Al 7 jaar ervaring

Google Ads Uitbesteden.

BOOST DIRECT JOUW OMZET MET SLIMME & SCHAALBARE ADS

Niet tevreden over je huidige Google Ads resultaten of nieuw met zoekmachineadvertenties? Ranking Masters is er om je omzet en rendement te boosten met effectieve advertentiestrategieën. Of je nu je huidige campagne wilt optimaliseren of voor het eerst wilt starten met advertenties, wij staan klaar om je te helpen.

Ons doel? Een ads-campagne lanceren die niet alleen winstgevend is, maar ook schaalbaar, simpel te managen én handig inspeelt op seizoenstrends, voorraadbeheer en internationale expansie. Wij zorgen voor meer leads en sales!

Met Google Ads zie je het effect van onze aanpak vrijwel direct, want je hoeft niet te wachten op je bezoekers. Vandaag je ads aanzetten, betekent vandaag nog nieuwe websitebezoekers aantrekken.

Kies voor Ranking Masters (Emerce100) en ga voor een partner die zich richt op jouw financiële succes, niet alleen de cijfers. Wij zijn pas tevreden als jouw bottom line groeit!

Sjors

De eerste stap naar directe zichtbaarheid in Google…

Bij Ranking Masters begint elke Google Ads-campagne met een op maat gemaakte analyse. We onderzoeken zorgvuldig waar de meeste impact kan worden gemaakt, of je nu nieuw bent in het Google Ads-spel of je bestaande campagnes wilt optimaliseren.

Onze analyse gaat verder dan het leveren van standaard inzichten. We stellen een prognose op met concrete actiepunten voor je (lopende) campagne(s). Hierbij ontvang je een worst en best case scenario voor de winstprognose. Zo krijg je een realistisch beeld van wat je kunt verwachten qua resultaten en ontdek je hoe je kunt anticiperen op de verschillende marktontwikkelingen.

1. Ik heb al een lopende Google Ads campagne

Perfect! Dan duiken wij daar graag dieper op in met onze kritische blik. We analyseren jouw huidige account grondig en nemen daarbij de volgende cruciale onderdelen mee

 • Tracking instellingen – Zijn de metingen compleet, correct ingesteld en nauwkeurig?
 • Campagneprestaties – Waar liggen de huidige kansen en bedreigingen?
 • Doelgroepanalyse – Hoe kunnen we de doelgroep nauwkeuriger definiëren voor een gerichter advertentiebereik?
 • Advertentie kwaliteit – Wat is er nodig om de huidige kwaliteitsscore en het rendement te verhogen?
 • Ad-Pagina aansluiting – Sluiten de advertenties aan op de landingspagina’s?

2. Ik heb nog geen lopende Google Ads campagne

Als je nog geen Google Ads campagne hebt, biedt Ranking Masters het ideale vertrekpunt. We creëren vanaf de basis een krachtige structuur, met onze diepgaande analyse als fundament. Jouw campagne is daarmee vanaf de start geoptimaliseerd voor succes.

SEA BUREAU INHUREN?

Samenwerken met Ranking Masters.

De roots van Ranking Masters liggen in SEO, de complexiteit van zoekmachineoptimalisatie – een vaardigheid die ons onderscheidt in de wereld van Google Ads.

Onze affiniteit met data en detail resulteert in tastbare resultaten voor jouw campagnes. Met een toegewijd team van meer dan 15 specialisten en onze status als een van de jongste Emerce100-topbedrijven, geloven wij niet in generieke oplossingen, maar in maatwerk dat past bij jouw unieke behoeften.

De zelf ontwikkelde AdScale Blueprint is het hart van campagnes die resoneren met jouw doelgroep en meegroeien met jouw ambities. Elk van onze strategieën is zorgvuldig afgestemd om jouw doelen te bereiken en te overtreffen.

Ranking Masters staat synoniem voor het converteren van zoekers in Google naar klanten op jouw website. Wij zijn meer dan een bureau; wij zijn jouw partner in het claimen van online dominantie. Kies voor de finesse en toewijding van Ranking Masters, waar elke klik leidt naar meetbare vooruitgang.

Maak een afspraak

Bij Ranking Masters hanteren we een zelf ontwikkelde Google Ads werkmethodiek genaamd AdScale Blueprint. Deze aanpak is specifiek ontworpen om Google Ads campagnes niet alleen te laten renderen op de kortst mogelijke termijn, maar ook schaalbaar te maken en dynamisch aan te passen.

Binnen deze aanpak gebruiken we een zelf ontwikkelde accountstructuur die data indeelt in segmenten die verreikt worden door concrete en verfijnde data. Denk daarbij zowel aan soft- als hardmetrics zoals de Coster Per Lead (CPL) per zoekwoord of de Cost Per Sale (CPS).

Binnen het Google Dashboard ontstaat vervolgens een overzichtelijk en gestructureerde datacentrum waarmee onze Google Ads specialisten op basis van data beslissingen kunnen nemen die de winst van de campagne dienen te verhogen.

Met deze werkmethode is het onder andere mogelijk om effectiever in te spelen op bijvoorbeeld uitverkoop-periodes, seizoensgebonden pieken, het sturen op voorraad en producten/diensten met meer marge.

Kiezen voor Ranking Masters boven Google’s inhouse specialisten betekent kiezen voor objectiviteit, maatwerk en continue optimalisatie. Wij zijn niet gebonden aan één platform en adviseren zonder bevooroordeeldheid. Onze aanpak is klantspecifiek en creatiever dan de standaardmethoden van Google.

We integreren SEA, SEO en Webdevelopment voor een holistische marketingstrategie. Onze flexibiliteit stelt ons in staat snel te reageren op marktveranderingen. We werken kostenefficiënt en streven naar langdurige klantrelaties, waarbij klanttevredenheid centraal staat. In tegenstelling tot de frequente wisselingen bij Google, bieden wij stabiliteit en diepgaande praktijkervaring.

Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉

Onze campagnes zijn grondig en ‘second opinion proof’. We streven naar schaalbare, duurzame resultaten, niet naar vluchtige successen. Met onze unieke, voortdurend geoptimaliseerde, Google Ads scripts hebben wij concretere inzichten dan andere SEA bureaus en kunnen we efficiënter werken.

We hanteren de Hagakure Methode, waarbij we Google zoveel mogelijk voeden met data, daarnaast zorgen we voor correcte datakoppelingen.

Onze transparante communicatie, zowel bij tegenslagen als successen, en ons voorspellend vermogen op basis van historische data, zorgen voor een betrouwbare en effectieve samenwerking. Bij Ranking Masters staat kwaliteit, data en duurzaam resultaat centraal.

Bij Ranking Masters liggen de focuspunten van een SEA-campagne op maatwerk, rendement en schaalbaarheid:

 1. Doelgerichte Maatwerk Strategieën: Elke campagne begint met een diepgaande analyse van je specifieke bedrijfsdoelstellingen en doelgroep. We ontwikkelen op maat gemaakte strategieën die nauwkeurig zijn afgestemd op je unieke marktpositie en klantbehoeften.
 2. Maximalisatie van ROI: De kern van onze campagnes is het maximaliseren van de return on investment. Dit betekent dat we ons niet alleen richten op het verhogen van het verkeer, maar op het aantrekken van hoogwaardig verkeer dat leidt tot conversies en verkopen.
 3. Data-Driven Besluitvorming: Wij zijn fervente voorstanders van datagestuurd werken. Campagnes worden voortdurend geanalyseerd en geoptimaliseerd op basis van realtime data om de effectiviteit te verhogen en de kosten per acquisitie te verlagen.
 4. Schaalbaarheid: We bouwen campagnes met het oog op groei. Dit houdt in dat we structuren ontwikkelen die het mogelijk maken om campagnes eenvoudig op of af te schalen in reactie op je bedrijfsontwikkeling en marktveranderingen.
 5. Technologische Innovatie: We benutten de laatste technologieën en algoritmische updates van Google Ads om ervoor te zorgen dat campagnes optimaal presteren en de concurrentie een stap voor blijven.
 6. Gebruikerservaring: Een essentieel onderdeel van onze SEA-aanpak is het waarborgen van een uitmuntende gebruikerservaring, van de eerste klik op een advertentie tot de uiteindelijke conversie op de landingspagina.
 7. Doorlopend leer- & optimalisatieproces: Onze AdScale Blueprint-methode houdt in dat we continu leren van onze campagnes, deze kennis gebruiken om onze aanpak te verbeteren, en zo aanpassen aan het veranderende digitale landschap.

SNEL RESULTAAT IS ONS STREVEN!

Tomasso Tables.

Ranking Masters heeft in drie maanden een rendabele Google Ads campagne voor Tomasso Tables ontwikkeld, ondanks suboptimale pagina snelheden op de website. De campagne gaf de omzet van hun tafel- en stoelenassortiment een krachtige boost.

We zijn gestart met het verzamelen van de bestaande data binnen het Google Ads account. Hieruit verkregen wij waardevolle inzichten over de meest winstgevende producten. Aan de hand van deze inzichten, zijn we de zoekwoorden gaan uitsluiten die niet-lucratief waren voor het account. Dit heeft geresulteerd in een break-even resultaat binnen twee maanden.

In de derde maand hebben we de campagne geoptimaliseerd: uitbreiding van het aantal zoekwoorden, verfijning van de productpagina’s en een verrijking van de informatie in het Google Shopping account via Channable. Dit heeft geresulteerd in een winstmarge van 35% op elke geïnvesteerde euro, een duidelijke weerspiegeling van onze doelgerichte en adaptieve strategie.

In 3 maanden winst!

furnea website

Software waar we mee werken

Sjors en Bouke

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Effectieve oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Wij realiseren online groei middels doelgerichte marketingcampagnes op basis van kennis, data en ervaring.

Bekijk onze case studies

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

"Strategische specialisten die snel schakelen én van de hoed en de rand weten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de communicatie!"

Thomas van Doornewaard.

Sales Manager – Bröring

“Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!”

Falco Keiman.

Marketing Specialist – Diks Verzekeringen

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Bij Ranking Masters ontzorgen we je volledig door onze diepgaande expertise en passie voor resultaten in de zoekmachines. Met de complexiteit van Google Ads is het cruciaal om een partner te hebben die voortdurend up-to-date blijft met de nieuwste trends en algoritme-wijzigingen.

Wij optimaliseren je campagnes continu voor maximale efficiëntie, zodat jij jouw tijd en middelen kunt besteden aan andere aspecten van je bedrijf, terwijl wij jouw ROI maximaliseren.

Selecteer een bureau dat niet alleen Google Ads-certificeringen heeft, maar ook relevante casestudies en testimonials kan tonen.

Een goed bureau moet een duidelijke strategie kunnen schetsen die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen en moet bereid zijn om een partnership aan te gaan waarbij jouw succes hun prioriteit is.

Communicatie en transparantie zijn hierbij sleutelwoorden; zoek naar een bureau dat helder rapporteert en proactief advies geeft.

Bij Ranking Masters krijg je maandelijks gedetailleerde rapportages en heldere analyses van je campagnes. We onderhouden een open communicatielijn en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en inzichten te delen.

Onze proactieve aanpak betekent dat we je niet alleen informeren over huidige prestaties, maar ook vooruitkijken en adviseren over potentiële kansen en optimalisaties voor je campagnes.

Wil je ook groeien door SEA?

Wij maken vrijblijvend een SEA Groeiscan!
  Neem direct contact op!

  Je gegevens zijn veilig

  Tristan.

  SEA specialist

  Benieuwd naar onze case studies?

  Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

  Ontvang jouw gratis online marketing analyse