SEO Scan

.

Gespecialiseerd in SEO voor bedrijven gevestigd in Nederland!

 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  SEO Scan

  Elk bedrijf en ook elke consument beschikt tegenwoordig over de mogelijkheid om een eigen website op het wereldwijde web te lanceren. Dit schept het vermoeden dat het hebben van een eigen website door de jaren heen eenvoudiger is geworden. Misschien is dat ook wel. Echter, net het feit dat er zoveel nieuwe websites op het internet zijn gelanceerd heeft ook de concurrentiedruk aanzienlijk doen toenemen. Het gevolg van deze trend? Dat je zonder een optimale SEO het onderspit zal delven ten opzichte van je concurrenten. Hoe je dit kan voorkomen? Door een SEO scan uit te laten voeren door Ranking Masters en op basis van onze bevindingen de algemene vindbaarheid van jouw website te verbeteren!

  Neem contact op

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Het belang van een hoge positie in de zoekresultaten

   Vroeger was het veelal perfect mogelijk om met een eenvoudige website een zeer gunstige positie in de belangrijkste zoekresultaten te behalen. Tegenwoordig is dat niet langer het geval. Je mag nog zo’n mooie website ontwikkelen, wanneer er geen aandacht wordt besteed aan de zoekmachine-optimalisatie zullen de echte topposities altijd een droom blijven. Dat is jammer, want een hoge positie in de belangrijkste zoekresultaten is tegenwoordig van cruciaal belang. Onderzoeken hebben bijvoorbeeld aangetoond dat vooral de eerste drie resultaten in de zoekmachine Google worden bezocht. Valt jouw website buiten deze top 3? Dan betekent dat dus dat je hierdoor heel wat potentiële bezoekers en dus ook klanten misloopt.

   Wat is het nut van een SEO scan?

   Bovenstaande is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar hoe behaal je een top 3 positie in de voor jouw business belangrijkste zoekresultaten? In eerste instantie is het belangrijk om te achterhalen hoe het is gesteld met de SEO van jouw website. Veel mensen gaan er zomaar vanuit dat ze deze wel op orde hebben terwijl er overal pijnpunten te ontdekken vallen. Hier komt meteen het laten uitvoeren van een SEO scan om de hoek kijken. Je kan namelijk wel aannemen dat jouw website over een uitstekende SEO beschikt, maar hoe heb je dat gecontroleerd? Bovendien is het ook nog eens zo dat de eisen die door met name Google aan websites worden gesteld steeds evolueren en veranderen. De kans dat jouw SEO echt jarenlang zonder inspanningen op pijl blijft is dan ook nagenoeg onbestaande. Alleen door het uitvoeren van een SEO scan kan er precies worden bepaald hoever je op dit vlak staat en waar er mogelijks nog ruimte is voor verbetering.

   Meer dan 200 eisen

   Door de jaren heen is het principe van SEO stelselmatig complexer geworden. Dit heeft ervoor gezorgd dat je eigenlijk verplicht bent om een beroep te doen op een gespecialiseerd zoekmachine-optimalisatie bedrijf. Dit althans wanneer je er zeker van wil zijn dat je ten allen tijde zal kunnen rekenen op de meest optimale posities in de zoekresultaten. Op moment van schrijven is het zo dat een SEO check of SEO scan die door ons wordt uitgevoerd rekening houdt met maar liefst 200 of meer verschillende eisen die door zoekmachines zoals Google worden opgelegd. Op basis van de resultaten van onze SEO scan kunnen er vervolgens verschillende acties worden ondernomen:

   • Er kan worden gekeken naar mogelijke technische optimalisaties voor de website;
   • Er wordt een tactisch plan opgesteld met als doel het optimaliseren van de website;

   Bij het opstellen van het tactisch plan wordt er uiteraard rekening gehouden met de verschillende mogelijkheden die op vlak van SEO optimalisatie kunnen worden uitgevoerd. Het is namelijk zo dat niet alleen de onpage, maar ook de offpage SEO van belang is. Veel mensen zien vooral deze laatste over het hoofd. Toch is het belangrijk dat je voor jouw website of webshop positieve stemmen van derden weet te verzamelen. Alleen op deze manier zal Google meer waarde gaan hechten aan je website waardoor ook diens autoriteit zal toenemen.

   Meer duidelijkheid met een SEO scan!

   Het laten uitvoeren van een SEO scan door Ranking Masters kan eigenlijk worden aanzien als een absolute noodzaak voor iedereen die serieus met zijn of haar website bezig is. Sterker nog, het wordt zelfs aangeraden om op regelmatige basis een dergelijke SEO scan te herhalen. Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven is het namelijk zo dat de eisen die worden gesteld door met name Google steeds strenger worden. Wil jij er bijgevolg absoluut zeker van zijn dat je geen enkele van de (nieuwe) eisen over het hoofd ziet? Dan is het regelmatig terug laten uitvoeren van een SEO scan door Ranking Masters absoluut geen overbodige luxe.

   Op basis van de resultaten van de uitgevoerde SEO scan kan er dus worden bepaald in welke mate de website geoptimaliseerd dient te worden. Dit is echter niet alles. Daarnaast is het zo dat er ook speciale aandacht dient te worden besteed aan het creëren van een zo optimaal en kwalitatief mogelijk linkprofiel. Hiervoor is linkbuilding vereist. Ook op dit vlak is er door de jaren heen behoorlijk veel veranderd. Daar waar vroeger elke link een gunstig effect kon hebben voor jouw website is dat tegenwoordig verleden tijd. Elke link die naar jouw website wordt geplaatst moet dan ook afkomstig zijn van een relevante bron die indien mogelijk over een zo groot mogelijke autoriteit beschikt. Ook SEO copywriting is iets wat vaak over het hoofd wordt gezien, maar een belangrijke meerwaarde kan betekenen voor jouw website.

   Een SEO scan levert een structurele meerwaarde voor jouw website!

   In een tijd waarin de concurrentie op het internet moordend is spreekt het voor zich dat een zo optimaal mogelijke SEO beslist geen overbodige luxe is, integendeel. Door een SEO scan te laten uitvoeren door Ranking Masters wordt het meteen duidelijk op welke vlakken jouw website tekort schiet. Door deze pijnpunten aan te pakken zal je kunnen vaststellen dat er op termijn toegewerkt kan worden naar een structureel betere positie voor jouw website in de zoekresultaten. SEO uitbesteden aan een professioneel bedrijf als Ranking Masters is een goed idee. Wij bieden verschillende pakketten aan, waaronder SEO Groningen en SEO Bennebroek.

   Ranking Masters is, mede omwille van haar ruime ervaring, als geen ander geschikt om jou bij te staan bij het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website. Heb jij ook de ambities om de beste posities in de zoekresultaten in te nemen met jouw website? Wacht dan niet langer en laat snel een SEO scan uitvoeren door Ranking Masters!

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse