fbpx Adverteren op Bol.com | Dé #1 in Marketplace Marketing Adverteren op Bol.com | Dé #1 in Marketplace Marketing

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

  Binnen 24 uur reactie

  Adverteer op Bol.com en verhoog je omzet

  Bol.com is een retail platform dat je kunt gebruiken om je producten te verkopen. Maar, dit platform heeft ook maandelijks een bezoekersaantal van 27 miljoen en een klantenbestand van meer dan 9 miljoen mensen in Nederland en België.

  Dat betekent dat je er ook een groot bereik mee hebt als je Bol.com gebruikt om op te adverteren. Daarnaast is adverteren via Bol.com ook doelgroepsgericht, omdat je je advertentie kunt linken aan een bepaald zoekwoord. Hier lees je meer over adverteren op Bol.com en kun je leren hoe je dit retail platform in jouw voordeel kunt gebruiken.

  Neem contact op

  Wij generen traffic voor o.a.

  Verschillende manieren om op Bol.com te adverteren

  Bol.com biedt verkopers verschillende manieren aan waarmee je via de website kunt adverteren.

  Adverteren op Bol.com

  Deze zijn voornamelijk gericht op verkopers die al deel uitmaken van het platform. Je zal dan dus ook al één of meerdere producten via Bol.com verkopen voordat je van deze opties gebruik maakt. De experts van Ranking Masters kunnen je helpen bij het opzetten van jouw campagne. Besluit je te adverteren via Bol.com, dan heb je vier mogelijkheden:

  • Sponsored products: net als bij Amazon het geval is, heb je bij Bol.com ook de mogelijkheid te adverteren via sponsored products. Deze producten krijgen voorrang in de zoekresultaten als er een bepaalde relevante zoekterm wordt ingegeven.

  Je betaalt Bol.com dan per klik en het bedrag dat je betaalt bepaal je zelf. Dit gaat door middel van een veiling. De verkoper die het hoogste bedrag per klik aanbiedt, zal als eerste in de zoekresultaten naar voren worden gebracht.

   

  • Banners: je kunt ook adverteren door middel van een banner. Dit wordt ook wel display advertising genoemd. Deze banner verschijnt dan op de Bol.com pagina’s en wordt de bezoeker doorverwezen naar een product- of merkpagina binnen de website.

   Je kunt deze optie gebruiken als je een actie hebt georganiseerd of als je een product of pagina extra onder de aandacht wilt brengen.

  • Productpagina: het is ook mogelijk om voor jouw product of merk een eigen pagina op te zetten binnen Bol.com.

   Dit is een landingspagina waar de bezoeker naartoe kan gaan en in één keer al de producten kan zien die jij op Bol.com verkoopt.

  • Weblog: als laatste biedt Bol.com ook een weblog aan en deze lijkt enigszins op Pinterest. Dit is een verzameling van blogs met reviews, lijstjes, tips en andere informatie.

   De blogs worden dan geclassificeerd op merk, dus hiermee krijg je een goede mogelijkheid om jouw merk naar voren te brengen. De blogs worden namelijk ook via de sociale media en de nieuwsbrief van Bol.com uitgelicht.

  Neem contact op

  Klantcases

  Verno.com

  Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
  stijging in transacties

  Bekijk case study

  De tarieven om te adverteren op Bol.com

  Eén van de manieren om Bol.com te betalen voor het plaatsen van een advertentie is al even genoemd. Via de veiling voor gesponsorde producten geef je zelf aan hoeveel je per klik aan Bol.com wilt betalen. De tarieven om te adverteren zijn hoog, maar daar staat tegenover dat Bol.com in onze landen een grote naamsbekendheid heeft.

  Met bijna 30 miljoen bezoekers per maand is het bereik dat ze aanbieden voor jou dus ook aanzienlijk. Je kunt rekenen op een prijs van minimaal €50 per display advertising campagne en de prijs per klik voor sponsored products kun je zelf laag houden als je dit slim speelt. Goedkoop adverteren via Bol.com is dus wel degelijk mogelijk. Een productpagina en een weblog zijn aanzienlijk duurder en dan kun je rekenen op duizenden euro’s.

  Ranking masters kan je helpen bij het opzetten van je Bol.com campagne

  Ben jij van plan te adverteren op Bol.com, maar weet je niet waar te beginnen? Dan kan één van de experts van Ranking Masters je vast helpen. Neem contact op met ons om dit verder te bespreken en om jouw Bol.com campagne een knallende start te geven.

  Bekijk ook:

  Neem contact op

  Sjors Goemans

  Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

  Hulp Nodig?

  Neem contact op met een van onze adviseurs!

  Bellen

  Fietsband lek?
  De beller is sneller!

  023-2078030

  Whatsapp

  Geen beltegoed meer?
  Chat met ons!

  023-2078030

  Daag jij ons uit voor je volgende project?

  Daag ons uit!

  Benieuwd naar jouw kansen?