Al 7 jaar ervaringIk hoop dat je deze blog met plezier leest.

Als je wilt dat mijn team je marketing voor je doet, klik dan hier

Brand mention linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO. Het betreft interne links naar je eigen pagina’s, links naar externe pagina’s die je zelf toevoegt en backlinks van externe pagina’s die je krijgt.

Brand mention linkbuilding is een manier waarop je het aantal backlinks naar jouw pagina kunt vergroten. Je gaat op zoek naar websites die jouw merk, product, dienst of bedrijf al noemen. Vervolgens neem je contact met hem op en vraagt ze hier een link van te maken.

Door meer backlinks te verzamelen zullen de grote zoekmachines jouw website meer autoriteit en prioriteit geven. Let wel op: benader geen websites die niet relevant zijn of die onbetrouwbaar zijn.

De zoekmachines zullen je dan juist in prioriteit laten dalen. Brand mention linkbuilding is erg effectief, omdat de kans dat de link wordt toegevoegd groot is.

Gebruik ons contactformulier en één van onze SEO specialisten neemt snel contact met je op.

Sjors Goemans

Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten.Sjors Goemans

Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten.

Gratis Analyse Aanvragen!

First header

Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

  • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
  • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
  • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

 

Gratis SEO Analyse Aanvragen    Sluiten

    Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

    Ontvang jouw gratis online marketing analyse