Je kunt het schrijven van de content daarom het beste overlaten aan een SEO copywriter. De SEO copywriters van Ranking Masters schrijven maandelijks ruim 250.000 woorden voor onze klanten!

   Interesse in een Quick SEO check voor Google?

   Wil jij graag weten hoe jouw website beter vindbaar kan worden? In dit geval is het aan te raden om ons te benaderen voor een SEO check. Wij zoeken vervolgens uit hoe jouw website beter vindbaar wordt. Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen als je de zoekmachineoptimalisatie volledig aan ons wilt uitbesteden.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEM partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse

   Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

   Ontvang jouw gratis online marketing analyse