Al 7 jaar ervaring

Website laten maken.

EEN WEBSITE GERICHT OP CONVERSIES EN GEOPTIMALISEERD VOOR SEO

Het primaire doel van je website is natuurlijk altijd het genereren van omzet, of het nu gaat om aankopen of het binnenhalen van nieuwe leads. Wat je nodig hebt, is een website die fungeert als een krachtige conversie machine.

Bij Ranking Masters kijken we dan ook verder dan alleen het bouwen van de website; we willen er zeker van zijn dat deze helemaal marketing ready is. Voordat we überhaupt aan de programmering beginnen, schetsen we een design met als hoofddoel het verhogen van jouw online rendement en conversies. En we denken meteen al aan de toekomst. Hierdoor heb je niet om de zoveel jaar een nieuwe website nodig, wat je uiteindelijk geld bespaart. Dat is wat er gebeurt wanneer er liefde en tijd wordt gestoken in een doordachte website.

Heb je al een website staan? Soms is het niet helemaal nodig om opnieuw te beginnen. Je kunt daarom ook voor retouches of redesigns bij ons aankloppen.

Wij gaan voor je aan de slag met WordPress en Shopify, simpelweg omdat daar de beste resultaten vandaan komen en de meeste ontwikkelingen en updates in plaatsvinden. Bovendien zijn deze platformen gemakkelijk te bedienen voor jou als eigenaar of bedrijf. Niet bekend met het CMS? Geen zorgen! Ons team staat klaar om je te helpen met de overstap van je huidige CMS naar WordPress.

Het grote voordeel van samenwerken met Ranking Masters? We zorgen dat jouw website ook strak geoptimaliseerd is voor zowel SEO als SEA. Zo zorg je ervoor dat het aantal bezoekers dat via Google binnenkomt flink toeneemt.

Dus, ben je er klaar voor om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? We staan voor je klaar!

✅ Conversiegericht ontwerp
✅ Maximale effectiviteit, minimale revisies
✅ Inhouse experts in CRO, UX, SEO & SEA

Sjors

De eerste stappen bij het maken van een website…

Bij het laten maken van een website starten we altijd met het vaststellen van jouw wensen en brengen we jouw doelen in kaart. Samen formuleren we wat je op de korte en lange termijn wilt bereiken en bepalen aan de hand daarvan onze strategie.

Wij letten daarbij onder andere op de volgende zaken:

 • De navigatie van jouw webpagina. Hoe eenvoudig is het voor de websitebezoeker om te navigeren naar de juiste informatie, diens gegevens achter te laten of het doen van een aankoop?
 • Look & feel. Past jouw website qua vormgeving en kleuren bij de merkvisie en straalt jouw website vertrouwen uit in de ogen van de bezoeker?
 • Website snelheid. Hoe lang doet een pagina erover om te laden?
 • Conversie methodes. Via welke technieken zijn wij in staat de bezoekers van jouw website om te zetten in concrete leads of betalende klanten.

Ben je niet helemaal thuis in de technologie omtrent web development? Geen probleem! Een van onze specialisten legt je graag in heldere taal uit wat we precies voor je kunnen doen. We kijken eveneens of er een match is tussen jouw wensen en onze werkwijze, en welke strategie het beste bij jou past. Dit verkennende gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Ons inhuren?

Samenwerken met Ranking Masters.

Wij maken jouw website marketing ready, zodat het een echte conversie machine wordt. Een bijkomend voordeel is dat we met onze uitgebreide ervaring in SEO niet alleen mooie websites bouwen, maar ook nog eens websites die gevonden worden binnen de zoekmachines, zoals Google.

De bouwstenen voor onze successen zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEM bureau voor jouw business zul je niet vinden…

Maak een afspraak

Wat ons onderscheidt, is onze data expertise, de focus op conversies en het hebben van een team van in-house specialisten. Niet voor niets zijn we dan ook opgenomen als één van de jongste Emerce bedrijven in Nederland! We streven niet naar een groot aantal klanten, maar naar een selecte groep partners waarmee we gezamenlijk op de lange termijn willen groeien.

Onze kracht ligt niet alleen in het ontwikkelen van aantrekkelijke websites die conversies opleveren, maar ook in het direct integreren van de juiste elementen op het gebied van gebruikerservaring en techniek, essentieel voor SEO. Hierdoor vergroten we niet alleen de kans op een sterke positie binnen Google, maar stimuleren we ook aanzienlijk meer verkeer en inkomsten voor onze gewaardeerde partners.

Wij bouwen websites die niet alleen veilig zijn, maar ook effectief in het genereren van conversie. Voor de lancering van jouw website is grondige testing essentieel. Een website moet functioneren als een geoptimaliseerde verkoopmachine die, bij het aantrekken van relevant en kwalitatief verkeer, leidt tot conversie.

In de designfase analyseren en bevragen we diverse routes en stappen die een bezoeker kan doorlopen om tot een aankoop te komen. We beoordelen de logica, verkorten waar mogelijk, leveren de juiste informatie op het juiste moment en bouwen het nodige vertrouwen op.

Ons streven is om complexiteit te vereenvoudigen, zodat de websitebezoeker met het minst aantal stappen tot aankoop of aanvraag kan komen.

Software waar we mee werken

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Effectieve oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Wij realiseren online groei middels doelgerichte marketingcampagnes op basis van kennis, data en ervaring.

Bekijk onze case studies

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Strategische specialisten die snel schakelen én van de hoed en de rand weten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de communicatie!”

Thomas van Doornewaard..

Sales Manager – Bröring

“Voor Horecarama.nl is Ranking Masters een fijne partij om mee samen te werken. Meedenkend, vlotte communicatielijnen, transparant en resultaatgericht. Dit zijn dingen die in het oerwoud van online marketing hedendaags zeker niet vanzelfsprekend zijn.”

Ivo Hu.

Directeur – HorecaRama

Wil je ook groeien door SEO?

Wij maken vrijblijvend een SEO Groeiscan!
  Neem direct contact op!

  Je gegevens zijn veilig

  Bouke

  Bouke Klinkhamer.

  Digital Growth Manager

  Benieuwd naar onze case studies?

  Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

  Ontvang jouw gratis online marketing analyse