Linkbuilding: Dé #1 specialist van de Benelux

Vergroot de offpage autoriteit van je website met relevante backlinks

Vraag een gratis analyse aan

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Linkbuilding: Dé #1 specialist van de Benelux

Vergroot de offpage autoriteit van je website met relevante backlinks

Bel ons direct

Linkbuilding: Links realiseren op externe domeinen die verwijzen naar jouw website

Met betrekking tot SEO is autoriteit een belangrijk begrip. 

Hoe meer autoriteit jouw website heeft, hoe sneller zoekmachines als Google jouw website hoog zullen neerzetten in de zoekresultaten. Google leest, simpel gezegd, de autoriteit af aan de content op jouw website en aan de aanbevelingen in de vorm van externe links (die naar jouw website verwijzen). Dit laatste wordt linkbuilding genoemd en is één van de belangrijkste factoren van SEO.

De vuistregel omtrent linkbuilding: hoe meer relevante en kwalitatieve (back)links van externe domeinen er naar jou linken/verwijzen, hoe hoger jouw website en de gerelateerde zoektermen in de zoekmachines gepositioneerd worden.

Ranking Masters heeft een netwerk van 2.500 websites waarmee wij relevante linkruils kunnen faciliteren en is daarnaast onderdeel van Juulr.com. Een influencer en blogger marktplaats waar meer dan 1.000 nederlandstalige bloggers op staan ingeschreven. Dit netwerk stelt Ranking Masters in staat de meest relevante en kwalitatieve links te realiseren waardoor jij jouw concurrenten voorbij gaat in de zoekmachines.

Vraag direct meer informatie aan

Dé #1 in SEO

Gegarandeerd resultaat

Data Driven

Transparant

Een aantal van onze linkbuilding klanten…

Klantcases

Influencer Marketing Platform

Juulr | 325% Omzetgroei

Bekijk Case Study

Verhuurmakelaar

Premiumhousing | 40k Omzetgroei per maand

Bekijk Case Study

Beauty webshop

KeratineHaarproducten | 700% Omzetgroei

Bekijk Case Study

De linkbuilding strategie van Ranking Masters

Ranking Masters start bij ieder linkbuilding traject eerst met een concurrentieanalyse en een strategiebepaling. Hier komt een planning uit voort die wij gedurende de campagne hanteren. De linkbuilding en de campagnes zijn in de basis altijd op te zeggen per kalendermaand, tenzij anders wordt overeengekomen.

Een van de strategieën die Ranking Masters hanteert is dat aan de hand van een concurrentieanalyse eerst wordt gekeken naar de kwaliteit en de hoeveelheid links verwijzingen die de concurrentie hebben gerealiseerd. De mogelijk achterstand ten opzichte van de concurrentie, de “link-gap”,  wordt dan eerste opgevuld met relevante backlinks. Wanneer de achterstand qua hoeveelheid is weggewerkt kan er gekeken worden naar kwalitatieve verrijking d.m.v. bijvoorbeeld blog-influencers.

Al onze strategieën zijn maatwerk en wij leveren dan ook een onderbouwde analyse aan alvorens het traject van start gaat die voorafgaand aan de start van het traject besproken worden.

Vraag de gratis linkbuilding analyse bij Ranking Masters

Wil je linkbuilding uitbesteden? Dan ben je bij Ranking Masters aan het juiste adres. Vraag nu eerst de gratis analyse aan om inzicht te verkrijgen in jouw huidige situatie.

Daag jij ons uit voor je volgende project?