Al 7 jaar ervaringIk hoop dat je deze blog met plezier leest.

Als je wilt dat mijn team je marketing voor je doet, klik dan hier

Canonical URL (Canonical tag)

Een canonical URL is een stuk code die je toevoegt aan je website om je zoekmachine optimalisatie te verbeteren. Het wordt gebruikt in het geval je website op meerdere plaatsen dezelfde informatie geeft.

Een zoekmachine raakt hiervan in de war en weet dan niet welke pagina te prioriteren. Dat heeft weer als gevolg dat je in de rankings daalt.

Allereerst kies je dan de pagina die je wilt gebruiken als het origineel uit en in de rest van de pagina’s voeg je in de codering een canonical tag toe. Deze ziet er als volgt uit: <link rel=”canonical” gevolgd door href=”[originele URL]”/>.

De zoekmachines zullen dan alle pagina’s die deze informatie bevatten als één pagina zien en weten dan wel welke te gebruiken. Canonical URL’s zijn ingewikkeld en als je geen verstand hebt van codering is het verstandig om hier een specialist voor te gebruiken.

Vul ons contactformulier in en één van de SEO specialisten van Ranking Masters neemt direct contact met je op.

Sjors Goemans

Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten.Sjors Goemans

Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten.

Gratis Analyse Aanvragen!

First header

Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

  • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
  • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
  • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

 

Gratis SEO Analyse Aanvragen    Sluiten

    Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

    Ontvang jouw gratis online marketing analyse