Al 7 jaar ervaring

Marketplaces | Marktplaats

.

Gespecialiseerd in Marktplaats Marketplace Marketing voor bedrijven en zelfstandigen gevestigd in Nederland en België!

 • 17+ inhouse Specialisten
 • Nationaal & Internationaal actief
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 21 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Hoe verkoop je als een master op Marktplaats.nl?

  Het klinkt makkelijker dan het is, maar uit ervaring weten wij dat het best pittig kan zijn om een goede advertentie te plaatsen op Marktplaats. In dit artikel geven wij je enkele tips om succesvol te verhandelen op één van de grootste online marketplaces van het land.

  Het begint met onderzoek
  Wat voor product of dienst je ook aan de man wilt brengen, zorg dat je de markt, vooral de concurrentie, goed onderzoekt. Neem nuttige informatie, zoals de beschrijving en de gemiddelde vraagprijs over. Het is niet de bedoeling om andere advertenties te kopiëren; kies er echter wel voor om je advertentie onderscheidend en kenmerkend in te steken.
  Het gezegde beter goed gestolen dan slecht bedacht gaat zeker op in dit geval. Van je concurrenten kan je leren en uiteindelijk kunnen het je concullega ’s worden.

  Neem contact op

  SEM AGENCY INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters dé SEM agency in huis die streeft naar jouw omzetgroei. In iedere denkbare markt, hebben wij onze klanten geholpen aan zichtbaarheid binnen de Google zoekmachine. Wij weten exact welke route we moeten bewandelen om jouw groeidoelstellingen te bereiken.

  Wij helpen bedrijven online te groeien middels doordachte en effectieve SEO & SEA campagnes waarbij ook onze in-house webdevelopment en design afdeling eraan meewerkt.Zo hebben we alles onder één dak om impact om jouw (online) omzet te laten groeien. Kortom, Ranking Masters is de complete partner voor jouw online succes!

  Hoe we dat doen? Met onze diepgaande kennis, nauwe samenwerking, jarenlange ervaring & brede netwerk. De vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een betere SEM agency voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉.

  Daarnaast geloven wij in data. Om die reden hebben wij, in samenwerking met de programmeurs van het Juulr.com-platform, onze eigen in-house tools ontwikkeld. Deze zelfontwikkelde tools stellen ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen, waardoor onze projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen analyseren en hier tijdig op kunnen inspelen. Wij herkennen kansen voordat ze zich voordoen en zetten dit om in concreet resultaat!

  Verder onderscheiden we ons van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Onze doorgewinterde en continu geoptimaliseerde strategieën op maat zijn toepasbaar in iedere industrie én hebben zich al succesvol bewezen voor meer dan 750 andere bedrijven.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, starten we met een data-analyse van jouw website en/of het Google Ads-account. Op deze manier bepalen we jouw huidige situatie, het nulpunt, en geven we een inschatting van het resultaat dat wij verwachten te behalen, evenals de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Uiteraard krijg je tijdens onze samenwerking ook dagelijks zelf inzicht in de resultaten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dashboard zijn, waarin je de posities van de belangrijkste zoektermen kunt volgen (SEO), of door toegang te hebben tot je eigen Google Ads-account (SEA). Doordat we de resultaten nauwlettend in de gaten houden, kunnen we proactief beslissingen nemen en kansen signaleren die we voor jou willen benutten.

  Je ontvangt van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie gaan we dieper in op de rapportage, bespreken we eventuele verbeterpunten en behandelen we actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Waarom geloven wij de in kracht van data?

  Bij Ranking Masters geloven wij in de kracht van data als fundament voor succesvolle marketingcampagnes. De sleutel tot het succes van elke campagne schuilt in de wereld van data. Deze gegevens fungeren niet alleen als sturingsinformatie; ze zijn ons kompas, waardoor we zowel inzicht verwerven in wat effectief is, maar ook proactief kunnen handelen om voortdurende verbeteringen door te voeren.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een gedegen begrip van data leidt tot doeltreffend handelen en uiteindelijk tot een verhoogd succes binnen het dynamische landschap van online marketing. In de analytische diepgang van data vinden wij de strategische route naar het optimaliseren en perfectioneren van elke campagne!

  Wat maakt Ranking Masters uniek? (weg?)

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat met je Search Marketing resultaten?

  Bij Ranking Masters zijn we echte zoekmachine fanaten. Ontvang gratis onze Groeiscan ter waarde van €495,- excl. btw en ontdek hoe je met jouw bedrijf extra omzet kunt genereren via de Google zoekmachine.

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Een goede advertentie is het halve werk

   Het bouwen van je advertentie is leuk, tenminste dat vinden wij. We hebben hier allemaal wel eens iets verkocht op Marktplaats of het nou een televisie is of een paar oude schaatsen.

   Begin altijd met een pakkende titel die de aandacht trekt. Je hebt 59 tekens tot je beschikking dus houd de titel beknopt doch omvangrijk.

   marketplace marktplaats

   Dus in plaats van “BMW 7-serie zwart” kun je iets schrijven als “BMW 7-serie 2009 4-deurs sedan automaat rijklaar en leverbaar”. Wees eerlijk in je advertentie. Als het, zoals in bovenstaand voorbeeld, gaat om de verkoop van een auto kun je beter direct transparantie bieden om teleurstelling te voorkomen.

   Verdraai de feiten dus niet en vermeld belangrijke kenmerken die de prijs of verkoop kunnen beïnvloeden.

   Naast tekstuele aanpassingen zijn foto’s ook van onschatbare waarde. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden en met dat spreekwoord richten wij onze advertenties in. De focus hoort te liggen op hoogwaardige kwaliteit; niemand voelt zich aangetrokken door pixelachtige foto’s. Verder is het belangrijk om het product van alle hoeken in beeld te brengen zodat de koper een goed beeld heeft van de conditie en afmetingen.

   Neem contact op

   Timing is essentieel

   Op marketplaces heb je natuurlijk altijd te maken met vraag en aanbod. Niet alle producten verkopen even goed in dezelfde periode. Het juiste moment om met authentieke Friese noren te adverteren is vlak voor de winter zijn intrede doet.

   Mocht je een poging willen wagen in de zomer en je vangt bot dan kun je de advertentie altijd opnieuw uploaden. Doorzettingsvermogen onderscheidt de master van de beginner. In het uiterste geval kun je altijd een SEO-expert inschakelen.

   Houd ook het dagritme van de gemiddelde koper in ogenschouw. Een advertentie die geplaatst wordt vlak voor het weekend (bijvoorbeeld op vrijdagavond) doet het vaak vele malen beter dan een advertentie die op maandagochtend live gaat. Je kunt het ook doordeweeks proberen na het avondeten als mensen tijd hebben voor randzaken na het werk en na het avondeten.

   Hoe zit het met bieden?

   Mensen houden van afdingen. Van nature tikken we graag dingen op de kop. Wij hebben ondervonden dat advertenties waar bieden zijn toegestaan het beter doen dan advertenties waar bieden is uitgeschakeld.

   Stel overigens wel een prijs in en sta bieden toe. Doorgaans worden advertenties zonder vaste prijs overgeslagen. Het gebeurt nog vaak dat er veel te lage biedingen binnenkomen, maar dat is te overzien.

   Als mensen tegen elkaar op gaan bieden wordt er meer tijd in het product geïnvesteerd en kan het resulteren in een hogere verkoopprijs dan vooraf ingeschat. Bovendien ontvangen bieders meldingen bij elk nieuw bod, wat leidt tot meer return visits.

   Wees bereikbaar

   Het is geen goed teken als een verkoper slecht bereikbaar is. Voor veel consumenten geldt “het is graag of niet” en dat vinden wij ook. Houd je telefoon en e-mail dus goed in de gaten en reageer spoedig op inkomende reacties.

   Er staan zoveel producten te koop op Marktplaats dat kopers binnen no-time ergens anders wel slagen. Ook als je reacties of biedingen ontvangt waar je het totaal niet mee eens bent is het goed om toch te reageren. We horen jullie denken “Dat is zonde van m’n tijd”, maar je weet maar nooit wat er uit voortvloeit.

   Als je bijvoorbeeld een televisie verkoopt voor 350 euro en iemand biedt 200 euro, dan kun je reageren met een tegenbod van 300 euro. De kans is klein dat ze akkoord gaan, maar het getuigt wel van goodwill van jouw kant.

   Verkopen op Marktplaats.com vergt precisie en geduld

   Wat je ook verkoopt op Marktplaats.com, kijk goed naar wat je collega’s doen en overweeg goed wat het beste moment is om je advertentie te posten. De advertentie zelf is het belangrijkst; wees beknopt, maar vermeld wel de belangrijkste informatie en gebruik kwalitatieve foto’s die alle hoeken van het product laten zien.

   Last, but not least: vraag na een succesvolle verkoop om een recensie of testimonial. Dat schept vertrouwen voor toekomstige klanten.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEM specialisten in de Benelux. Al sinds 2010 kun je hem 's nachts wakker maken voor de meest uitdagende SEM vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn bijna 25-koppige team van SEM specialisten diverse klanten en merken om hun online marktaandeel te vergroten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEM partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse

   Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

   Ontvang jouw gratis online marketing analyse