Al 7 jaar ervaring

SEO Specialist

.

Gespecialiseerd in SEO voor bedrijven gevestigd in Nederland!

 • 17+ inhouse Specialisten
 • Nationaal & Internationaal actief
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 19 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  SEO Specialist

  De meeste ondernemers beseffen heel goed dat de kansen op het internet voor het oprapen liggen. Het internet is een plek om nieuwe klanten te werven, ongeacht de branche waarin je actief bent. Veel ondernemers kiezen er daarom voor om te investeren in een website of webshop. Toch is een mooie, gebruiksvriendelijke website niet het enige ingrediënt voor succes op het web. Het is belangrijk dat je website ook gevonden wordt door potentiële klanten. Je klanten komen uiteraard niet zomaar op je website of platform terecht. De meeste mensen maken gebruik van een zoekmachine zoals bijvoorbeeld Google wanneer ze op zoek gaan naar een product, dienst of informatie. Het is daarom van groot belang dat jouw website goed vindbaar is in deze zoekmachines. Zo kun je er namelijk zeker van zijn dat je mooie website ook daadwerkelijk gezien wordt. Je kunt de vindbaarheid van je website vergroten door een SEO specialist in te schakelen.

  Neem contact op

  SEM AGENCY INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters dé SEM agency in huis die streeft naar jouw omzetgroei. In iedere denkbare markt, hebben wij onze klanten geholpen aan zichtbaarheid binnen de Google zoekmachine. Wij weten exact welke route we moeten bewandelen om jouw groeidoelstellingen te bereiken.

  Wij helpen bedrijven online te groeien middels doordachte en effectieve SEO & SEA campagnes waarbij ook onze in-house webdevelopment en design afdeling eraan meewerkt.Zo hebben we alles onder één dak om impact om jouw (online) omzet te laten groeien. Kortom, Ranking Masters is de complete partner voor jouw online succes!

  Hoe we dat doen? Met onze diepgaande kennis, nauwe samenwerking, jarenlange ervaring & brede netwerk. De vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een betere SEM agency voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉.

  Daarnaast geloven wij in data. Om die reden hebben wij, in samenwerking met de programmeurs van het Juulr.com-platform, onze eigen in-house tools ontwikkeld. Deze zelfontwikkelde tools stellen ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen, waardoor onze projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen analyseren en hier tijdig op kunnen inspelen. Wij herkennen kansen voordat ze zich voordoen en zetten dit om in concreet resultaat!

  Verder onderscheiden we ons van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Onze doorgewinterde en continu geoptimaliseerde strategieën op maat zijn toepasbaar in iedere industrie én hebben zich al succesvol bewezen voor meer dan 750 andere bedrijven.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, starten we met een data-analyse van jouw website en/of het Google Ads-account. Op deze manier bepalen we jouw huidige situatie, het nulpunt, en geven we een inschatting van het resultaat dat wij verwachten te behalen, evenals de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Uiteraard krijg je tijdens onze samenwerking ook dagelijks zelf inzicht in de resultaten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dashboard zijn, waarin je de posities van de belangrijkste zoektermen kunt volgen (SEO), of door toegang te hebben tot je eigen Google Ads-account (SEA). Doordat we de resultaten nauwlettend in de gaten houden, kunnen we proactief beslissingen nemen en kansen signaleren die we voor jou willen benutten.

  Je ontvangt van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie gaan we dieper in op de rapportage, bespreken we eventuele verbeterpunten en behandelen we actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Waarom geloven wij de in kracht van data?

  Bij Ranking Masters geloven wij in de kracht van data als fundament voor succesvolle marketingcampagnes. De sleutel tot het succes van elke campagne schuilt in de wereld van data. Deze gegevens fungeren niet alleen als sturingsinformatie; ze zijn ons kompas, waardoor we zowel inzicht verwerven in wat effectief is, maar ook proactief kunnen handelen om voortdurende verbeteringen door te voeren.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een gedegen begrip van data leidt tot doeltreffend handelen en uiteindelijk tot een verhoogd succes binnen het dynamische landschap van online marketing. In de analytische diepgang van data vinden wij de strategische route naar het optimaliseren en perfectioneren van elke campagne!

  Wat maakt Ranking Masters uniek? (weg?)

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat met je Search Marketing resultaten?

  Bij Ranking Masters zijn we echte zoekmachine fanaten. Ontvang gratis onze Groeiscan ter waarde van €495,- excl. btw en ontdek hoe je met jouw bedrijf extra omzet kunt genereren via de Google zoekmachine.

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Wat doet een SEO specialist?

   Een SEO specialist is gespecialiseerd in Search Engine Optimization (SEO). Dit is een verzamelnaam voor technieken die gebruikt worden om de website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google en Bing. Als jij snel gevonden wilt worden, dan is het belangrijk dat deze technieken op de juiste manier worden toegepast. Er zijn veel bedrijven die SEO aanbieden, maar lang niet ieder bedrijf heeft daadwerkelijk verstand van zaken. Om zeker te zijn van goede resultaten zul je een SEO specialist in moeten schakelen. Bij Ranking Masters kun je zeker zijn van het eindresultaat. Daar mag je ons op afrekenen. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO. Wij weten welke technieken wél of niet werken en je zult gegarandeerd resultaat zien als je voor ons kiest. Ranking Masters is tenslotte dé SEO expert van Nederland.

   Verschillende SEO-technieken

   SEO is een verzamelnaam voor verschillende technieken om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Kies je voor Ranking Masters? Dan zal de SEO specialist verschillende van deze technieken gebruiken om de vindbaarheid aanzienlijk te vergroten. Door de juiste technieken te combineren, kunnen wij je een effectieve campagne beloven. Ben jij benieuwd naar de verschillende technieken die er gebruikt kunnen worden om de vindbaarheid van je website te verhogen? Wij informeren je graag over de belangrijkste SEO-technieken. De technieken worden opgedeeld in onpage en offpage SEO technieken.

   Onpage technieken

   Onpage technieken worden op de eigen website toegepast. Er zijn veel verschillende manieren om de website te optimaliseren voor een betere vindbaarheid. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de structuur van de website goed is. Daarnaast is het belangrijk dat de verschillende pagina’s naar elkaar linken, zodat er een duidelijke linkstructuur ontstaat. Dit onderschrijft namelijk de boomstructuur en prioritering van de pagina’s die gekoppeld zijn aan je website of webshop.

   Behalve de linkstructuur, is ook de content van de website van significant belang. Google hecht veel waarde aan professionele content. De content op de website kun je het beste laten schrijven of aanpassen door een copywriter met een SEO achtergrond. Er moet natuurlijk voldoende content op de pagina staan, maar de content moet naast de SEO criteria wel interessant en uniek blijven. Bovendien moeten bepaalde zoektermen terugkomen in de content, zodat Google jouw website als relevant ziet wanneer iemand op deze woorden zoekt. Het schrijven van goede content is een vak op zich, het schrijven van kwalitatieve SEO-teksten is voor veel content creators zelfs nóg lastiger. De tekst moet aan alle SEO-eisen voldoen, maar daarnaast is het ook van belang dat de content leesbaar blijft. Het is daarom aan te raden om het schrijven van de content over te laten aan een professionele partij als Ranking Masters. Laat je de SEO door ons verzorgen? Dan zullen wij ook de content op je website optimaliseren.

    

   Nog een voorbeeld van een offpage SEO-techniek is het aanmaken van een meta-title en meta-description voor verschillende pagina’s. Het is belangrijk dat een Google-gebruiker ten slotte een goed beeld krijgt van de webpagina en website. Een meta-title en meta-description zorgen ervoor dat iemand die je pagina in Google vindt, direct een beeld krijgt van het bedrijf en de inhoud van de pagina, nog voordat er op de pagina geklikt wordt.

   Offpage technieken

   Offpage technieken worden door de SEO specialist op externe websites toegepast. Een voorbeeld van een offpage techniek is het aanmaken van een Google – Mijn Bedrijf profiel. Dit profiel zorgt ervoor dat iemand direct een profiel van je bedrijf te zien krijgt als er op de naam of merknaam van het bedrijf ‘gegoogeld’ wordt. Het aanmaken van een Mijn Bedrijf profiel is zo gedaan, maar andere SEO-technieken zijn vanuit een praktisch oogpunt verstandig om bij een SEO specialist te beleggen. De belangrijkste offpage SEO-techniek is op dit moment linkbuilding.

   Linkbuilding is het creëren van links naar de website op externe pagina’s. Het is belangrijk dat deze techniek op de juiste manier wordt toegepast. Google hecht een hoge waarde aan kwalitatief sterke links. Het is echter wel van belang dat de pagina’s waarop de links geplaatst worden voldoende relevant zijn. Als er links geplaatst worden op websites van slechte kwaliteit, dan kan het resultaat averechts uitpakken. Het is belangrijk dat de SEO specialist een breed en kwalitatief netwerk aan websites in zijn of haar bezit heeft. Maandelijks dienen er ten slotte nieuwe links gerealiseerd te worden. Op deze manier ontstaat er een natuurlijke stijging. Linkbuilding is ten slotte een techniek waarvan je pas na enkele maanden resultaat gaat zien. Het is echter wel één van de meest impactvolle SEO-technieken voor op de langere termijn.

   Ranking Masters, dé SEO specialist van Nederland

   Vind jij het belangrijk dat jouw website goed vindbaar wordt op het internet? Dan is het aan te raden om contact met ons op te nemen. Wij van Ranking Masters kunnen je helpen met het behalen van goede posities in de zoekresultaten. Je kunt bij ons verschillende SEO pakketten afsluiten. Moet jouw online onderneming landelijk vindbaar zijn of wil je vooral een lokaal georiënteerd publiek aantrekken? Bij Ranking Masters hebben we altijd de juiste oplossing voor je. Zo kun je bijvoorbeeld voor SEO Schiedam of SEO Lelystad kiezen, maar daarnaast zijn wij ook dé SEO specialist Den Haag. Wij zorgen ervoor dat je met verschillende zoekwoorden in de top 3 of top 5 zoekresultaten komt. Een goede positie op Google leidt standaard tot meer bezoekers op je website. Indirect krijg je hierdoor meer potentiële klanten!

   Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Ranking Masters? Onze specialisten beantwoorden je vragen met veel plezier! Wil jij graag zo snel mogelijk vindbaar worden? Dan is het aan te raden om een SEO pakket af te sluiten. Onze SEO pakketten zijn maandelijks opzegbaar en je zit dus nergens aan vast.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEM partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse

   Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

   Ontvang jouw gratis online marketing analyse