Al 7 jaar ervaring

SEO Proof Copywriting.

WIJ SCHRIJVEN JE OMHOOG IN GOOGLE

Wil je hoger in de Google zoekmachine komen? Maar weet je niet hoe je optimale content schrijft die de Google zoekmachine begrijpt? Of heb je hier simpelweg geen tijd voor?

SEO Copywriting is een essentieel onderdeel van jouw SEO strategie. Door de juiste woorden te gebruiken in de correcte verhouding en op de juiste plaats, zul je jouw concurrenten voorbij kunnen streven in de zoekmachines.

SEO, oftewel Search Engine Optimization, bestaat uit een combinatie van technieken en strategieën met als gemeenschappelijk doel een hogere ranking in zoekmachines te behalen. Zoekmachines kijken onder andere naar keywords en keyphrases, oftewel zoekwoorden en zoektermen. Met deze door Google verwachte zoekwoorden kan de zoekmachine ook de context goed begrijpen.

De kwaliteit en lengte van de teksten die op jouw website staan, de On-page teksten, zijn onlosmakelijk verbonden met een succesvolle SEO campagne. De Google zoekmachine interpreteert de tekst en de content daaromheen, om te begrijpen waar de tekst over gaat. Daarbij dien je op meer dan 30 punten te letten. Deze punten kan onze SEO expert tijdens een kennissessie aan je uitleggen.

 • Team van dedicated SEO Copywriters
 • Webteksten geoptimaliseerd voor de Google zoekmachine
 • Ervaring met het schrijven van o.a. product-, categorie-, landings- en conversiepagina’s
Sjors

Hoe gaat onze SEO strategie nu precies in z’n werk?

Ranking Masters kan je helpen met allround SEO copywriting. Denk aan de volgende elementen:

 • Scherpstellen tone of voice en communiceren in een uniforme huisstijl. We schrijven jouw teksten desgewenst met een commercieel, informerend of vooral inhoudelijk karakter.
 • We bepalen aan de hand van onze zoekwoorden analyse wat de intentie is van jouw doelgroep wanneer zij deze zoekwoorden en zoektermen in Google intikken. Zodoende bepalen we of een landingspagina of een blog de beste optie is.
 • Ons zoekwoorden onderzoek zal blootleggen over welke keywords relevante content kan worden geschreven. Waar zit veel zoekvolume op, met weinig concurrentie? Aan de hand hiervan maken we een contentplanning en schrijven we prettig lezende teksten die hoog scoren in Google.
 • Middels een concurrentie analyse kijken we naar de content van de concurrenten die in de top 10 van de zoekmachines te vinden zijn. Wat maakt dat de Google zoekmachine ze een hoge positie geeft? Wat is de ideale lengte voor content over die keywords?
 • We ontwikkelen onze contentstrategie voor je op basis van voor welke onderwerpen de meeste interesse is en waar door jouw doelgroep op dat moment naar wordt gezocht op Google. Dit maken we maandelijks inzichtelijk en we stellen onze SEO strategie hier zo nodig op bij.

Goed om te weten: we kunnen zowel losse teksten voor je schrijven als maandelijks terugkerende opdrachten. Benieuwd naar onze copywriting skills? Vraag nu een gratis proeftekst aan! Zo kun je kijken of onze aanpak je aanspreekt.

Samenwerken met Ranking Masters

SEO BUREAU INHUREN?.

Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

Vrijblijvend SEO Proeftekst Aanvragen

Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

 

Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

 

We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

 

Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

 

Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoud. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou instaat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

 

Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

 

In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

 • #1 Backlinks
 • #2 Linkbuilding
 • #3 SEO uitbesteden

Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trail & errors en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

 

Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staat met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief is.

 

Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen platslaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

 

Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

 • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
 • Ons netwerk: de grootste en het meest kwalitatieve in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
 • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
 • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

Software waar we mee werken

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Effectieve oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Wij realiseren online groei middels doelgerichte marketingcampagnes op basis van kennis, data en ervaring.

Bekijk onze case studies

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Strategische specialisten die snel schakelen én van de hoed en de rand weten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de communicatie!”

Thomas van Doornewaard.

Sales Manager – Bröring

“Voor Horecarama.nl is Ranking Masters een fijne partij om mee samen te werken. Meedenkend, vlotte communicatielijnen, transparant en resultaatgericht. Dit zijn dingen die in het oerwoud van online marketing hedendaags zeker niet vanzelfsprekend zijn.”

Ivo Hu.

Directeur – HorecaRama

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Wij maken een nulmeting van de scores die je aantreft op Google Pagespeed Insights, GTmetrix.com en indien gewenst ook Pingdom. Na het afronden van de optimalisatie sturen wij je een rapportage van de verbeteringen die bepaald is via deze systemen. Zo kun je exact meten wat de vooruitgang is die geboekt is.

Je hebt mogelijk bovenstaand gelezen dat SEO voor een groot deel bestaat uit het schrijven van kwalitatieve teksten en het plaatsen van relevante backlinks. Waarbij dit vroeger iets was wat je

Onze Senior SEO specialisten hebben jaren ervaring met technische analyses en weten als geen ander de uitkomsten van een SEO scan om te zetten in acties en resultaat.

Na de technische analyse en de verbeteringen doorgevoerd te hebben die daaruit voorkomen, zullen we andere onderdelen van SEO onder de loep nemen indien gewenst. Hieronder vallen bijvoorbeeld het uitvoeren van een concurrentieanalyse, een zoekwoordenonderzoek, het schrijven van content en linkbuilding. Op basis van o.a. deze factoren gaan we een winnende SEO strategie maken. De combinatie hiervan zorgt voor een hoge positie in Google. Ranking Masters heeft al voor meer dan 750 bedrijven top 5 posities in Google bewerkstelligd. Onze bewezen strategie is zelfs instaat concurrenten als Bol.com, Mediamarkt en Zalando voorbij streven.

Na het zoekwoorden onderzoek en het bepalen van de strategie gaan we aan de slag met SEO copywriting en linkbuilding. In dit segment is er geen enkel ander bedrijf die zich kan meten met Ranking Masters. Zo beschikken wij over het grootste linkbuilding netwerk van de Benelux. Met meer dan 2000 bloggers en influencers en meer dan 3500 eigen websites in ons netwerk heb je zo altijd de mogelijkheid tot het plaatsen van kwalitatieve links naar jouw website en het maken van ABC-linkstructuren. Ook maken we gebruik van onze hoogstaande in-house SEO tool die de data van verschillende SEO applicaties combineert. Zowel ons grote linkbuilding netwerk als deze SEO tool geeft jou een ongekende voorsprong op de concurrentie.

 

 

Het algoritme van Google neemt de waarde van deze backlinks mee bij het bepalen van jouw positie in de zoekresultaten.

Wil je ook groeien door SEO?

Wij maken vrijblijvend een SEO Groeiscan!
  Neem direct contact op!

  Je gegevens zijn veilig

  Bouke

  Bouke Klinkhamer.

  SEO specialist

  Benieuwd naar onze case studies?

  Background clouds
  Het Ranking Masters team
  Bottom curve

  Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

  Ontvang jouw gratis online marketing analyse Arrow icon