fbpx SEO Scan | Ranking Masters... Dé absolute #1 in SEO SEO Scan | Ranking Masters... Dé absolute #1 in SEO

SEO Scan

.

Gespecialiseerd in SEO voor bedrijven gevestigd in Nederland!

 • Nisl sed vivamus
 • Aliquam etiam erat
 • Velit scelerisque
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 13 beoordelingen

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

  Binnen 24 uur reactie

  SEO Scan

  Elk bedrijf en ook elke consument beschikt tegenwoordig over de mogelijkheid om een eigen website op het wereldwijde web te lanceren. Dit schept het vermoeden dat het hebben van een eigen website door de jaren heen eenvoudiger is geworden. Misschien is dat ook wel. Echter, net het feit dat er zoveel nieuwe websites op het internet zijn gelanceerd heeft ook de concurrentiedruk aanzienlijk doen toenemen. Het gevolg van deze trend? Dat je zonder een optimale SEO het onderspit zal delven ten opzichte van je concurrenten. Hoe je dit kan voorkomen? Door een SEO scan uit te laten voeren door Ranking Masters en op basis van onze bevindingen de algemene vindbaarheid van jouw website te verbeteren!

  Neem contact op

  usp line

  We only have customers who are really enthusiastic about what we do for them. This is because the agreement can be canceled.

  usp line

  We only have customers who are really enthusiastic about what we do for them. This is because the agreement can be canceled.

  usp line

  We only have customers who are really enthusiastic about what we do for them. This is because the agreement can be canceled.

  Wij generen traffic voor o.a.

  Klantcases

  Verno.com

  Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
  stijging in transacties

  Bekijk case study

  Het belang van een hoge positie in de zoekresultaten

  Vroeger was het veelal perfect mogelijk om met een eenvoudige website een zeer gunstige positie in de belangrijkste zoekresultaten te behalen. Tegenwoordig is dat niet langer het geval. Je mag nog zo’n mooie website ontwikkelen, wanneer er geen aandacht wordt besteed aan de zoekmachine-optimalisatie zullen de echte topposities altijd een droom blijven. Dat is jammer, want een hoge positie in de belangrijkste zoekresultaten is tegenwoordig van cruciaal belang. Onderzoeken hebben bijvoorbeeld aangetoond dat vooral de eerste drie resultaten in de zoekmachine Google worden bezocht. Valt jouw website buiten deze top 3? Dan betekent dat dus dat je hierdoor heel wat potentiële bezoekers en dus ook klanten misloopt.

  Wat is het nut van een SEO scan?

  Bovenstaande is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar hoe behaal je een top 3 positie in de voor jouw business belangrijkste zoekresultaten? In eerste instantie is het belangrijk om te achterhalen hoe het is gesteld met de SEO van jouw website. Veel mensen gaan er zomaar vanuit dat ze deze wel op orde hebben terwijl er overal pijnpunten te ontdekken vallen. Hier komt meteen het laten uitvoeren van een SEO scan om de hoek kijken. Je kan namelijk wel aannemen dat jouw website over een uitstekende SEO beschikt, maar hoe heb je dat gecontroleerd? Bovendien is het ook nog eens zo dat de eisen die door met name Google aan websites worden gesteld steeds evolueren en veranderen. De kans dat jouw SEO echt jarenlang zonder inspanningen op pijl blijft is dan ook nagenoeg onbestaande. Alleen door het uitvoeren van een SEO scan kan er precies worden bepaald hoever je op dit vlak staat en waar er mogelijks nog ruimte is voor verbetering.

  Meer dan 200 eisen

  Door de jaren heen is het principe van SEO stelselmatig complexer geworden. Dit heeft ervoor gezorgd dat je eigenlijk verplicht bent om een beroep te doen op een gespecialiseerd zoekmachine-optimalisatie bedrijf. Dit althans wanneer je er zeker van wil zijn dat je ten allen tijde zal kunnen rekenen op de meest optimale posities in de zoekresultaten. Op moment van schrijven is het zo dat een SEO check of SEO scan die door ons wordt uitgevoerd rekening houdt met maar liefst 200 of meer verschillende eisen die door zoekmachines zoals Google worden opgelegd. Op basis van de resultaten van onze SEO scan kunnen er vervolgens verschillende acties worden ondernomen:

  • Er kan worden gekeken naar mogelijke technische optimalisaties voor de website;
  • Er wordt een tactisch plan opgesteld met als doel het optimaliseren van de website;

  Bij het opstellen van het tactisch plan wordt er uiteraard rekening gehouden met de verschillende mogelijkheden die op vlak van SEO optimalisatie kunnen worden uitgevoerd. Het is namelijk zo dat niet alleen de onpage, maar ook de offpage SEO van belang is. Veel mensen zien vooral deze laatste over het hoofd. Toch is het belangrijk dat je voor jouw website of webshop positieve stemmen van derden weet te verzamelen. Alleen op deze manier zal Google meer waarde gaan hechten aan je website waardoor ook diens autoriteit zal toenemen.

  Meer duidelijkheid met een SEO scan!

  Het laten uitvoeren van een SEO scan door Ranking Masters kan eigenlijk worden aanzien als een absolute noodzaak voor iedereen die serieus met zijn of haar website bezig is. Sterker nog, het wordt zelfs aangeraden om op regelmatige basis een dergelijke SEO scan te herhalen. Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven is het namelijk zo dat de eisen die worden gesteld door met name Google steeds strenger worden. Wil jij er bijgevolg absoluut zeker van zijn dat je geen enkele van de (nieuwe) eisen over het hoofd ziet? Dan is het regelmatig terug laten uitvoeren van een SEO scan door Ranking Masters absoluut geen overbodige luxe.

  Op basis van de resultaten van de uitgevoerde SEO scan kan er dus worden bepaald in welke mate de website geoptimaliseerd dient te worden. Dit is echter niet alles. Daarnaast is het zo dat er ook speciale aandacht dient te worden besteed aan het creëren van een zo optimaal en kwalitatief mogelijk linkprofiel. Hiervoor is linkbuilding vereist. Ook op dit vlak is er door de jaren heen behoorlijk veel veranderd. Daar waar vroeger elke link een gunstig effect kon hebben voor jouw website is dat tegenwoordig verleden tijd. Elke link die naar jouw website wordt geplaatst moet dan ook afkomstig zijn van een relevante bron die indien mogelijk over een zo groot mogelijke autoriteit beschikt. Ook SEO copywriting is iets wat vaak over het hoofd wordt gezien, maar een belangrijke meerwaarde kan betekenen voor jouw website.

  Een SEO scan levert een structurele meerwaarde voor jouw website!

  In een tijd waarin de concurrentie op het internet moordend is spreekt het voor zich dat een zo optimaal mogelijke SEO beslist geen overbodige luxe is, integendeel. Door een SEO scan te laten uitvoeren door Ranking Masters wordt het meteen duidelijk op welke vlakken jouw website tekort schiet. Door deze pijnpunten aan te pakken zal je kunnen vaststellen dat er op termijn toegewerkt kan worden naar een structureel betere positie voor jouw website in de zoekresultaten. SEO uitbesteden aan een professioneel bedrijf als Ranking Masters is een goed idee. Wij bieden verschillende pakketten aan, waaronder SEO Groningen en SEO Bennebroek.

  Ranking Masters is, mede omwille van haar ruime ervaring, als geen ander geschikt om jou bij te staan bij het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website. Heb jij ook de ambities om de beste posities in de zoekresultaten in te nemen met jouw website? Wacht dan niet langer en laat snel een SEO scan uitvoeren door Ranking Masters!

  Neem contact op

  Sjors Goemans

  Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

  Hulp Nodig?

  Neem contact op met een van onze adviseurs!

  Bellen

  Fietsband lek?
  De beller is sneller!

  023-2078030

  Whatsapp

  Geen beltegoed meer?
  Chat met ons!

  023-2078030

  Daag jij ons uit voor je volgende project?

  Daag ons uit!

  Benieuwd naar jouw kansen?