Al 7 jaar ervaring

Marketplaces | Verkopen op Marktplaats

.

Gespecialiseerd in verkopen op Marktplaats voor bedrijven en zelfstandigen gevestigd in Nederland en België!

 • 17+ inhouse Specialisten
 • Nationaal & Internationaal actief
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 21 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Succesvol verkopen op Marktplaats

  Marktplaat is misschien wel het bekendste platform waar particulieren en bedrijven artikelen kunnen verkopen. Dit zijn nieuwe artikelen, maar ook tweedehands producten kunnen zo worden geadverteerd.

  Marktplaats heeft een groot bereik en bijna iedereen in Nederland heeft hier minstens wel eens een kijkje genomen. Als jij een verkoper bent, dan zou je dus eigenlijk gek zijn als je je producten niet ook op Markplaats te koop zou zetten. Ranking Masters is de nummer één marketing specialist van Nederland en kan je helpen je omzet via Marktplaats te verhogen.

  Neem contact op

  SEM AGENCY INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters dé SEM agency in huis die streeft naar jouw omzetgroei. In iedere denkbare markt, hebben wij onze klanten geholpen aan zichtbaarheid binnen de Google zoekmachine. Wij weten exact welke route we moeten bewandelen om jouw groeidoelstellingen te bereiken.

  Wij helpen bedrijven online te groeien middels doordachte en effectieve SEO & SEA campagnes waarbij ook onze in-house webdevelopment en design afdeling eraan meewerkt.Zo hebben we alles onder één dak om impact om jouw (online) omzet te laten groeien. Kortom, Ranking Masters is de complete partner voor jouw online succes!

  Hoe we dat doen? Met onze diepgaande kennis, nauwe samenwerking, jarenlange ervaring & brede netwerk. De vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een betere SEM agency voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉.

  Daarnaast geloven wij in data. Om die reden hebben wij, in samenwerking met de programmeurs van het Juulr.com-platform, onze eigen in-house tools ontwikkeld. Deze zelfontwikkelde tools stellen ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen, waardoor onze projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen analyseren en hier tijdig op kunnen inspelen. Wij herkennen kansen voordat ze zich voordoen en zetten dit om in concreet resultaat!

  Verder onderscheiden we ons van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Onze doorgewinterde en continu geoptimaliseerde strategieën op maat zijn toepasbaar in iedere industrie én hebben zich al succesvol bewezen voor meer dan 750 andere bedrijven.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, starten we met een data-analyse van jouw website en/of het Google Ads-account. Op deze manier bepalen we jouw huidige situatie, het nulpunt, en geven we een inschatting van het resultaat dat wij verwachten te behalen, evenals de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Uiteraard krijg je tijdens onze samenwerking ook dagelijks zelf inzicht in de resultaten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dashboard zijn, waarin je de posities van de belangrijkste zoektermen kunt volgen (SEO), of door toegang te hebben tot je eigen Google Ads-account (SEA). Doordat we de resultaten nauwlettend in de gaten houden, kunnen we proactief beslissingen nemen en kansen signaleren die we voor jou willen benutten.

  Je ontvangt van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie gaan we dieper in op de rapportage, bespreken we eventuele verbeterpunten en behandelen we actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Waarom geloven wij de in kracht van data?

  Bij Ranking Masters geloven wij in de kracht van data als fundament voor succesvolle marketingcampagnes. De sleutel tot het succes van elke campagne schuilt in de wereld van data. Deze gegevens fungeren niet alleen als sturingsinformatie; ze zijn ons kompas, waardoor we zowel inzicht verwerven in wat effectief is, maar ook proactief kunnen handelen om voortdurende verbeteringen door te voeren.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een gedegen begrip van data leidt tot doeltreffend handelen en uiteindelijk tot een verhoogd succes binnen het dynamische landschap van online marketing. In de analytische diepgang van data vinden wij de strategische route naar het optimaliseren en perfectioneren van elke campagne!

  Wat maakt Ranking Masters uniek? (weg?)

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat met je Search Marketing resultaten?

  Bij Ranking Masters zijn we echte zoekmachine fanaten. Ontvang gratis onze Groeiscan ter waarde van €495,- excl. btw en ontdek hoe je met jouw bedrijf extra omzet kunt genereren via de Google zoekmachine.

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   De voordelen van verkopen via Marktplaats

   Het verkopen van producten via online marktplaatsen heeft een aantal belangrijke voordelen.

   Zo kun je van de naamsbekendheid van dit platform gebruik maken en weet je van tevoren al dat het dagelijks een groot aantal bezoekers aantrekt. Daarmee vergroot je jouw naamsbekendheid direct ook. Daarnaast weet je dat de bezoekers gericht zoeken naar jouw product door een bepaalde zoekterm in te toetsen. Heb je dus een goede advertentie geplaatst, dan trek je alleen consumenten aan die daar ook daadwerkelijk in zijn geïnteresseerd.

   Verkopen op marktplaats

   Marktplaats is een bemiddelaar, wat betekent dat je van alle handige opties die ze aanbieden gebruik kunt maken. Hier hoef je dan zelf geen moeite meer in te steken. En als je ervoor zorgt dat je een aantal positieve recensies binnen haalt, dan wordt de kans dat je meer verkoopt steeds groter.

   Neem contact op

   Het belang van een goede advertentie

   Bij Marktplaats kun je als particulier gratis adverteren. Het goede nieuws is dat je pas betaalt als jij een product via Marktplaats verkoopt. Eigenlijk heb je dan dus weinig te verliezen.

   Voor sommige categorieën is er een bepaald tarief geldig per advertentie die je plaatst. Ook moet je extra betalen als je een vermelding van je website toevoegt. Marktplaats heeft ook een speciale sectie voor zakelijke adverteerders genaamd Admarkt.

   Ze geven zelf aan dat 40 procent van alle bezoekers specifiek zoekt op nieuwe artikelen. Hier is een pay per click betaling van kracht. Het is dus van groot belang dat je een advertentie plaatst die aandacht trekt en die tot een conversie leidt. Een goede advertentie moet aan de volgende voorwaarden voldoen.

   • Schrijf een pakkende titel. Je hebt maar 60 tekens tot je beschikking en daarin moeten alle belangrijke gegevens over jouw product worden genoemd. Hierin verwerk je ook de belangrijkste zoekwoorden.
   • Voeg een volledige omschrijving toe. Als je adverteert in de krant, dan betaal je voor het aantal tekens. Afkortingen zoals t.k.a. zijn dan ook erg gewoon. Bij Marktplaats is dit niet nodig en kun je een volledige omschrijving invoeren. De eerste zinnen gebruik je voor een korte samenvatting, omdat deze in de zoekresultaten onder de titel verschijnen.
   • Gebruik alleen duidelijke foto’s. De meeste bezoekers gaan direct naar de foto’s van een advertentie toe, nog voordat ze de omschrijving doorlezen. Als deze geen duidelijk beeld geven van het product dat je verkoopt, dan is de potentiële koper snel vertrokken.

   De nadelen van verkopen op Marktplaats

   Dit klinkt allemaal erg positief, en dat is het ook, maar aan elke medaille zit een keerzijde. Zo is de concurrentie op dit soort platforms erg groot en zal je mogelijk een lagere prijs moeten ingeven dan je in gedachten had.

   Uiteraard betaal je ook voor deze service en dat houdt in dat je op je winsten moet inleveren. De klanten kopen hun producten bij Marktplaats, wat het lastig maakt om jouw specifieke merk naar voren te brengen. Daardoor is het opbouwen en onderhouden van een relatie met je klant ook moeilijk.

   Ranking Masters kan je helpen een succesvolle Markplaats campagne op te zetten en te continueren. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om dit te bespreken en om ons jou te laten helpen je omzet via Marktplaats te vergroten.

   Bekijk ook:

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEM partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse

   Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

   Ontvang jouw gratis online marketing analyse