fbpx

Hoe scoor jij op Google?

Ga naar

Content marketing

Content betekent inhoud en content marketing is dus het aanbieden van waardevolle informatie.

Deze informatie kan een bezoeker van je website helpen een keuze te maken over het al dan niet aanschaffen van je product of dienst.

Door content marketing te gebruiken als je strategie geef je de bezoeker het gevoel kennis en ervaring te hebben en deze te willen delen. Het is een niet-agressieve manier om je product te proberen te verkopen en gebruik te maken van het vertrouwen dat je creëert bij de bezoeker.

Content marketing kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Je kunt bijvoorbeeld een tijdschrift maken, een blog schrijven, een persbericht uitsturen of een kennisbank ontwikkelen.

Deze marketing strategie is voor specialisten vrij gemakkelijk te realiseren. Het gevaar is dat je de consument te veel kennis geeft en ze daarmee naar de concurrent stuurt.

Gebruik ons contactformulier en één van de Ranking Masters SEO specialisten neemt direct contact met je op.

Sjors Goemans

Sjors Goemans

Sjors Goemans begon op zijn 16de levensjaar met Online Marketing. Met meer dan 10 jaar SEO en Online Marketing ervaring op zak helpt hij samen met Juulr B.V., waaronder Ranking Masters valt, ondernemers en marketeers meer resultaten te halen uit zoekmachine optimalisatie en social media.