fbpx

Hoe scoor jij op Google?

Ga naar

Brand mention linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO. Het betreft interne links naar je eigen pagina’s, links naar externe pagina’s die je zelf toevoegt en backlinks van externe pagina’s die je krijgt.

Brand mention linkbuilding is een manier waarop je het aantal backlinks naar jouw pagina kunt vergroten. Je gaat op zoek naar websites die jouw merk, product, dienst of bedrijf al noemen. Vervolgens neem je contact met hem op en vraagt ze hier een link van te maken.

Door meer backlinks te verzamelen zullen de grote zoekmachines jouw website meer autoriteit en prioriteit geven. Let wel op: benader geen websites die niet relevant zijn of die onbetrouwbaar zijn.

De zoekmachines zullen je dan juist in prioriteit laten dalen. Brand mention linkbuilding is erg effectief, omdat de kans dat de link wordt toegevoegd groot is.

Gebruik ons contactformulier en één van onze SEO specialisten neemt snel contact met je op.

Sjors Goemans

Sjors Goemans

Sjors Goemans begon op zijn 16de levensjaar met Online Marketing. Met meer dan 10 jaar SEO en Online Marketing ervaring op zak helpt hij samen met Juulr B.V., waaronder Ranking Masters valt, ondernemers en marketeers meer resultaten te halen uit zoekmachine optimalisatie en social media.