fbpx SEO Consultant | Ranking Masters... Dé #1 in SEO SEO Consultant | Ranking Masters... Dé #1 in SEO

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?





  Binnen 24 uur reactie

  SEO Consultant

  Als je wilt dat jouw bedrijf goed vindbaar wordt, dan is het aan te raden om een gesprek met een SEO consultant in te plannen. De meeste ondernemers vinden het namelijk belangrijk dat het bedrijf ook online goed vindbaar is. Het internet is namelijk een uitstekend middel om bereik te genereren of om nieuwe klanten te werven. Bovendien is het ook voor bestaande klanten prettig als het bedrijf een website heeft.

  Neem contact op

  Wij generen traffic voor o.a.

  Klantcases

  Verno.com

  Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
  stijging in transacties

  Bekijk case study

  Wat is SEO precies?

  SEO staat voor Search Engine Optimization. Het is een verzamelnaam voor verschillende technieken waarmee je website beter vindbaar wordt voor mensen die gebruik maken van de meest gangbare zoekmachines. De technieken kun je in twee categorieën verdelen, namelijk onpage en offpage SEO technieken. De onpage technieken worden op je eigen website toegepast. Er worden aanpassingen gedaan zodat Google een hogere waarde aan de website toekent. Offpage technieken worden op externe pagina’s toegepast. Om beter vindbaar te worden is het dan ook aan te raden om een combinatie van zowel on-page als off-page technieken te gebruiken.

  Een voordeel van SEO is dat je hiermee de juiste doelgroep of klanten kunt aantrekken, waardoor bijvoorbeeld de omzet via je webshop toeneemt. Je kunt tenslotte zelf bepalen op welke zoekwoorden er gefocust wordt. Door je aandacht op de juiste zoekwoorden te richten, wordt de website door je doelgroep gemakkelijker gevonden. Meer dan driekwart van de meest succesvolle websites maakt fanatiek gebruik van SEO! Dit bewijst dat SEO zeer effectief en in sommige gevallen zelfs noodzakelijk is. Bovendien betekent dit dat je online bijna niet kunt concurreren met andere online ondernemers als je geen gebruik maakt van SEO.

  Google heeft een complex algoritme ontwikkeld om de waarde van een website te berekenen. Er zijn honderden factoren die bepalen welke positie je website in Google heeft. Er zijn enkele belangrijke factoren die extra zwaar meewegen. Zo zijn linkbuilding en het optimaliseren van onpage content van essentieel belang. Bij Ranking Masters passen we verschillende technieken toe die je helpen om een betere positie in de Google zoekmachine te bemachtigen. Je kunt dag en nacht terecht bij onze SEO consultants als je jouw pagina vindbaar wilt maken.

  Hoe lang duurt het voordat je een goede positie hebt?

  Eén van de meest gestelde vragen aan de SEO consultants van Ranking Masters is hoe lang het duurt voordat een website bovenaan in Google komt te staan. Om de paar dagen wordt de website opnieuw geanalyseerd door het systeem van Google om te bepalen of er vooruitgang of achteruitgang heeft plaatsgevonden. Enkele technieken kunnen hierdoor al vrij snel resultaat opleveren. Echter, gaat er een langere periode overheen voordat de impact daadwerkelijk zichtbaar wordt in je website traffic en eventueel je online omzet. Zo is linkbuilding bijvoorbeeld een langdurig en continu proces. Afhankelijk van de focus, duur een campagne bij Ranking Masters tussen de 3 en de 6 maanden.

  Hoe lang het duurt om in de top 3 of top 5 van de zoekresultaten te komen, is afhankelijk van meerdere factoren. Zo is dit bijvoorbeeld afhankelijk van de concurrentie en het fanatisme waarmee zij SEO bedrijven. Zo is er op lokale zoektermen veelal minder concurrentie dan wanneer je landelijk in de top 3 wilt komen. Hierdoor is SEO Amstelveen of SEO Alkmaar bijvoorbeeld veel gemakkelijker. Bovendien is het ook afhankelijk van de huidige positie en volwassenheid van je website. Het is dus moeilijk om zonder een plan van aanpak te bepalen hoe lang de campagne duurt. Onze SEO consultants kunnen je helpen om een realistische inschatting van de campagneduur te maken. Je kunt er in ieder geval van uitgaan dat een campagne een looptijd van gemiddeld 3 tot 6 maanden heeft.

  Niche linkbuilding

  Linkbuilding is één van de belangrijkste factoren om hoger in de Google-zoekresultaten terecht te komen. Het is een offpage SEO techniek en wordt dus toegepast op externe pagina’s. Bij linkbuilding worden er links gecreëerd naar jouw website. Deze links worden geplaatst op relevante pagina’s van hoge kwaliteit. Dankzij deze verwijzingen kent Google een hogere waarde toe aan de website. Het is wél van belang dat het linkprofiel van de site natuurlijk blijft. Bovendien moet er een kwalitatief netwerk gebruikt worden voor linkbuilding activiteiten, anders kan het resultaat averechts uitpakken. Linkbuilding is een bijzonder effectieve techniek, mits deze op de juiste manier wordt toegepast. Vraag jij je af hoe kwalitatieve linkbuilding eruit ziet? Jouw persoonlijke SEO consultant kan jou als de beste uitleggen hoe kwalitatieve linkbuilding werkt. Het is dus geen slecht idee om voor een SEO consultant Den Haag te kiezen.

  SEO consultantSEO-teksten

  Een andere factor waar Google veel waarde aan toekent, is content. Om de website hoger in de zoekresultaten te positioneren, dien je voldoende kwalitatieve content op de website te plaatsen. Om het beste resultaat te krijgen, is het verstandig om tijdens het schrijven van de content al rekening te houden met SEO. Zo moeten zoekwoorden waarop gescoord moet worden bijvoorbeeld terugkomen in de tekst. Door deze sleutelwoorden regelmatig terug te laten komen, zal Google jouw pagina als relevant zien. Echter, is het wel belangrijk dat de woorden niet te vaak voorkomen, dit zal Google namelijk als spam zien. Bovendien moet de content leesbaar blijven en mag de kwaliteit dus niet achteruit gaan.

  Het schrijven van SEO-teksten kun je het beste overlaten aan een SEO-copywriter. Dit is een professionele content creator die bij het schrijven van de teksten rekening houdt met SEO en bijbehorende criteria. Op deze manier ben je verzekerd van uitstekende resultaten. De teksten blijven leesbaar en interessant voor de potentiële klant, maar zullen ook voor een vindbare website zorgen. Een SEO-copywriter zal vaak als ghostwriter functioneren.

  Een afspraak met de SEO consultant

  Vraag jij je af wat er verbeterd kan worden aan jouw website, zodat deze beter vindbaar wordt? Dan raden wij je aan om een afspraak te maken met onze SEO consultant. Wij kunnen een uitgebreide analyse voor je maken, zodat je een goed beeld krijgt van wat er aan je website moet gebeuren. Wil je de zoekmachineoptimalisatie van je website graag aan een ervaren SEO bedrijf uitbesteden? Dan is ook dit een mogelijkheid. Bij Ranking Masters zijn we in staat om jouw website in de top 3 zoekresultaten te krijgen!

  Neem contact op

  Sjors Goemans

  Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

  Hulp Nodig?

  Neem contact op met een van onze adviseurs!

  Bellen

  Fietsband lek?
  De beller is sneller!

  023-2078030

  Whatsapp

  Geen beltegoed meer?
  Chat met ons!

  023-2078030

  Daag jij ons uit voor je volgende project?

  Daag ons uit!

  Benieuwd naar jouw kansen?