Adverteren op Amazon | Marketplace Marketing

.

Gespecialiseerd in adverteren op Amazon voor bedrijven en zelfstandigen gevestigd in Nederland en België!

 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Adverteren op Amazon.com, hoe werkt dat precies?

  Google Adwords is niet het enige platform waarmee je je producten kunt adverteren online. Websites zoals Amazon, Bol en Marktplaats bieden je de mogelijkheid om jouw producten onder de aandacht te brengen.

  Amazon begon als een boekwinkel, maar is nu uitgegroeid tot een retailer die snel groeit. Daarom heeft Amazon ook bijzonder veel naamsbekendheid en daar kun jij gebruik van maken. Heb jij producten die je wilt verkopen? Dan is Amazon zeker een online retailer om te gebruiken.

  Neem contact op

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   De voordelen van adverteren op Amazon

   Adverteren op Amazon heeft vele voordelen. Zo is het een platform met enorm veel groeipotentie en door nu binnen te raken kun je daar nu en in de toekomst van profiteren. Amazon heeft weinig concurrentie, wat betekent dat je snel klanten kunt krijgen en ook goede recensies kunt vergaren.

   Adverteren op Amazon

   De klantenrecensies op Amazon zijn erg belangrijk, omdat deze je zullen helpen om je producten te verkopen. Daarnaast zullen deze positieve recensies ervoor zorgen dat jouw product eerder naar voren komt in de Amazon zoekresultaten.

   Via Amazon kun je consumenten bereiken die je anders misschien was misgelopen en het geeft je een extra manier om jouw producten te adverteren. Uiteraard kan Ranking Masters je helpen bij het opzetten van je campagne.

   Neem contact op

   Pay per click bij Amazon

   Amazon gebruikt net als Google Adwords een systeem waarmee je biedt voor je plek als er een bepaalde zoekterm wordt ingevoerd. Weet jij het hoogste bod te plaatsen, dan wordt jouw advertentie in de zoekresultaten vertoond.

   Het verschil met Adwords is echter dat je pas betaalt als er iemand op je advertentie klikt. Dit is een groot voordeel, want dat betekent dat je dus ook niet betaalt als er geen interesse is. Vervolgens is het aan jou om je advertentie zo interessant mogelijk te maken zodat de klik wordt omgezet in een verkoop.

   De verschillende soorten advertenties bij Amazon

   Adverteren bij Amazon kan op verschillende manieren. De beste optie voor jou wordt bepaald door de doelgroep die je wilt bereiken. De meeste consumenten beginnen hun zoektocht bij Amazon door het invullen van een zoekterm.

   Aan de hand daarvan komen er een aantal resultaten naar voren. Deze resultaten zijn zowel gesponsord of organisch. Heb jij het hoogste bod geplaatst bij deze zoekterm, dan komt je advertentie naar voren. Je kunt bij Amazon adverteren op de volgende manieren.

   • Gesponsord adverteren: de gesponsorde advertenties bij Amazon krijgen de meeste voorrang en je kunt dit vergelijken met het plaatsen van een advertentie, bijvoorbeeld op Marktplaats. Het is zaak dat je jouw advertentie linkt aan de zoekterm, zodat deze wordt geactiveerd als een consument op jouw product aan het zoeken is.Je herkent deze advertenties omdat er ‘sponsored’ of ‘gesponsord’ boven staat. Klikt een bezoeker op jouw product, dan komen ze bij de detailpagina van Amazon en kunnen ze vervolgens overgaan op de aankoop. Dit is de meest gebruikte manier van adverteren op dit retail platform.
   • Product display ads: ga je met een display ad adverteren, dan kun je dit vergelijken met een advertentie van Google Adwords. Jouw producten worden dan weergegeven op de website van Amazon zelf, zowel als op alle Amazon apparaten en websites die Amazon in beheer heeft. Als de consument op jouw advertentie klikt, dan wordt deze naar je eigen website geleid.Deze manier van adverteren is erg gunstig als je de klik kunt omzetten in een conversie. Lukt je dat regelmatig niet, dan betaal je mogelijk meer dan dat je ervoor terug krijgt. Wij kunnen van jouw campagne een succes maken.
   • Headline search: de laatste manier waarop je op Amazon kunt adverteren is door middel van een headline search. Dat betekent dat jouw advertentie als een banner boven de zoekopdrachten geplaatst wordt. Je kunt zo maximaal 3 producten adverteren en als een bezoeker jouw banner aanklikt, dan wordt deze naar een productdetailpagina gebracht die jij aangeeft.Het is hier wel belangrijk dat je specifieke zoektermen doorgeeft en dat je van deze kleine plek een zo aantrekkelijk mogelijke advertentie maakt. Weinig woorden, een duidelijke omschrijving en aantrekkelijke plaatjes zijn dan dus zeker een vereiste.

   Wel of niet adverteren op Amazon?

   In bepaalde opzichten is het winstgevender om te adverteren op Amazon dan op Google Adwords. Maar de pay per click manier van betalen is alleen gunstig als je deze interesse ook kunt omzetten in een verkoop.

   Amazon is dus een manier om jouw product onder de consumenten te brengen, maar als jij niet goed opvolgt kun je alsnog geld verliezen. Doe je dit goed, dan is Amazon een snel groeiend platform in Europa waar je ongetwijfeld je voordeel mee kunt doen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen jouw Amazon campagne een goede start kunnen geven.

   Bekijk ook:

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse