fbpx SEO concurrentieanalyse | Ranking Masters | SEO bureau ✅ SEO concurrentieanalyse | Ranking Masters | SEO bureau ✅

SEO concurrentieanalyse

.

Weet welke kansen zich voordoen voor jouw website

 • Nisl sed vivamus
 • Aliquam etiam erat
 • Velit scelerisque
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 13 beoordelingen

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

  Binnen 24 uur reactie

  Hoe presteer jij tegenover je concurrenten? Een concurrentieanalyse zegt alles

  Om meer klanten te winnen, moet je jouw concurrentie voorbij streven of in ieder geval voorblijven. Maar als je niet weet wat waar jouw concurrenten mee bezig zijn, hoe kun je er dan voor zorgen dat je voor blijft/gaat lopen?

  Een belangrijk onderdeel van SEO is dat je inzichtelijk hebt wat jouw concurrent doen. Hiervoor kunnen wij een concurrentieanalyse uitvoeren. Waarin excelleren jouw concurrenten, waar laten ze punten liggen en het belangrijkste: waar liggen jouw kansen? Ranking Masters zoekt dit voor je uit en helpt je bij het benutten van deze kansen.

  Vraag direct meer informatie aan

  usp line

  We only have customers who are really enthusiastic about what we do for them. This is because the agreement can be canceled.

  usp line

  We only have customers who are really enthusiastic about what we do for them. This is because the agreement can be canceled.

  usp line

  We only have customers who are really enthusiastic about what we do for them. This is because the agreement can be canceled.

  Wij generen traffic voor o.a.

  Klantcases

  Verno.com

  Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
  stijging in transacties

  Bekijk case study

  Wat kan een concurrentieanalyse jou duidelijk maken?

  Met een concurrentieanalyse gaan we kijken wat jij moet doen om een voorsprong te krijgen, of te behouden, ten opzichte van jouw concurrenten. Er ligt namelijk een schat aan waarde in de data van jouw concurrenten. Door kritisch naar die data te kijken kun je bepalen waar jouw winst te behalen is. Door te kijken waarom klanten naar de concurrentie toe gaan, kun jij bepalen hoe je ze weer naar jouw website kunt begeleiden.

  Waar wordt in de concurrentieanalyse aandacht aan besteed?

  Tijdens het uitvoeren van een concurrentieanalyse geven we antwoord op een aantal vragen. Na aanleiding daarvan kan er een plan van aanpak geformuleerd worden. Ranking Masters kan je hierin ondersteunen, maar ook veel van onze klanten gaan vervolgens zelf met de uitkomst van de analyse aan de slag. Hier vind je een selectie van de vragen die wij tijdens deze analyse proberen te beantwoorden.

  • Wie zijn precies jouw concurrenten?
  • Wat is jouw SEO marktaandeel?
  • Wat is de omvang van jouw markt?
  • Hoe presteert jouw website ten opzichte van die van je concurrenten?
  • Welke zoekwoorden leveren op korte termijn meer websiteverkeer op?
  • Waar liggen de grootste kansen voor jouwe website op het gebied van SEO?
  • Hoe kun je jouw website op de korte- en lange termijn beter maken dan die van je concurrenten?

  Zo voeren wij jouw concurrentieanalyse uit

  Aan de hand van, zelf ontworpen en ontwikkelde, inhouse tooling maken wij op basis van jouw website en die van jouw concurrenten een analyse. Onze tooling stelt in staat om verder te kijken dan tooling zoals Ahrefs, SEMrush en SEranking.

  Via de data die wij beschikbaar hebben stellen wij de documentatie op waarin inzichtelijk wordt waar jouw kansen liggen. Deze leggen wij vervolgens aan je voor. Vervolgens kan Ranking Masters, indien gewenst, een plan ontwerpen om deze punten voor je op te pakken.

  Contact opnemen met Ranking Masters

  Wil je meer inzicht in de actuele stand van zaken aangaande de SEO van jouw website en die van jouw concurrenten? Dan klop je bij Ranking Masters aan de juiste deur.

  Ben je geïnteresseerd, neem dan nu contact op met Ranking Masters en wij gaan voor je aan de slag.

  Neem contact op

  Sjors Goemans

  Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

  Hulp Nodig?

  Neem contact op met een van onze adviseurs!

  Bellen

  Fietsband lek?
  De beller is sneller!

  023-2078030

  Whatsapp

  Geen beltegoed meer?
  Chat met ons!

  023-2078030

  Daag jij ons uit voor je volgende project?

  Daag ons uit!

  Benieuwd naar jouw kansen?