Al 7 jaar ervaring

Content Marketing Strategie.

EEN DOORDACHTE STRATEGIE VOOR ONLINE SUCCES

“If I only had an hour to chop down a tree, I would spend 45 minutes sharpening my axe”.

Zoals de wereldberoemde quote van Abraham Lincoln al stelt, is een doordachte en slim ingerichte strategie het begin van elk succes. Zo ook wat betreft jouw content marketing strategie.

Met de juiste aanpak van de online content kun je jouw bedrijf hoger in de zoekmachines laten komen. Zo ben je makkelijker te vinden voor jouw doelgroep. Je traffic gaat omhoog, en ook aan de conversie kunnen we gezamenlijk werken. Zonder goede content strategie is online succes een heel stuk lastiger.

Het succes van een content marketing strategie hangt af van van verschillende zaken:

  • Wordt er binnen de strategie rekening gehouden met kansen en bedreigingen?
  • Bevat jouw online content de juiste inhoud?
  • Bevat jouw content de juiste hoeveelheid woorden?
Sjors

De eerste stappen bij het maken van een website…

Het neerzetten van een kwalitatief sterke contentstrategie start met het begrijpen van jouw bedrijf. Allereerst brengen wij in kaart welke content er is geschreven, welke ontbreekt en welke verbeterd kan worden. Vervolgens gaan wij dit vergelijken met de concurrentie via onze zelf ontwikkelde content marketing software.

Op basis van de data en jouw input formuleren wij een content strategie waarin je de volgende kennis van ons krijgt:

  • Hoe vaak er maandelijks in de zoekmachines gezocht wordt op de termen die voor jou relevante zijn.
  • Wat het concurrentieniveau is rondom onderwerpen en hoeveel woorden er geschreven dienen te worden voor een specifiek onderwerp.
  • Hoe de optimale URL structuur eruit ziet.
  • Hoe de ideale jaarplanning en prioritering eruit ziet rondom de onderwerpen.

Mocht je niet thuis zijn in de terminologie van content marketing, dan is dat geen probleem, Onze SEO en content marketing specialisten leggen het graag voor je uit in een persoonlijk en gratis adviesgesprek. Ook dit is geheel vrijblijvend. Vervolgens kunnen we eventueel verkennen of we een match tussen jouw bedrijf en onze aanpak zien, en aan de slag gaan met jouw content marketing strategie.

Software waar we mee werken

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Effectieve oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Wij realiseren online groei middels doelgerichte marketingcampagnes op basis van kennis, data en ervaring.

Bekijk onze case studies

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Strategische specialisten die snel schakelen én van de hoed en de rand weten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de communicatie!”

Thomas van Doornewaard.

Sales Manager – Bröring

“Voor Horecarama.nl is Ranking Masters een fijne partij om mee samen te werken. Meedenkend, vlotte communicatielijnen, transparant en resultaatgericht. Dit zijn dingen die in het oerwoud van online marketing hedendaags zeker niet vanzelfsprekend zijn.”

Ivo Hu.

Directeur – HorecaRama

Veel voorkomende vragen (FAQ).

De afgelopen jaren hebben we een schat van kennis vergaard op het gebied van content marketing, middels het verzamelen van data en het opdoen van ervaring in velerlei branches.

Op basis hiervan, samen met jouw input, schrijven wij een contentplanning met de juiste prioritering en aanpak. Het zelf opstellen en constant moeten bijstellen van je content marketing strategie zal je veel tijd en dus geld kosten. Je bent in feite zelf het wiel aan het uitvinden. Onnodig en zonde van je kostbare tijd! Daarnaast leveren onze content strategieën je juist geld op omdat wij van origine een SEO bureau zijn. Daardoor weten wij exact hoe we jouw content moeten inrichten en welke URL structuur jij dient aan te houden.

Wij durven gerust te zeggen dat het uitbesteden van je content marketing strategie je gegarandeerd geld oplevert en tijd bespaart.

SEO teksten laten schrijven is een van de beste zakelijke investeringen die je kunt doen. Goed geschreven SEO webteksten en landingspagina’s leveren je meer traffic en relevante bezoekers op. En hoe meer mensen uit jouw doelgroep jouw website weten te vinden, hoe meer betalende klanten je zult krijgen. Besteed je content marketing strategie aan ons uit en laat Ranking Masters een goede landingspagina maken en SEO proof webteksten voor je schrijven.

Een landingspagina is een webpagina die specifiek is geschreven met het doel conversie: zoveel mogelijk betalende klanten vanuit de zoekmachines of andere websites naar jouw site of producten leiden.

Een goede landingspagina komt dan ook hoog in Google én spreekt jouw doelgroep aan. Door in het schrijven van een landingspagina rekening te houden met zoekmachine optimalisatie en het veranderende Google algoritme, weet je zeker dat jouw doelgroep je makkelijk kan vinden.

Besteed je content marketing strategie uit en laat je landingspagina’s schrijven door Ranking Masters. Ook andere content kunnen wij verzorgen en optimaal maken voor de zoekmachines. Zo investeer je in de juiste SEO strategie. Onze content marketeers weten als geen ander wat de zoekmachines van jou willen lezen en kunnen hier SEO proof en pakkende webteksten voor schrijven.

Bouke

Bouke Klinkhamer.

Benieuwd naar onze case studies?

Background clouds
Het Ranking Masters team
Bottom curve

Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

Ontvang jouw gratis online marketing analyse Arrow icon