Al 7 jaar ervaring

Website Laten Maken in Groningen.

STREEF DE LOKALE CONCURRENTIE VOORBIJ IN GOOGLE MET EEN WEBSITE DIE STAAT ALS EEN HUIS

Een goede website is niet alleen essentieel voor online resultaat, maar ook voor offline succes. Zeker wanneer je een bedrijf hebt dat op zoek is naar meer lokale klanten, dien je te investeren in een website die SEO proof is. Bijna de helft van de zoekopdrachten in Google betreft lokale searches; mensen die op zoek zijn naar een product of dienst bij hen in de buurt. Zie hier de reden waarom een local, SEO proof website laten maken in Groningen van belang is. Je wilt natuurlijk hoger in Google komen dan jouw lokale concurrenten.

Ranking Masters is als geen ander in staat om dit te realiseren. Ondertussen hebben we al ontelbare klanten geholpen hoger in de zoekresultaten te komen dan online giganten zoals Bol.com en Zalando. Hoe we dit voor elkaar krijgen? Met veel toewijding, kunde, kennis, ervaring en de beste SEO tools die we zelf ontwikkeld hebben. Bovendien beschikken we over het grootste netwerk voor linkbuilding van de Benelux. Zoals Ranking Masters is er dus geen ander.

Wil je door meer klanten gevonden worden, laat ons dan je nieuwe website bouwen – of je bestaande website optimaliseren voor de zoekmachines.

Meer weten over onze SEO strategieën, of benieuwd naar de kosten voor het laten maken van een website voor jouw bedrijf in Groningen? Hieronder kun je een gratis kennismakingsgesprek met onze experts inplannen. Zo kun je zien of onze aanpak een match is met jouw wensen en doelen.

Vraag een Kennismakingsgesprek aan 

Lees meer over onze werkwijze

Website laten maken voor online en offline succes in Groningen

Onze SEO strategie omvat enkele cruciale elementen die we toepassen wanneer je ons jouw website laat maken:

  •  Wervende, sprankelende en SEO proof content;
  •  De beste linkbuilding van de Benelux en
  •  Optimale techniek.

Zowel in de content op jouw website als in zogenaamde offpage content zorgen we ervoor dat we de juiste zoekwoorden gebruiken, zonder dat dit afbreuk doet aan de leesbaarheid. Bij het laten maken van een website voor jouw bedrijf in Groningen kunnen we zelfs desgewenst rekening houden met lokale dialecten en uitdrukkingen.

Ook qua design hechten we veel belang aan maatwerk; de website moet de bezoekers bijblijven, maar ook zeker bij jouw doelgroep passen.

Tevens zorgen we ervoor dat de website technisch tip top in orde is. Dit leidt namelijk niet alleen tot meer tevreden bezoekers, maar Google waardeert dit ook steeds meer.

Ten slotte beschikken we over het grootste linkbuilding netwerk van de Benelux, met duizenden websites in eigen beheer en duizenden bloggers en influencers die we voor jouw zaak kunnen inschakelen. Linkbuilding is een onmisbaar element wanneer je hoger in Google wilt komen, ook wanneer je een website laat maken waarmee je slechts in Groningen gevonden wilt worden.

Conversie- en klantgericht

Ranking Masters zorgt voor online succes. Maar wat houdt dit precies in? Wat ons betreft is dit tweeledig: een website waar jouw bezoekers meer dan tevreden over zijn, én die zorgt voor meer conversie.

Laat je een website door ons maken, dan weet je zeker dan jouw doelgroep in Groningen deze waardeert. Zit jouw doelgroep ergens anders in Nederland, dan kunnen wij ook bijvoorbeeld een website laten maken in Eindhoven. We stemmen design, structuur en content af op jouw klanten, zodat niet alleen de zoekmachines jouw website waarderen maar ook je bezoekers.

Wil je graag meer informatie? Vraag een kennissessie aan.

Kennissessie Aanvragen

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Ik heb al een website en webwinkel in Groningen. Waarom zou ik een nieuwe site laten maken?

Wij zien in de praktijk maar al te vaak dat een website en een webwinkel van een lokaal bedrijf erg slecht scoren in Google. Bovendien laat de gebruiksvriendelijkheid geregeld te wensen over. Veel bedrijven laten een website maken om de inwoners van Groningen te informeren. Hoewel goedbedoeld, leidt dit zelden tot online succes. Door een nieuwe website te laten bouwen voor jouw zaak, zorg je ervoor dat alle lichten op groen staan wat betreft zoekmachine optimalisatie, gebruiksgemak en conversie. Dat betekent: hogere posities in Google dan jouw lokale concurrenten, meer potentiële klanten naar jouw website en webwinkel, én meer bezoekers die tot een aankoop overgaan.

Hoe kan ik met een website meer klanten krijgen naar mijn fysieke pand in Groningen?

Heb je een fysieke winkel in Groningen en ben je op zoek naar meer klandizie zónder het starten van een webshop? Ook dat is zeker mogelijk. Steeds meer mensen zijn namelijk via Google en andere zoekmachines op zoek naar diensten, winkels en producten in hun buurt. Door op jouw website handig gebruik te maken van de keywords waar jouw doelgroep naar zoekt, kom je hoger in Google. En dat betekent dat je zichtbaarder bent voor jouw potentiële klanten, die daardoor sneller naar jouw winkel of pand zullen togen dan naar de concurrent. Zeker een kans om niet te laten liggen, wanneer zakelijke groei een wens van je is.

  • Een website op maat
  • Team van dedicated Developers
  • Verstand van SEO & Conversie Optimalisatie
Sjors

De eerste stappen bij het maken van een website…

Bij het laten maken van een website beginnen we altijd met het vaststellen van jouw wensen en het in kaart brengen van jouw doel. We formuleren samen wat je op de korte en lange termijn wilt bereiken en bepalen aan de hand daarvan onze strategie.

Daarbij letten wij op de volgende zaken:

  • De navigatie van jouw webpagina: hoe eenvoudig is het voor de websitebezoeker om te navigeren naar de juiste informatie, diens gegevens achter te laten of het doen van een aankoop?
  • Look & feel: past jouw website qua vormgeving en kleuren compositie bij jouw merkvisie?
  • Website snelheid: hoe lang doet een pagina erover om te laden?
  • Conversie methodes: via wat voor technieken zijn wij in staat de bezoekers van jouw website om te zetten in concrete leads of verkopen?

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Aan de hand van jouw behoefte en doel maken wij een website met resultaat.

Ben je niet helemaal thuis in de technologie omtrent web development? Geen probleem. Eén van onze specialisten legt je graag in heldere taal uit wat we precies voor je kunnen doen. We kijken eveneens of er een match is tussen jouw wensen en onze werkwijze, en welke strategie het beste bij jou past. Dit verkennende gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Software waar we mee werken

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Effectieve oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Wij realiseren online groei middels doelgerichte marketingcampagnes op basis van kennis, data en ervaring.

Bekijk onze case studies

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Strategische specialisten die snel schakelen én van de hoed en de rand weten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de communicatie!”

Thomas van Doornewaard.

Sales Manager – Bröring

“Voor Horecarama.nl is Ranking Masters een fijne partij om mee samen te werken. Meedenkend, vlotte communicatielijnen, transparant en resultaatgericht. Dit zijn dingen die in het oerwoud van online marketing hedendaags zeker niet vanzelfsprekend zijn.”

Ivo Hu.

Directeur – HorecaRama

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Uiteraard als je nog geen website hebt. Maar ook als jouw website geen verkopen of leads realiseert.

Ranking Masters houdt rekening met zowel de conversie als de SEO.

Ja, we kunnen zowel websites als webshops bouwen.

Bouke

Bouke Klinkhamer.

SEO specialist

Benieuwd naar onze case studies?

Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

Ontvang jouw gratis online marketing analyse