Al 7 jaar ervaring

SEO Campagne

.

Gespecialiseerd in SEO Campagnes!

 • 17+ inhouse Specialisten
 • Nationaal & Internationaal actief
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 19 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  SEO Campagne

  Heb je een website die er fantastisch uitziet, maar blijft online succes achterwege? In veel gevallen ligt dit aan de vindbaarheid van de website in de zoekmachines. Ondernemers kennen de voordelen van het internet, maar lang niet iedere ondernemer lukt het om hier optimaal van te profiteren. Het laten maken van een mooie website is natuurlijk de eerste stap naar online succes, maar hier blijft het niet bij. Zonder de nodige sturing komt je doelgroep tenslotte niet automatisch op je website of webshop terecht. De meeste mensen gebruiken Google wanneer ze online op zoek gaan naar een product, dienst of informatie. Wil je dat jouw website effectief gevonden wordt door je doelgroep? Dan is het handig om in ieder geval in de belangrijkste zoekmachine van dit moment goed gevonden te worden! Hiervoor dien je aandacht te besteden aan SEO optimalisatie. Voor een succesvolle SEO campagne ben je bij Ranking Masters aan het juiste adres. De Engelse benaming hiervoor is Search Engine Optimization. In Nederland gebruiken we vaak de afkorting voor de Engelse benaming, namelijk SEO.

  Neem contact op

  SEM AGENCY INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters dé SEM agency in huis die streeft naar jouw omzetgroei. In iedere denkbare markt, hebben wij onze klanten geholpen aan zichtbaarheid binnen de Google zoekmachine. Wij weten exact welke route we moeten bewandelen om jouw groeidoelstellingen te bereiken.

  Wij helpen bedrijven online te groeien middels doordachte en effectieve SEO & SEA campagnes waarbij ook onze in-house webdevelopment en design afdeling eraan meewerkt.Zo hebben we alles onder één dak om impact om jouw (online) omzet te laten groeien. Kortom, Ranking Masters is de complete partner voor jouw online succes!

  Hoe we dat doen? Met onze diepgaande kennis, nauwe samenwerking, jarenlange ervaring & brede netwerk. De vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een betere SEM agency voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉.

  Daarnaast geloven wij in data. Om die reden hebben wij, in samenwerking met de programmeurs van het Juulr.com-platform, onze eigen in-house tools ontwikkeld. Deze zelfontwikkelde tools stellen ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen, waardoor onze projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen analyseren en hier tijdig op kunnen inspelen. Wij herkennen kansen voordat ze zich voordoen en zetten dit om in concreet resultaat!

  Verder onderscheiden we ons van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Onze doorgewinterde en continu geoptimaliseerde strategieën op maat zijn toepasbaar in iedere industrie én hebben zich al succesvol bewezen voor meer dan 750 andere bedrijven.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, starten we met een data-analyse van jouw website en/of het Google Ads-account. Op deze manier bepalen we jouw huidige situatie, het nulpunt, en geven we een inschatting van het resultaat dat wij verwachten te behalen, evenals de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Uiteraard krijg je tijdens onze samenwerking ook dagelijks zelf inzicht in de resultaten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dashboard zijn, waarin je de posities van de belangrijkste zoektermen kunt volgen (SEO), of door toegang te hebben tot je eigen Google Ads-account (SEA). Doordat we de resultaten nauwlettend in de gaten houden, kunnen we proactief beslissingen nemen en kansen signaleren die we voor jou willen benutten.

  Je ontvangt van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie gaan we dieper in op de rapportage, bespreken we eventuele verbeterpunten en behandelen we actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Waarom geloven wij de in kracht van data?

  Bij Ranking Masters geloven wij in de kracht van data als fundament voor succesvolle marketingcampagnes. De sleutel tot het succes van elke campagne schuilt in de wereld van data. Deze gegevens fungeren niet alleen als sturingsinformatie; ze zijn ons kompas, waardoor we zowel inzicht verwerven in wat effectief is, maar ook proactief kunnen handelen om voortdurende verbeteringen door te voeren.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een gedegen begrip van data leidt tot doeltreffend handelen en uiteindelijk tot een verhoogd succes binnen het dynamische landschap van online marketing. In de analytische diepgang van data vinden wij de strategische route naar het optimaliseren en perfectioneren van elke campagne!

  Wat maakt Ranking Masters uniek? (weg?)

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat met je Search Marketing resultaten?

  Bij Ranking Masters zijn we echte zoekmachine fanaten. Ontvang gratis onze Groeiscan ter waarde van €495,- excl. btw en ontdek hoe je met jouw bedrijf extra omzet kunt genereren via de Google zoekmachine.

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Wat is SEO precies?

   SEO is een verzamelnaam voor de verschillende technieken die gebruikt worden om een website beter vindbaar te maken in de zoekmachines. Voor een effectieve SEO campagne dienen verschillende van deze technieken toegepast te worden. Er zijn zowel onpage als offpage technieken die toegepast kunnen worden. Een onpage techniek wordt op de website zelf toegepast. Bij Ranking Masters maken we gebruik van zowel onpage als offpage technieken wanneer we een SEO campagne voor jouw website of webshop verzorgen. Op deze manier zijn we verzekerd van de beste resultaten.

   Wat een SEO campagne bij Ranking Masters maandelijks kost, is afhankelijk van wat je precies wilt bereiken. Wil je lokaal beter vindbaar worden? Dit kan bijvoorbeeld door middel van SEO Hillegom of SEO Den Bosch. Lokaal vindbaar worden is eenvoudiger dan landelijk vindbaar worden en zal dan ook minder kosten. Ranking Masters biedt verschillende SEO pakketten aan. De kosten zijn mede afhankelijk van hoeveel zoekwoorden er in de Top 3 dienen te belanden. Bij Ranking Masters kun je zeker zijn van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij weten namelijk exact hoe we de verschillende SEO-technieken het beste tot zijn recht komen. Hierdoor loop je geen onnodig risico met je website en zul je daadwerkelijk resultaat zien. SEO uitbesteden aan Ranking Masters is dus altijd een goed idee. Wij gaan voor goud!

   Hoe ziet een SEO campagne bij Ranking Masters eruit?

   Laat je de SEO over aan Ranking Masters? Dan doen we standaard een uitgebreide analyse, zodat we weten op welke zoekwoorden we ons kunnen focussen. Door je website vindbaar te maken op de juiste zoektermen, begeleiden we actiegericht verkeer naar je website of webshop. We stellen een online adviesrapport op en voeren dit in het landelijk Diamond pakket ook voor je uit. In het geval van de andere pakketten schakelen we met jouw webdeveloper om de feedback en implementatie scherp te stellen. Vervolgens maken we gebruik maken van verschillende effectieve SEO technieken om de website beter vindbaar te maken. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van offpage technieken zoals niche linkbuilding, en onpage technieken zoals SEO-copywriting en het optimaliseren van bijvoorbeeld de sitespeed en conversie op je website. Welke technieken er voor jouw SEO campagne gebruikt worden, is afhankelijk van het SEO pakket dat je afneemt. Ranking Masters heeft een transparante werkwijze, wij vertellen je precies wat we voor jouw website doen. Zo krijg je bijvoorbeeld een maandelijkse evaluatie. Bovendien zijn onze SEO pakketten maandelijks opzegbaar zodat je niet onnodig lang aan de dienstverlening vast blijft zitten.

   SEO Copywriting

   De content op je website is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor online bezoekers van je website of online platform maar ook voor de zoekmachines zoals Google en Bing. Aan de hand van de content op de website beoordeeld Google waar de site over gaat. Bovendien hecht Google ook een hoge waarde aan kwalitatieve content. Hoe meer kwalitatieve content, hoe beter dit is voor je positie in de zoekresultaten. Als je goed vindbaar wilt zijn, is SEO copywriting een belangrijk element in het SEO pallet. Bij SEO copywriting wordt er content geschreven die interessant is voor je bezoekers. Daarnaast wordt er rekening gehouden met het algoritme van Google. Zo worden de zoekwoorden waarop gescoord kan worden bijvoorbeeld in de tekst verwerkt als sleutelwoorden. Op deze manier herkent Google dat jouw site relevant is aan deze zoekwoorden.

   Onder de specialisten van Ranking Masters bevinden zich ervaren SEO copywriters. Onze copywriters zorgen ervoor dat je boeiende teksten ontvangt, die bovendien aan alle SEO criteria voldoen. Dankzij deze content zal Google een hogere waarde aan je website toekennen.

   Niche Linkbuilding

   Content is een belangrijke factor voor de waarde die Google aan je website toekent. Er zijn echter nog meer factoren die een grote rol spelen, zoals het aantal links naar je website bijvoorbeeld. Google is namelijk van mening dat je website belangrijker is als andere websites naar je website verwijzen. Linkbuilding is het plaatsen van links naar jouw website. Toch is deze techniek lang niet zo eenvoudig als het lijkt. In de praktijk zal het hebben van meer links je niet altijd een betere positie in de zoekresultaten opleveren. Het is namelijk ook van belang dat de verwijzingen van een betrouwbare bron komen. Zo zal een verwijzing van een website vol met spam, juist een averechts resultaat opleveren. De links moeten op kwalitatieve en relevante websites geplaatst worden.

   Ranking Masters heeft een breed netwerk met sites waarmee we kwalitatieve linkverwijzingen voor jouw website of webshop kunnen realiseren. Onze linkbuilders weten als de beste hoe het linkprofiel op een natuurlijke wijze wordt opgebouwd. Een deel van de links wordt bijvoorbeeld in blogs verwerkt. Dit noemen we in-content linkverwijzingen. Doordat onze SEO specialisten een groot en kwalitatief netwerk hebben, kun je er zeker van zijn dat de linkbuilding resultaat oplevert. Bovendien voorkom je Google penalties, dankzij onze veilige werkwijze. Wil je optimaal kunnen profiteren van linkbuilding? Dan is Ranking Masters de beste keuze! Vanwege onze professionele werkwijze zijn er ook diverse bedrijven die SEO White Label aan ons overlaten.

   Een succesvolle SEO campagne

   Bij Ranking Masters zorgen we ervoor dat de SEO campagne daadwerkelijk iets oplevert. Zo zullen er gegarandeerd een aantal zoekwoorden in de Top 3 of Top 5 terechtkomen. Het duurt gemiddeld drie tot zes maanden voordat we de beoogde doelstellingen behaald hebben. De campagneduur is mede afhankelijk van het werk wat je al uit hebt laten voeren en de concurrentie binnen de niche waar jij je begeeft. Zo is de kappersbranche op dit gebied beduidend gemakkelijker te bedienen dan een webshop die landelijk goed gevonden wil worden met de verkoop van T-shirts of overhemden. Als je goed vindbaar bent in Google, gaat dit je veel nieuwe online bezoekers en klanten opleveren. Het is aan te raden om ook hierna nog aandacht te besteden aan SEO. Op deze manier kun je er namelijk zeker van zijn dat je ook een goede positie pakt en vasthoudt!

   Ben je benieuwd wat Ranking Masters voor jou kan betekenen? Onze SEO specialisten helpen je graag verder. Heb je besloten dat je wilt investeren in SEO? Dan kunnen wij van Ranking Masters de SEO campagne voor jouw webshop of website verzorgen.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEM partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse

   Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

   Ontvang jouw gratis online marketing analyse