Al 7 jaar ervaring

SEO Expert

.

Gespecialiseerd in SEO voor bedrijven gevestigd in Nederland!

 • 17+ inhouse Specialisten
 • Nationaal & Internationaal actief
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 21 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  SEO Expert

  Je kunt als ondernemer tegenwoordig niet meer om het Internet en de zoekmachines heen. Steeds meer ondernemers richten zich op het internet en laten een website of webshop maken. Bovendien zijn er ondernemers die zich volledig op het internet richten. Via het internet is het tenslotte eenvoudig om klanten te werven. Toch is een website alleen niet voldoende, de website moet immers ook bezocht worden. Bij voorkeur door jouw beoogde doelgroep. Het is daarom belangrijk dat de website vindbaar is op het internet. Vooral Google speelt hierin een belangrijke rol. Als je wilt dat de website goed vindbaar is, dan is het belangrijk om je in SEO te verdiepen. SEO staat voor Search Engine Optimization. Deze technieken worden gebruikt om een website beter vindbaar te maken. Er zijn veel verschillende SEO-technieken die samen een succesvolle campagne kunnen vormen. De technieken kun je het beste uit laten voeren door een SEO expert zoals de SEO specialisten van Ranking Masters.

  Ben jij benieuwd naar hoe wij de SEO voor jouw online onderneming gaan verzorgen? Dan is het aan te raden om je globaal in de verschillende SEO-technieken te verdiepen. Enkele SEO-technieken kun je ten slotte prima zelf toepassen, maar voor het gros van de technieken heb je de hulp van een SEO expert nodig. Hieronder lees je welke technieken er gebruikt kunnen worden om de website hoger in de zoekresultaten te krijgen.

  Neem contact op

  SEM AGENCY INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters dé SEM agency in huis die streeft naar jouw omzetgroei. In iedere denkbare markt, hebben wij onze klanten geholpen aan zichtbaarheid binnen de Google zoekmachine. Wij weten exact welke route we moeten bewandelen om jouw groeidoelstellingen te bereiken.

  Wij helpen bedrijven online te groeien middels doordachte en effectieve SEO & SEA campagnes waarbij ook onze in-house webdevelopment en design afdeling eraan meewerkt.Zo hebben we alles onder één dak om impact om jouw (online) omzet te laten groeien. Kortom, Ranking Masters is de complete partner voor jouw online succes!

  Hoe we dat doen? Met onze diepgaande kennis, nauwe samenwerking, jarenlange ervaring & brede netwerk. De vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een betere SEM agency voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉.

  Daarnaast geloven wij in data. Om die reden hebben wij, in samenwerking met de programmeurs van het Juulr.com-platform, onze eigen in-house tools ontwikkeld. Deze zelfontwikkelde tools stellen ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen, waardoor onze projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen analyseren en hier tijdig op kunnen inspelen. Wij herkennen kansen voordat ze zich voordoen en zetten dit om in concreet resultaat!

  Verder onderscheiden we ons van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Onze doorgewinterde en continu geoptimaliseerde strategieën op maat zijn toepasbaar in iedere industrie én hebben zich al succesvol bewezen voor meer dan 750 andere bedrijven.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, starten we met een data-analyse van jouw website en/of het Google Ads-account. Op deze manier bepalen we jouw huidige situatie, het nulpunt, en geven we een inschatting van het resultaat dat wij verwachten te behalen, evenals de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Uiteraard krijg je tijdens onze samenwerking ook dagelijks zelf inzicht in de resultaten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dashboard zijn, waarin je de posities van de belangrijkste zoektermen kunt volgen (SEO), of door toegang te hebben tot je eigen Google Ads-account (SEA). Doordat we de resultaten nauwlettend in de gaten houden, kunnen we proactief beslissingen nemen en kansen signaleren die we voor jou willen benutten.

  Je ontvangt van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie gaan we dieper in op de rapportage, bespreken we eventuele verbeterpunten en behandelen we actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Waarom geloven wij de in kracht van data?

  Bij Ranking Masters geloven wij in de kracht van data als fundament voor succesvolle marketingcampagnes. De sleutel tot het succes van elke campagne schuilt in de wereld van data. Deze gegevens fungeren niet alleen als sturingsinformatie; ze zijn ons kompas, waardoor we zowel inzicht verwerven in wat effectief is, maar ook proactief kunnen handelen om voortdurende verbeteringen door te voeren.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een gedegen begrip van data leidt tot doeltreffend handelen en uiteindelijk tot een verhoogd succes binnen het dynamische landschap van online marketing. In de analytische diepgang van data vinden wij de strategische route naar het optimaliseren en perfectioneren van elke campagne!

  Wat maakt Ranking Masters uniek? (weg?)

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat met je Search Marketing resultaten?

  Bij Ranking Masters zijn we echte zoekmachine fanaten. Ontvang gratis onze Groeiscan ter waarde van €495,- excl. btw en ontdek hoe je met jouw bedrijf extra omzet kunt genereren via de Google zoekmachine.

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Verschillende SEO expertises

   Er zijn veel verschillende technieken die toegepast kunnen worden om de vindbaarheid van je website te verbeteren. De technieken zijn onder te verdelen in twee categorieën, namelijk onpage SEO technieken en offpage technieken. De onpage technieken worden op de website zelf toegepast, terwijl offpage technieken op of middels externe websites wordt toegepast. Een SEO expert zal doorgaans gebruik maken van een combinatie van onpage en offpage SEO-technieken.

   Voorbeelden van onpage technieken zijn:

   • Optimaliseren van de interne linkstructuur
   • Plaatsen en optimaliseren van SEO-content
   • Sitespeed van de website verbeteren
   • Optimaliseren van de afbeeldingen op de site

   Voorbeelden van off-page technieken zijn:

   De meeste van deze technieken kun je het beste door een SEO expert laten uitvoeren. Zo kun je er namelijk zeker van zijn dat de technieken op de juiste wijze worden toegepast.

   Het plaatsen van SEO content

   Een belangrijke onpage SEO-techniek is het plaatsen van geoptimaliseerde SEO content. Voor Google is het belangrijk dat de website voldoende content heeft. Echter, is de kwaliteit van de content minstens net zo belangrijk als de kwantiteit. Veel content kan goed zijn voor je website of webshop, mits de content ook van hoge kwaliteit is. Bovendien moet de content SEO geoptimaliseerd zijn. Dit betekent dat de zinnen in de tekst niet te lang mogen zijn en dat er bepaalde sleutelwoorden gebruikt moeten worden. Als populaire zoektermen als sleutelwoord in de content terugkeren, ziet Google dat de pagina relevant is voor gebruikers van de zoekmachine die naar betreffende informatie, product of dienst op zoek zijn.

   Het schrijven van kwalitatieve SEO content kan ontzettend lastig zijn. Voor SEO content moet er tenslotte ook op SEO criteria gelet worden. Een zoekterm moet voldoende gebruikt worden, maar ook niet te vaak. Het is daarom van significant belang dat de content geschreven of geoptimaliseerd wordt door een SEO expert. Ranking Masters kan bestaande content optimaliseren of zelfs compleet nieuwe content aanleveren of implementeren. Daarnaast creëren we ook nieuwe, relevante pagina’s met bijbehorende content. Hierdoor wordt de website gevuld met kwalitatieve content. Dit ga je absoluut terug zien in de posities van je website in de Google zoekresultaten.

   Linkbuilding

   Linkbuilding is het creëren van links naar de website vanaf externe pagina’s. Linkbuilding is dan ook een offpage SEO techniek. Dit is de techniek waar overigens de meeste marketingbureaus de mist in gaan. Veel bedrijven bieden linkbuilding aan, terwijl ze slechts de basis kennen. Linkbuilding kan tenslotte, indien onjuist toegepast, ook gevaarlijk zijn voor de positie van je website. Zoekmachines zoals Google vinden het namelijk niet oké als er een onnatuurlijk backlinkprofiel ontstaat. Zo mag de link bij voorkeur niet geplaatst worden op websites die een hoge SPAM score genieten. Bovendien moeten de links vooral geplaatst worden op sites die gerelateerd zijn aan het onderwerp van je eigen website of webshop. Worden de links geplaatst op websites met lage waarden? Dan zal je website op dat betreffende keyword mogelijk minder goed vindbaar worden. Bovendien is het belangrijk dat de SEO expert een stabiel netwerk van eigen websites heeft om voor jouw website of webshop te ruilen.

   Linkbuilding is een techniek waarvan je na enkele maanden de resultaten begint te zien. De techniek is op de langere termijn zeer effectief. Door middel van de juiste aanpak kun je met verschillende zoekwoorden de top 3 of top 5 van de zoekresultaten bereiken. Wil je er zeker van zijn dat de linkbuilding op de juiste manier verzorgd wordt? Dan kunnen de SEO experts van Ranking Masters je hier zeker bij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende SEO-technieken, waaronder niche linkbuilding. Bij Ranking Masters weten we van de hoed en de rand. Onze experts hebben een breed netwerk, waardoor we altijd kwalitatieve en relevante links voor je website of platform kunnen realiseren.

   Samen de top bereiken

   Vind jij het belangrijk dat je bedrijf goed vindbaar blijft op het internet? Dan is Ranking Masters dé SEO expert die je zoekt. Als SEO specialist weten wij exact hoe we jouw website vindbaar kunnen maken. Door middel van een keyword onderzoek stellen we vast op welke zoekwoorden er gefocust kan worden. Vervolgens passen we verschillende SEO-technieken toe om ervoor te zorgen dat jouw website vindbaar wordt op deze zoektermen.

   Je kunt verschillende SEO pakketten afnemen bij Ranking Masters. Je kunt zelf kiezen of je lokaal of landelijk vindbaar wilt worden. Voorbeelden van lokale pakketten zijn SEO Nijmegen en SEO Leiden. Afhankelijk van het pakket dat je afsluit, kunnen we ervoor zorgen dat je met een aantal zoekwoorden in de top 3 komt. Een positie in de top 3 leidt ertoe dat je op het zoekwoord gevonden wordt en hierdoor meer bezoekers krijgt. Het is ontzettend voordelig als je website goed vindbaar is op het internet. Als je website beter vindbaar is dan die van je concurrent, dan zullen potentiële klanten vaker voor jouw bedrijf kiezen.

   De voordelen van Ranking Masters

   Kies je voor Ranking Masters als SEO expert? Dit heeft veel voordelen. Dankzij onze ruime ervaring, kun je zeker zijn van de beste resultaten. Wij passen verschillende SEO-technieken toe om het beste resultaat te bereiken. Ben jij benieuwd naar wat Ranking Masters voor jouw bedrijf kan betekenen? Dan kun je ons altijd mailen, een WhatsApp bericht sturen of bellen. Daarnaast hebben wij als SEO expert ook een SEO kennisbank.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEM specialisten in de Benelux. Al sinds 2010 kun je hem 's nachts wakker maken voor de meest uitdagende SEM vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn bijna 25-koppige team van SEM specialisten diverse klanten en merken om hun online marktaandeel te vergroten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEM partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse

   Background clouds
   Het Ranking Masters team
   Bottom curve

   Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

   Ontvang jouw gratis online marketing analyse Arrow icon