Al 7 jaar ervaring

SEO Techniek.

HOGER IN GOOGLE DOOR TECHNISCHE OPTIMALISATIE

Wanneer je wilt starten of groeien met SEO dient de basis, oftewel de techniek, van jouw website in orde te zijn. Website die SEO technisch niet op de juiste manier zijn ingericht zullen nooit hun maximale potentie benutten. Zelfs niet met een zeer sterk linkprofiel en kwalitatieve content.

Met onze technische SEO analyse achterhaal je of jouw website als “gezond” wordt bestempeld door de Google zoekmachine. Bij het optimaliseren van de techniek verwijder je bijvoorbeeld onnodige code om de website sneller te maken. En dat heeft effect op de gebruiksvriendelijkheid; gebruikers ervaren jouw website als prettig, zullen er langer op blijven hangen en keren sneller terug. Dit ziet de Google zoekmachine vervolgens als een signaal om jouw hoger in de Google zoekmachine te positioneren.

Ranking Masters kan als dedicated SEO bureau zowel de technische SEO analyse ten uitvoering brengen als het doorvoeren van de verbeterpunten in jouw website.

 • 750+ tevreden SEO klanten
 • Website optimalisatie met focus op conversie en SEO
 • Optimalisatie aan de hand van GTMetrix.com en Google Pagespeed Insights
Sjors

Technische SEO scan door Ranking Masters

Wanneer je bovenaan in de Google zoekmachine wilt komen dient de techniek optimaal te zijn ingericht. Daarbij trappen we af met een technische SEO analyse van de huidige stand van zaken van de website.

We brengen onder andere het volgende in kaart:

 • Zijn de meta attributen op de juiste manier ingericht?
 • Wordt er geen onnodige code of plugins ingeladen die niet wordt gebruikt?
 • Worden de zwaarste interne en externe bestanden direct ingeladen?
 • Worden onbelangrijke bestanden niet te vroeg ingeladen?
 • Zijn de afbeeldingen qua formaat geoptimaliseerd?

Het doel van een technische scan is het achterhalen van de kansen voor verbetering van jouw website. Met de resultaten uit de technische analyse werken we aan een gebruiksvriendelijke site die ook nog eens SEO proof is.

Vervolgens wordt de Technische SEO analyse per mail naar je verstuurd. Onze SEO experts nemen dit document met je door en kunnen hierover zowel op technisch vlak als in Jip & Janneke met je over sparren en de verbeterpunten uitleggen. De analyse en uitleg is geheel vrijblijvend.

Samenwerken met Ranking Masters

SEO BUREAU INHUREN?.

Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

Maak een afspraak

Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

 

Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

 

We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

 

Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

 

Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoud. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou instaat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

 

Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

 

In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

 • #1 Backlinks
 • #2 Linkbuilding
 • #3 SEO uitbesteden

Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trail & errors en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

 

Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staat met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief is.

 

Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen platslaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

 

Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

 • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
 • Ons netwerk: de grootste en het meest kwalitatieve in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
 • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
 • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

Software waar we mee werken

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Effectieve oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Wij realiseren online groei middels doelgerichte marketingcampagnes op basis van kennis, data en ervaring.

Bekijk onze case studies

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Strategische specialisten die snel schakelen én van de hoed en de rand weten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de communicatie!”

Thomas van Doornewaard.

Sales Manager – Bröring

“Voor Horecarama.nl is Ranking Masters een fijne partij om mee samen te werken. Meedenkend, vlotte communicatielijnen, transparant en resultaatgericht. Dit zijn dingen die in het oerwoud van online marketing hedendaags zeker niet vanzelfsprekend zijn.”

Ivo Hu.

Directeur – HorecaRama

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Wij maken een nulmeting van de scores die je aantreft op Google Pagespeed Insights, GTmetrix.com en indien gewenst ook Pingdom. Na het afronden van de optimalisatie sturen wij je een rapportage van de verbeteringen die bepaald is via deze systemen. Zo kun je exact meten wat de vooruitgang is die geboekt is.

Onze Senior SEO specialisten hebben jaren ervaring met technische analyses en weten als geen ander de uitkomsten van een SEO scan om te zetten in acties en resultaat.

Na de technische analyse en de verbeteringen doorgevoerd te hebben die daaruit voorkomen, zullen we andere onderdelen van SEO onder de loep nemen indien gewenst. Hieronder vallen bijvoorbeeld het uitvoeren van een concurrentieanalyse, een zoekwoordenonderzoek, het schrijven van content en linkbuilding. Op basis van o.a. deze factoren gaan we een winnende SEO strategie maken. De combinatie hiervan zorgt voor een hoge positie in Google. Ranking Masters heeft al voor meer dan 750 bedrijven top 5 posities in Google bewerkstelligd. Onze bewezen strategie is zelfs instaat concurrenten als Bol.com, Mediamarkt en Zalando voorbij streven.

Na het zoekwoorden onderzoek en het bepalen van de strategie gaan we aan de slag met SEO copywriting en linkbuilding. In dit segment is er geen enkel ander bedrijf die zich kan meten met Ranking Masters. Zo beschikken wij over het grootste linkbuilding netwerk van de Benelux. Met meer dan 2000 bloggers en influencers en meer dan 3500 eigen websites in ons netwerk heb je zo altijd de mogelijkheid tot het plaatsen van kwalitatieve links naar jouw website en het maken van ABC-linkstructuren. Ook maken we gebruik van onze hoogstaande in-house SEO tool die de data van verschillende SEO applicaties combineert. Zowel ons grote linkbuilding netwerk als deze SEO tool geeft jou een ongekende voorsprong op de concurrentie.

 

 

Het algoritme van Google neemt de waarde van deze backlinks mee bij het bepalen van jouw positie in de zoekresultaten.

Wil je ook groeien door SEO?

Wij maken vrijblijvend een SEO Groeiscan!
  Neem direct contact op!

  Je gegevens zijn veilig

  Bouke

  Bouke Klinkhamer.

  Digital Growth Manager

  Benieuwd naar onze case studies?

  Background clouds
  Het Ranking Masters team
  Bottom curve

  Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

  Ontvang jouw gratis online marketing analyse Arrow icon