fbpx SEO Specialist | Ranking Masters... Dé #1 in SEO SEO Specialist | Ranking Masters... Dé #1 in SEO

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

  Binnen 24 uur reactie

  SEO Specialist

  De meeste ondernemers beseffen heel goed dat de kansen op het internet voor het oprapen liggen. Het internet is een plek om nieuwe klanten te werven, ongeacht de branche waarin je actief bent. Veel ondernemers kiezen er daarom voor om te investeren in een website of webshop. Toch is een mooie, gebruiksvriendelijke website niet het enige ingrediënt voor succes op het web. Het is belangrijk dat je website ook gevonden wordt door potentiële klanten. Je klanten komen uiteraard niet zomaar op je website of platform terecht. De meeste mensen maken gebruik van een zoekmachine zoals bijvoorbeeld Google wanneer ze op zoek gaan naar een product, dienst of informatie. Het is daarom van groot belang dat jouw website goed vindbaar is in deze zoekmachines. Zo kun je er namelijk zeker van zijn dat je mooie website ook daadwerkelijk gezien wordt. Je kunt de vindbaarheid van je website vergroten door een SEO specialist in te schakelen.

  Neem contact op

  Wij generen traffic voor o.a.

  Klantcases

  Verno.com

  Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
  stijging in transacties

  Bekijk case study

  Wat doet een SEO specialist?

  Een SEO specialist is gespecialiseerd in Search Engine Optimization (SEO). Dit is een verzamelnaam voor technieken die gebruikt worden om de website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google en Bing. Als jij snel gevonden wilt worden, dan is het belangrijk dat deze technieken op de juiste manier worden toegepast. Er zijn veel bedrijven die SEO aanbieden, maar lang niet ieder bedrijf heeft daadwerkelijk verstand van zaken. Om zeker te zijn van goede resultaten zul je een SEO specialist in moeten schakelen. Bij Ranking Masters kun je zeker zijn van het eindresultaat. Daar mag je ons op afrekenen. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO. Wij weten welke technieken wél of niet werken en je zult gegarandeerd resultaat zien als je voor ons kiest. Ranking Masters is tenslotte dé SEO expert van Nederland.

  Verschillende SEO-technieken

  SEO is een verzamelnaam voor verschillende technieken om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Kies je voor Ranking Masters? Dan zal de SEO specialist verschillende van deze technieken gebruiken om de vindbaarheid aanzienlijk te vergroten. Door de juiste technieken te combineren, kunnen wij je een effectieve campagne beloven. Ben jij benieuwd naar de verschillende technieken die er gebruikt kunnen worden om de vindbaarheid van je website te verhogen? Wij informeren je graag over de belangrijkste SEO-technieken. De technieken worden opgedeeld in onpage en offpage SEO technieken.

  Onpage technieken

  Onpage technieken worden op de eigen website toegepast. Er zijn veel verschillende manieren om de website te optimaliseren voor een betere vindbaarheid. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de structuur van de website goed is. Daarnaast is het belangrijk dat de verschillende pagina’s naar elkaar linken, zodat er een duidelijke linkstructuur ontstaat. Dit onderschrijft namelijk de boomstructuur en prioritering van de pagina’s die gekoppeld zijn aan je website of webshop.

  Behalve de linkstructuur, is ook de content van de website van significant belang. Google hecht veel waarde aan professionele content. De content op de website kun je het beste laten schrijven of aanpassen door een copywriter met een SEO achtergrond. Er moet natuurlijk voldoende content op de pagina staan, maar de content moet naast de SEO criteria wel interessant en uniek blijven. Bovendien moeten bepaalde zoektermen terugkomen in de content, zodat Google jouw website als relevant ziet wanneer iemand op deze woorden zoekt. Het schrijven van goede content is een vak op zich, het schrijven van kwalitatieve SEO-teksten is voor veel content creators zelfs nóg lastiger. De tekst moet aan alle SEO-eisen voldoen, maar daarnaast is het ook van belang dat de content leesbaar blijft. Het is daarom aan te raden om het schrijven van de content over te laten aan een professionele partij als Ranking Masters. Laat je de SEO door ons verzorgen? Dan zullen wij ook de content op je website optimaliseren.

   

  Nog een voorbeeld van een offpage SEO-techniek is het aanmaken van een meta-title en meta-description voor verschillende pagina’s. Het is belangrijk dat een Google-gebruiker ten slotte een goed beeld krijgt van de webpagina en website. Een meta-title en meta-description zorgen ervoor dat iemand die je pagina in Google vindt, direct een beeld krijgt van het bedrijf en de inhoud van de pagina, nog voordat er op de pagina geklikt wordt.

  Offpage technieken

  Offpage technieken worden door de SEO specialist op externe websites toegepast. Een voorbeeld van een offpage techniek is het aanmaken van een Google – Mijn Bedrijf profiel. Dit profiel zorgt ervoor dat iemand direct een profiel van je bedrijf te zien krijgt als er op de naam of merknaam van het bedrijf ‘gegoogeld’ wordt. Het aanmaken van een Mijn Bedrijf profiel is zo gedaan, maar andere SEO-technieken zijn vanuit een praktisch oogpunt verstandig om bij een SEO specialist te beleggen. De belangrijkste offpage SEO-techniek is op dit moment linkbuilding.

  Linkbuilding is het creëren van links naar de website op externe pagina’s. Het is belangrijk dat deze techniek op de juiste manier wordt toegepast. Google hecht een hoge waarde aan kwalitatief sterke links. Het is echter wel van belang dat de pagina’s waarop de links geplaatst worden voldoende relevant zijn. Als er links geplaatst worden op websites van slechte kwaliteit, dan kan het resultaat averechts uitpakken. Het is belangrijk dat de SEO specialist een breed en kwalitatief netwerk aan websites in zijn of haar bezit heeft. Maandelijks dienen er ten slotte nieuwe links gerealiseerd te worden. Op deze manier ontstaat er een natuurlijke stijging. Linkbuilding is ten slotte een techniek waarvan je pas na enkele maanden resultaat gaat zien. Het is echter wel één van de meest impactvolle SEO-technieken voor op de langere termijn.

  Ranking Masters, dé SEO specialist van Nederland

  Vind jij het belangrijk dat jouw website goed vindbaar wordt op het internet? Dan is het aan te raden om contact met ons op te nemen. Wij van Ranking Masters kunnen je helpen met het behalen van goede posities in de zoekresultaten. Je kunt bij ons verschillende SEO pakketten afsluiten. Moet jouw online onderneming landelijk vindbaar zijn of wil je vooral een lokaal georiënteerd publiek aantrekken? Bij Ranking Masters hebben we altijd de juiste oplossing voor je. Zo kun je bijvoorbeeld voor SEO Schiedam of SEO Lelystad kiezen, maar daarnaast zijn wij ook dé SEO specialist Den Haag. Wij zorgen ervoor dat je met verschillende zoekwoorden in de top 3 of top 5 zoekresultaten komt. Een goede positie op Google leidt standaard tot meer bezoekers op je website. Indirect krijg je hierdoor meer potentiële klanten!

  Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Ranking Masters? Onze specialisten beantwoorden je vragen met veel plezier! Wil jij graag zo snel mogelijk vindbaar worden? Dan is het aan te raden om een SEO pakket af te sluiten. Onze SEO pakketten zijn maandelijks opzegbaar en je zit dus nergens aan vast.

  Neem contact op

  Sjors Goemans

  Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

  Hulp Nodig?

  Neem contact op met een van onze adviseurs!

  Bellen

  Fietsband lek?
  De beller is sneller!

  023-2078030

  Whatsapp

  Geen beltegoed meer?
  Chat met ons!

  023-2078030

  Daag jij ons uit voor je volgende project?

  Daag ons uit!

  Benieuwd naar jouw kansen?