Al 7 jaar ervaring

Duitse Linkbuilding (2023).

EEN STERK LINKPROFIEL VOOR TOPPOSITIES IN GOOGLE

Bent u op zoek naar manieren om uw online zichtbaarheid in Duitsland te vergroten? Dan is linkbuilding een essentiële strategie om te overwegen. Door het opbouwen van kwalitatieve en relevante links naar uw website, kunt u uw zoekmachine rankings verbeteren en meer potentiële klanten bereiken. Maar hoe pakt u dit aan in de Duitse markt?

Gelukkig kunt u rekenen op de expertise van Ranking Masters om uw linkbuilding activiteiten in Duitsland te verzorgen. Met jarenlange ervaring in het opzetten van effectieve linkbuilding strategieën, heeft Ranking Masters een bewezen staat van dienst in het vergroten van de online zichtbaarheid van bedrijven in Duitsland.

Duitse linkbuilding heeft enkele unieke uitdagingen, zoals de voorkeur van Duitse zoekmachines voor Duitse content en links. Bovendien kan de concurrentie in de Duitse online markt hoog zijn, waardoor het vinden van kwalitatieve links een uitdaging kan zijn. Maar met Ranking Masters hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Met ons grote duitse linkbuilding netwerk én relevante blogs zijn wij in staat om zowel de benodigde kwantiteit te realiseren als de kwalitatieve verrijking.

 • 750+ blije Linkbuilding klanten
 • Linkbuilding strategieën op maat uitgevoerd door ervaren Linkbuilders
 • Klanten blijven gemiddeld 8,5 jaar bij ons
Sjors

Kwalitatieve Duitse Linkbuilding

Als bedrijf wilt u natuurlijk de beste resultaten behalen in de online markt, ook in Duitsland. En dat kan alleen als u zichtbaar bent voor uw potentiële klanten en bovenaan staat in de zoekresultaten. Een effectieve linkbuilding strategie kan u daarbij helpen en Ranking Masters heeft alle kennis en ervaring in huis om u daarbij te ondersteunen.

Het opbouwen van kwalitatieve links is van groot belang om uw website te laten opvallen in de zoekresultaten. Een hoge positie in de zoekmachines betekent immers meer verkeer naar uw website, wat resulteert in meer potentiële klanten en een hogere omzet. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een relevante en kwalitatieve linkbuilding strategie die aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

Ranking Masters is gespecialiseerd in het opzetten van effectieve linkbuilding strategieën, vooral in de Duitse markt. Met een team van ervaren SEO-experts en Duitse taalprofessionals, biedt Ranking Masters een unieke expertise en kennis om uw online zichtbaarheid in Duitsland te vergroten.

Het team van Ranking Masters werkt nauw samen met Duitse bloggers en influencers om relevante links naar uw website te plaatsen. Op deze manier kunt u profiteren van kwalitatieve backlinks die een positief effect hebben op uw online zichtbaarheid. Door deze samenwerking kunt u er ook zeker van zijn dat de content en links relevant zijn voor uw bedrijf en bijdragen aan een verhoging van de zoekmachine rankings.

Bovendien wordt er rekening gehouden met de unieke kenmerken van de Duitse online markt, zoals de voorkeur van Duitse zoekmachines voor Duitse content en links. Het team van Ranking Masters zal u adviseren over de beste aanpak voor uw bedrijf, rekening houdend met de uitdagingen en mogelijkheden van de Duitse markt.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw linkbuilding activiteiten in Duitsland, dan is Ranking Masters de juiste keuze. Het team van experts zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw online zichtbaarheid wordt vergroot en dat uw bedrijf kan profiteren van een hogere positie in de zoekresultaten. Neem vandaag nog contact op met Ranking Masters en ontdek hoe zij uw bedrijf kunnen helpen groeien in de Duitse markt.

Op zoek naar linkbuilding in andere landen? Onderstaand de lijst in welke landen wij linkbuilding kunnen verzorgen:

Samenwerken met Ranking Masters

LINKBUILDING BUREAU INHUREN?.

Met Ranking Masters haal je het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. Ik heb al talloze klanten geholpen om bovenaan te komen in de Google zoekmachine in diverse markten. Kortom, ik weet precies welke aanpak nodig is om jouw website naar de top te brengen in de Google zoekresultaten.

De sleutel tot mijn succes zijn mijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en mijn netwerk. Deze vier pijlers vormen de basis waarop Ranking Masters continu investeert. Er is geen beter SEO bureau te vinden voor jouw bedrijf dan Ranking Masters.

Maak een afspraak

Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

 

Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

 

We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

 

Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

 

Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

 

Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

 

In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

 • #1 Backlinks
 • #2 Linkbuilding
 • #3 SEO uitbesteden

Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

 

Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

 

Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

 

Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

 • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
 • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
 • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
 • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

Software waar we mee werken

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Effectieve oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Wij realiseren online groei middels doelgerichte marketingcampagnes op basis van kennis, data en ervaring.

Bekijk onze case studies

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Strategische specialisten die snel schakelen én van de hoed en de rand weten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de communicatie!”

Thomas van Doornewaard.

Sales Manager – Bröring

“Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!”

Falco Keiman.

SEO Specialist – Diks Verzekeringen

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Linkbuilding houdt in dat andere websites naar jouw website verwijzen middels een (back)link. Een backlink is dus niets anders dan een link op een externe website, die ervoor zorgt dat mensen op jouw website belanden wanneer ze erop klikken.

 

Goed om te weten: linkbuilding bepaalt voor circa 50% de positie van de aan jouw website gekoppelde zoekwoordcombinaties in de zoekmachines. Niet investeren in linkbuilding maakt dus dat het lastig wordt om hoog in Google te komen.

Google ziet iedere externe backlink als een aanbeveling. Hoe relevanter en kwalitatiever de aanbeveling is, hoe meer je wordt beloond met hogere posities in de zoekmachine.

Bij het realiseren van backlinks gaat het om een mix van zowel kwantiteit (het aantal backlinks) als de kwaliteit (de autoriteit) van de backlinks. De rode draad daarbij is de relevantie.

 

Het algoritme van Google neemt de waarde van deze backlinks mee bij het bepalen van jouw positie in de zoekresultaten.

Het uitbesteden van Duitse linkbuilding aan een expert is veel doeltreffender en effectiever dan het zelf doen. Dankzij onze deskundigheid, ervaring en ons brede netwerk, kan ons SEO-bureau de beste linkbuildingstrategie voor uw bedrijf in Duitsland realiseren.

Wanneer u zelf de Duitse linkbuilding aanpakt, kost dit niet alleen veel meer geld, maar is de kans ook groot dat u niet op de juiste manier te werk gaat. Dit komt doordat u waarschijnlijk minder kennis heeft van de geschreven en ongeschreven richtlijnen van Duitse zoekmachines, zoals Google.de en Bing.de.

Als u de Duitse linkbuilding verkeerd aanpakt, kan dit leiden tot een dalende positie in plaats van een stijgende positie in de zoekresultaten. Dit is uiteraard zeer zonde.

Door samen te werken met Ranking Masters, kunt u profiteren van betrouwbare en relevante backlinks van de meest prominente Duitse websites en gebruik maken van ons uitgebreide netwerk voor ABC-linkruil, bloggers en mediaplaatsingen.

Hierdoor behoren hoge kosten per link tot het verleden. Wij begrijpen de unieke uitdagingen van Duitse linkbuilding en adviseren u graag over de beste aanpak voor uw bedrijf in de Duitse markt.

Voor Nederlandse linkbuilding kijk hier.

Wil je ook groeien door Duitse Linkbuilding?

Wij maken vrijblijvend een Linkbuilding Groeiscan!
  Neem direct contact op!

  Je gegevens zijn veilig

  Bouke

  Bouke Klinkhamer.

  SEO specialist

  Benieuwd naar onze case studies?

  Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

  Ontvang jouw gratis online marketing analyse