Al 7 jaar ervaring

SEO Consultant in Nederland

.

Gespecialiseerd in SEO voor bedrijven gevestigd in Nederland!

 • 17+ inhouse Specialisten
 • Nationaal & Internationaal actief
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  SEO Consultant

  Als je wilt dat jouw bedrijf goed vindbaar wordt, dan is het aan te raden om een gesprek met een SEO consultant in te plannen. De meeste ondernemers vinden het namelijk belangrijk dat het bedrijf ook online goed vindbaar is. Het internet is namelijk een uitstekend middel om bereik te genereren of om nieuwe klanten te werven. Bovendien is het ook voor bestaande klanten prettig als het bedrijf een website heeft.

  Neem contact op

  SEM AGENCY INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters dé SEM agency in huis die streeft naar jouw omzetgroei. In iedere denkbare markt, hebben wij onze klanten geholpen aan zichtbaarheid binnen de Google zoekmachine. Wij weten exact welke route we moeten bewandelen om jouw groeidoelstellingen te bereiken.

  Wij helpen bedrijven online te groeien middels doordachte en effectieve SEO & SEA campagnes waarbij ook onze in-house webdevelopment en design afdeling eraan meewerkt.Zo hebben we alles onder één dak om impact om jouw (online) omzet te laten groeien. Kortom, Ranking Masters is de complete partner voor jouw online succes!

  Hoe we dat doen? Met onze diepgaande kennis, nauwe samenwerking, jarenlange ervaring & brede netwerk. De vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een betere SEM agency voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉.

  Daarnaast geloven wij in data. Om die reden hebben wij, in samenwerking met de programmeurs van het Juulr.com-platform, onze eigen in-house tools ontwikkeld. Deze zelfontwikkelde tools stellen ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen, waardoor onze projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen analyseren en hier tijdig op kunnen inspelen. Wij herkennen kansen voordat ze zich voordoen en zetten dit om in concreet resultaat!

  Verder onderscheiden we ons van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Onze doorgewinterde en continu geoptimaliseerde strategieën op maat zijn toepasbaar in iedere industrie én hebben zich al succesvol bewezen voor meer dan 750 andere bedrijven.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, starten we met een data-analyse van jouw website en/of het Google Ads-account. Op deze manier bepalen we jouw huidige situatie, het nulpunt, en geven we een inschatting van het resultaat dat wij verwachten te behalen, evenals de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Uiteraard krijg je tijdens onze samenwerking ook dagelijks zelf inzicht in de resultaten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dashboard zijn, waarin je de posities van de belangrijkste zoektermen kunt volgen (SEO), of door toegang te hebben tot je eigen Google Ads-account (SEA). Doordat we de resultaten nauwlettend in de gaten houden, kunnen we proactief beslissingen nemen en kansen signaleren die we voor jou willen benutten.

  Je ontvangt van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie gaan we dieper in op de rapportage, bespreken we eventuele verbeterpunten en behandelen we actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Waarom geloven wij de in kracht van data?

  Bij Ranking Masters geloven wij in de kracht van data als fundament voor succesvolle marketingcampagnes. De sleutel tot het succes van elke campagne schuilt in de wereld van data. Deze gegevens fungeren niet alleen als sturingsinformatie; ze zijn ons kompas, waardoor we zowel inzicht verwerven in wat effectief is, maar ook proactief kunnen handelen om voortdurende verbeteringen door te voeren.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een gedegen begrip van data leidt tot doeltreffend handelen en uiteindelijk tot een verhoogd succes binnen het dynamische landschap van online marketing. In de analytische diepgang van data vinden wij de strategische route naar het optimaliseren en perfectioneren van elke campagne!

  Wat maakt Ranking Masters uniek? (weg?)

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat met je Search Marketing resultaten?

  Bij Ranking Masters zijn we echte zoekmachine fanaten. Ontvang gratis onze Groeiscan ter waarde van €495,- excl. btw en ontdek hoe je met jouw bedrijf extra omzet kunt genereren via de Google zoekmachine.

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Wat is SEO precies?

   SEO staat voor Search Engine Optimization. Het is een verzamelnaam voor verschillende technieken waarmee je website beter vindbaar wordt voor mensen die gebruik maken van de meest gangbare zoekmachines. De technieken kun je in twee categorieën verdelen, namelijk onpage en offpage SEO technieken. De onpage technieken worden op je eigen website toegepast. Er worden aanpassingen gedaan zodat Google een hogere waarde aan de website toekent. Offpage technieken worden op externe pagina’s toegepast. Om beter vindbaar te worden is het dan ook aan te raden om een combinatie van zowel on-page als off-page technieken te gebruiken.

   Een voordeel van SEO is dat je hiermee de juiste doelgroep of klanten kunt aantrekken, waardoor bijvoorbeeld de omzet via je webshop toeneemt. Je kunt tenslotte zelf bepalen op welke zoekwoorden er gefocust wordt. Door je aandacht op de juiste zoekwoorden te richten, wordt de website door je doelgroep gemakkelijker gevonden. Meer dan driekwart van de meest succesvolle websites maakt fanatiek gebruik van SEO! Dit bewijst dat SEO zeer effectief en in sommige gevallen zelfs noodzakelijk is. Bovendien betekent dit dat je online bijna niet kunt concurreren met andere online ondernemers als je geen gebruik maakt van SEO.

   Google heeft een complex algoritme ontwikkeld om de waarde van een website te berekenen. Er zijn honderden factoren die bepalen welke positie je website in Google heeft. Er zijn enkele belangrijke factoren die extra zwaar meewegen. Zo zijn linkbuilding en het optimaliseren van onpage content van essentieel belang. Bij Ranking Masters passen we verschillende technieken toe die je helpen om een betere positie in de Google zoekmachine te bemachtigen. Je kunt dag en nacht terecht bij onze SEO consultants als je jouw pagina vindbaar wilt maken.

   Hoe lang duurt het voordat je een goede positie hebt?

   Eén van de meest gestelde vragen aan de SEO consultants van Ranking Masters is hoe lang het duurt voordat een website bovenaan in Google komt te staan. Om de paar dagen wordt de website opnieuw geanalyseerd door het systeem van Google om te bepalen of er vooruitgang of achteruitgang heeft plaatsgevonden. Enkele technieken kunnen hierdoor al vrij snel resultaat opleveren. Echter, gaat er een langere periode overheen voordat de impact daadwerkelijk zichtbaar wordt in je website traffic en eventueel je online omzet. Zo is linkbuilding bijvoorbeeld een langdurig en continu proces. Afhankelijk van de focus, duur een campagne bij Ranking Masters tussen de 3 en de 6 maanden.

   Hoe lang het duurt om in de top 3 of top 5 van de zoekresultaten te komen, is afhankelijk van meerdere factoren. Zo is dit bijvoorbeeld afhankelijk van de concurrentie en het fanatisme waarmee zij SEO bedrijven. Zo is er op lokale zoektermen veelal minder concurrentie dan wanneer je landelijk in de top 3 wilt komen. Hierdoor is SEO Amstelveen of SEO Alkmaar bijvoorbeeld veel gemakkelijker. Bovendien is het ook afhankelijk van de huidige positie en volwassenheid van je website. Het is dus moeilijk om zonder een plan van aanpak te bepalen hoe lang de campagne duurt. Onze SEO consultants kunnen je helpen om een realistische inschatting van de campagneduur te maken. Je kunt er in ieder geval van uitgaan dat een campagne een looptijd van gemiddeld 3 tot 6 maanden heeft.

   Niche linkbuilding

   Linkbuilding is één van de belangrijkste factoren om hoger in de Google-zoekresultaten terecht te komen. Het is een offpage SEO techniek en wordt dus toegepast op externe pagina’s. Bij linkbuilding worden er links gecreëerd naar jouw website. Deze links worden geplaatst op relevante pagina’s van hoge kwaliteit. Dankzij deze verwijzingen kent Google een hogere waarde toe aan de website. Het is wél van belang dat het linkprofiel van de site natuurlijk blijft. Bovendien moet er een kwalitatief netwerk gebruikt worden voor linkbuilding activiteiten, anders kan het resultaat averechts uitpakken. Linkbuilding is een bijzonder effectieve techniek, mits deze op de juiste manier wordt toegepast. Vraag jij je af hoe kwalitatieve linkbuilding eruit ziet? Jouw persoonlijke SEO consultant kan jou als de beste uitleggen hoe kwalitatieve linkbuilding werkt. Het is dus geen slecht idee om voor een SEO consultant Den Haag te kiezen.

   SEO consultantSEO-teksten

   Een andere factor waar Google veel waarde aan toekent, is content. Om de website hoger in de zoekresultaten te positioneren, dien je voldoende kwalitatieve content op de website te plaatsen. Om het beste resultaat te krijgen, is het verstandig om tijdens het schrijven van de content al rekening te houden met SEO. Zo moeten zoekwoorden waarop gescoord moet worden bijvoorbeeld terugkomen in de tekst. Door deze sleutelwoorden regelmatig terug te laten komen, zal Google jouw pagina als relevant zien. Echter, is het wel belangrijk dat de woorden niet te vaak voorkomen, dit zal Google namelijk als spam zien. Bovendien moet de content leesbaar blijven en mag de kwaliteit dus niet achteruit gaan.

   Het schrijven van SEO-teksten kun je het beste overlaten aan een SEO-copywriter. Dit is een professionele content creator die bij het schrijven van de teksten rekening houdt met SEO en bijbehorende criteria. Op deze manier ben je verzekerd van uitstekende resultaten. De teksten blijven leesbaar en interessant voor de potentiële klant, maar zullen ook voor een vindbare website zorgen. Een SEO-copywriter zal vaak als ghostwriter functioneren.

   Een afspraak met de SEO consultant

   Vraag jij je af wat er verbeterd kan worden aan jouw website, zodat deze beter vindbaar wordt? Dan raden wij je aan om een afspraak te maken met onze SEO consultant. Wij kunnen een uitgebreide analyse voor je maken, zodat je een goed beeld krijgt van wat er aan je website moet gebeuren. Wil je de zoekmachineoptimalisatie van je website graag aan een ervaren SEO bedrijf uitbesteden? Dan is ook dit een mogelijkheid. Bij Ranking Masters zijn we in staat om jouw website in de top 3 zoekresultaten te krijgen!

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEM partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse

   Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

   Ontvang jouw gratis online marketing analyse