Website Laten Maken.

EEN CONVERSIE GEFOCUSTE & SEO GEOPTIMALISEERDE WEBSITE

Having a  website made is  not just about creating an online source of information for interested parties. You want a website that is a  converting online machine  , ideally set up optimally for Google so that you can be found high in the search results. The user experience must also be   optimal both from a desktop and on mobile .

The mix between the web developers, conversion specialists and  SEO experts  of Ranking Masters is what you are looking for when you want to take your website to the  next level  . We are passionate online marketing specialists with a preference for  neuromarketing  and SEO.

It motivates us, for example, to find out exactly what a user would most like to see within your website and what will motivate him to convert. With our own  developed in-house SEO tooling  , we can collect all necessary data about your website visitors in order to lift the website to a higher level. For desktop and mobile. As more and more people surf from their mobile device, Google is looking more and more critically at the  mobile user experience . If this is not in order with your website, you will not rank as high in the search results.

Het investeren in een professionele website is tegenwoordig een must have. Of je nu een gedateerde website hebt of je eerste website wilt laten maken – wij bouwen een website waarmee je bezoekers overtuigt en de strijd om een hoge positie in de zoekmachines wint. Ook maken we jouw website optimaal voor mobile.

Benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben? Vraag een kennissessie aan en laat je informeren door één van onze experts. Wij zijn klaar voor een nieuwe start, jij ook?

 • Een website op maat
 • Team van dedicated Developers
 • Verstand van SEO & Conversie Optimalisatie
Sjors

De eerste stappen bij het maken van een website…

Bij het laten maken van een website beginnen we altijd met het vaststellen van jouw wensen en het in kaart brengen van jouw doel. We formuleren samen wat je op de korte en lange termijn wilt bereiken en bepalen aan de hand daarvan onze strategie.

Daarbij letten wij op de volgende zaken:

 • De navigatie van jouw webpagina: hoe eenvoudig is het voor de websitebezoeker om te navigeren naar de juiste informatie, diens gegevens achter te laten of het doen van een aankoop?
 • Look & feel: past jouw website qua vormgeving en kleuren compositie bij jouw merkvisie?
 • Website snelheid: hoe lang doet een pagina erover om te laden?
 • Conversie methodes: via wat voor technieken zijn wij in staat de bezoekers van jouw website om te zetten in concrete leads of verkopen?

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Aan de hand van jouw behoefte en doel maken wij een website met resultaat.

Ben je niet helemaal thuis in de technologie omtrent web development? Geen probleem. Eén van onze specialisten legt je graag in heldere taal uit wat we precies voor je kunnen doen. We kijken eveneens of er een match is tussen jouw wensen en onze werkwijze, en welke strategie het beste bij jou past. Dit verkennende gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Een website laten maken door Ranking Masters garandeert kwaliteit

Ranking Masters bouwt websites waarmee je ook betere en hogere resultaten in de zoekmachines mag verwachten. Een Ranking Masters website is een online verkoopkanaal waardoor je nieuwe potentiële klanten voor jouw dienst of product kunt informeren. Om deze potentiële klanten uiteindelijk te converteren naar betalende klanten.

Waarom een website laten maken?

Als je meer dan twintig jaar geleden had gevraagd of een website nodig was, dan was het antwoord waarschijnlijk nee. Maar vandaag de dag ben je als bedrijf uniek als je géén website hebt. Een website biedt onvoorstelbaar veel kansen voor jouw bedrijf. Een website zorgt er namelijk voor dat je 24/7 zichtbaar bent voor jouw klanten. Ook wordt door middel van een website het bereik voor jouw product of dienst vele malen groter.

Wij bouwen veilige en effectieve websites waarbij we rekening houden met verschillende aspecten. Voordat we jouw website lanceren, is het belangrijk om deze van te voren uitgebreid te testen. We willen dat mensen snel en veilig kunnen navigeren op jouw website. Als je bijvoorbeeld een webshop laat maken, controleren we of het besteltraject soepel verloopt. Ook voor je SEO strategie is dit belangrijk.

Je website dient als het centrale punt van je digitale marketing strategie

Het is een kritiek onderdeel van je bedrijfsvoering en het bereiken van je bedrijfsdoelstellingen. Daarom is het belangrijk dat je bij het laten maken van jouw nieuwe website, je algemene strategie in het achterhoofd houdt. Zo kunnen de kosten van het laten maken van een website binnen een korte periode alweer terugverdiend zijn. Dit omdat het aantal mensen in je doelgroep vele malen groter is geworden, en je beter vindbaar bent voor je potentiële klanten.

Een website geeft een vertrouwd gevoel

Het hebben van een website kan ervoor zorgen dat mensen een vertrouwd gevoel hebben bij jouw bedrijf. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat de website er verzorgd uitziet. Een verzorgde website zorgt ervoor dat mensen sneller een bestelling plaatsen, of eerder een contactformulier invullen. De betrouwbaarheid van jouw website kun je bijvoorbeeld vergroten door middel van het tonen van contactgegevens. Als mensen zien waar het bedrijf gevestigd is, geeft dat ze een vertrouwd gevoel. Ook het gebruik van keurmerken en echte foto’s geeft mensen vertrouwen. Daarnaast is een goede klantenservice belangrijk om terugkerende klanten te verwelkomen. Beoordelingen van anderen kunnen ook helpen bij het opbouwen van vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat we rekening houden met al deze aspecten bij het bouwen van jouw nieuwe website.

Het veiligheidsaspect bij een nieuwe website

Privacy en veiligheid zijn belangrijke aspecten bij het laten maken van een nieuwe website. Zelfs als je geen gebruikersgegevens op je website opslaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je website veilig is. Om meerdere redenen: je SEO ranking bij Google en andere zoekmachines kan flink worden aangetast als je bijvoorbeeld een website zonder SSL certificaat hebt. De beveiliging van je website is van cruciaal belang om vertrouwen op te bouwen, je websitebezoekers te binden, te behouden en te converteren.

Een mobile responsive website is essentieel

Heb je ooit een website op je telefoon of tablet geopend en werkte deze niet goed, of minder goed dan op een laptop of PC? Of het nu is omdat de tekst te klein was, of omdat de afbeeldingen te groot waren, je hebt waarschijnlijk snel weggeklikt. Ervoor zorgen dat je website geoptimaliseerd is voor meer dan alleen laptop of PC wordt steeds belangrijker. Het is daarom zaak dat je website gebruik maakt van een responsive design voor een consistente gebruikerservaring. Meer dan 70% van alle websitebezoekers komt namelijk van mobiele telefoons.

Ook een onaantrekkelijke of verouderde website verdient een herontwerp

Ziet het ontwerp er verouderd uit? Neemt de conversie en verkoop af? Ontvang je klachten over de gebruikerservaring of problemen met het ontwerp? Dan is het tijd voor een nieuwe website. Hoe groot je bedrijf ook is of in welke bedrijfstak je ook actief bent, bij een verouderd webdesign is het van cruciaal belang dat je je website herontwerpt met een strategische aanpak. Kom erachter wat niet werkt, wat momenteel wel werkt, en welke doelen je wilt bereiken. Je website is namelijk meer dan een visitekaartje, het is een verkoopkanaal. Als je op deze manier over je website nadenkt, zul je inzien dat de vormgeving belangrijker is dan ooit. Je begint misschien zelfs je hele uiterlijk opnieuw te overdenken, of misschien ben je daar al een tijdje mee bezig.

Als je je in dit stadium bevindt, zijn er een paar essentiële zaken die je in gedachten moet houden voor het beste resultaat. Deze zullen je helpen de best mogelijke website te ontwerpen. Om een effectieve marketingstrategie te hanteren, moet elk raakpunt in de customer journey op elkaar zijn afgestemd. Dit is de basis van jouw succesvolle marketingstrategie. Combineer dit alles met de juiste SEO en linkbuilding aanpak om zo tot het beste duurzame resultaat te komen.

Software waar we mee werken

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Wij generen traffic voor o.a.

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Strategische specialisten die snel schakelen én van de hoed en de rand weten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de communicatie!”

Thomas van Doornewaard..

Sales Manager – Bröring

“Voor Horecarama.nl is Ranking Masters een fijne partij om mee samen te werken. Meedenkend, vlotte communicatielijnen, transparant en resultaatgericht. Dit zijn dingen die in het oerwoud van online marketing hedendaags zeker niet vanzelfsprekend zijn.”

Ivo Hu.

Directeur – HorecaRama

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Of course if you don’t have a website yet. But even if your website does not generate sales or leads.

Ranking Masters takes into account both conversion and SEO.

Yes, we can build websites as well as webshops.

Wil je ook groeien door SEO?

Wij maken vrijblijvend een SEO Groeiscan!  Neem direct contact op!

  Je gegevens zijn veilig

  Bouke

  Bouke Klinkhamer.

  SEO specialist

  Benieuwd naar onze case studies?