Al 7 jaar ervaring

Zoekmachine Optimalisatie.

KWALITATIEVE BEZOEKERS ZONDER PER KLIK TE BETALEN

Wil je meer kwalitatieve bezoekers zonder dat je per klik betaalt? Investeren in zoekmachine optimalisatie (SEO) leidt tot consequent en doorlopend meer websitebezoekers – maar alleen als je hiervoor de juiste strategie inzet.

Ranking Masters is een dedicated SEO bureau voor strategieën op maat voor de Benelux markt. Wij weten als geen ander wat de Google zoekmachine van jou wil zien om een website hoog in de zoekresultaten te laten komen.

Met onze bewezen en duurzame aanpak kunnen wij ook jouw website beter vindbaar maken. Het gevolg: meer organisch verkeer naar jullie website via zoekmachines. Onze methode werkt ook in de meest competitieve speelvelden, hoe sterk de concurrentie ook is. Zelfs internetgiganten zoals Bol.com en Zalando.nl hebben wij voor veel van onze klanten voorbijgestreefd.

 • 750+ blije SEO & Linkbuilding klanten
 • Complete SEO ontzorging van strategie tot techniek, content en linkbuilding
 • Klanten blijven gemiddeld 8,5 jaar bij ons
Sjors

De eerste stap naar topposities in Google…

Zoekmachine marketing begint per definitie met een grondige SEO analyse. Wij voeren deze analyse uit met onze zelfontwikkelde SEO software die gebruikt maakt van API koppelingen met Ahrefs, SEMrush, SEranking en andere vooraanstaande SEO software systemen.

Door onze software is de SEO analyse die we voor jou uitvoeren het meest complete onderzoek in de markt. Met dit onderzoek krijg je de volgende kennis:

 • je weet exact welke zoekwoordcombinaties relevant zijn voor jouw bedrijf;
 • je ziet hoeveel mensen per maand op zoek zijn naar jouw product of dienstverlening;
 • je krijgt inzicht in wat jouw linkprofiel nodig heeft om de autoriteit in jouw markt te worden;
 • je ontvangt een prognose hoelang het duurt om het eerste resultaat te boeken;
 • je hebt een prognose van wat het traject in totaliteit oplevert onderaan de streep.

Door focus op de kansrijke zoekwoordcombinaties en de mix tussen de inzet van techniek, content en linkbuilding kom je hoger in de Google zoekmachine. Onze SEO analyse is voor ieder bedrijf gratis aan te vragen.

Mocht je niet thuis zijn in de terminologie van zoekmachine optimalisatie, dan legt 1 van onze SEO specialisten in Jip & Janneke taal uit wat we gaan doen. Ook dit is geheel vrijblijvend. Het klinkt misschien gek, maar ook wij kijken vervolgens gezamenlijk of het een match is tussen beide bedrijven.

SEO BUREAU INHUREN?

Samenwerken met Ranking Masters.

Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

Maak een afspraak

Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

 • #1 Backlinks
 • #2 Linkbuilding
 • #3 SEO uitbesteden

Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

 • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
 • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
 • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
 • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

SEO-OPTIMALISATIE VOOR

Furnea.nl.

Furnea is één van de upcoming online spelers in design meubelen van de Benelux en verovert in snelvaart terrein in Nederland en Vlaanderen. Op het moment dat Furnea met ons de samenwerking starten leunden ze primair op paid advertising.

Aan ons de schone taak dat zoekmachine optimalisatie de volgende steunpilaar zou worden in hun online marketingstrategie. Vooraf wisten we niet dat het zo succesvol zou zijn…

Case Study van Furnea.nl bekijken

Organisch verkeer +168%

furnea website

Software waar we mee werken

Sjors en Bouke

EEN ONLINE MARKETING PARTNER DIE MEEDENKT

Wij werken samen met Ondernemers én In-house Marketing Specialisten.

Ben jij werkzaam als marketeer? Of heb jij als ondernemer een online marketeer die voor jou werkt? In dat geval zijn wij zeker niet van plan om deze positie in te nemen. De umwelt van Marketing is groot en SEO is daarin een specialisme.

Je kunt als ondernemer de mogelijkheden van jouw marketeer, of als je zelf marketeer bent, je eigen mogelijkheden, niet met ons vergelijken.

Onze jarenlange ervaring, opgebouwde kennis en omvangrijke netwerk is iets wat je zelfs niet bij andere SEO bedrijven vindt. En zo kunnen wij ook niet alle andere zaken rondom online marketing oppakken die naast de SEO moeten gebeuren. Het voordeel van jouw in-house marketeer of de voordelen van jou als jij de marketeer bent die een bedrijf hierbij helpt groeien, is dat we dezelfde taal spreken en elkaar kunnen ondersteunen.

Ranking Masters werkt voor veel groeiende en al gevestigde bedrijven die marketeers in huis hebben. Samen met hen komen we tot het beste resultaat. Wij zien ons niet als vervanging van, maar als aanvulling op een bestaande marketingafdeling. Laten we in gesprek gaan om te kijken hoe jij ook van onze mogelijkheden gebruik kunt maken.

Vrijblijvende SEO Strategiesessie Aanvragen

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Effectieve oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Wij realiseren online groei middels doelgerichte marketingcampagnes op basis van kennis, data en ervaring.

Bekijk onze case studies

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.”

Kenan Aslan.

Managing Director – Furnea B.V.

“Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!”

Falco Keiman.

SEO Specialist – Diks Verzekeringen

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Er zijn veel verschillende factoren die maken dat jouw website hoger in Google komt dan de website van jouw concurrent. Je zoekwoorden zijn natuurlijk belangrijk voor de zoekmachine optimalisatie. Maar Google kijkt naar meer aspecten waaronder de techniek, de content en het linkprofiel. Dit zijn de belangrijkste pijlers die van invloed zijn op Google posities. Er zijn veel factoren die het algoritme van de Google zoekmachine gebruikt om het resultaat te bepalen en deze zijn ook nog eens dynamisch.

Hoe kan jij nu inspelen op het algoritme van de Google zoekmachine, om zo hoger in Google te komen? Eén van de dingen die direct kan worden gedaan, is het opbouwen van een kwalitatief, relevant en uitgebalanceerd linkprofiel. Hiermee werk je aan je autoriteit.

Google en andere zoekmachines hechten hier veel waarde aan. Ons zoekmachine marketing bureau heeft het beste linkbuilding netwerk in de Benelux en heeft sinds begin 2020 ook de eerste stappen gezet in Duitsland. 100% zeker dat wij in ons omvangrijke netwerk van meer dan 2000 websites, blogs en influencers media hebben zitten die relevant zijn voor jouw bedrijf.

Je hebt mogelijk bovenstaand gelezen dat SEO voor een groot deel bestaat uit het schrijven van kwalitatieve teksten en het plaatsen van relevante backlinks. Waarbij dit vroeger iets was wat je zelf kon doen is het tegenwoordig een vak van specialisten.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden is niet alleen het werk uit handen geven en ontzorgd worden, maar ook toegang krijgen tot enorme netwerken voor kwalitatieve linkbuilding. Een netwerk dat anders gesloten blijft.

Daarbij zijn wij ervan overtuigd dat je zonder toegang tot een dergelijk netwerk niet bovenaan in de Google zoekmachine komt.

De kosten voor zoekmachine optimalisatie zijn sterk afhankelijk van veel verschillende factoren. Belangrijk is je huidige positie, de gebruikerservaring, content en de autoriteit van je website. Daarnaast speelt mee op welke zoekwoorden jij wilt scoren.

Je kunt je voorstellen dat een SEO campagne op een woord als “fiets” hogere kosten met zich meebrengt dan op “fietsbel”. Er zullen namelijk meer bedrijven fietsen aanbieden dan alleen de fietsbel. De concurrentie om hoog in Google te komen is daarmee sterker. Het spreekt dan ook voor zich dat de concurrentiestrijd op dit soort meer algemene zoektermen een stuk groter is.

Ben je benieuwd naar welke zoektermen voor jouw site relevant zijn en naar wat de concurrentie is op deze zoektermen? En wil je op de meest transparante manier zien wat de kosten voor jouw SEO campagne zullen zijn? Vraag gratis onze SEO analyse aan. Je hebt direct antwoord op veel SEO vragen en een duidelijk kostenoverzicht voor de campagne. De SEO analyse is 100% gratis en vrijblijvend.

Wil je ook groeien door SEO?

Wij maken vrijblijvend een SEO Groeiscan!
  Neem direct contact op!

  Je gegevens zijn veilig

  Bouke Klinkhamer.

  Digital Growth Manager

  Benieuwd naar onze case studies?

  Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

  Ontvang jouw gratis online marketing analyse