Linkbuilding Specialist

.

Op zoek naar een linkbuilding specialist?

 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Linkbuilding Specialist

  Linkbuilding is een techniek waar steeds meer online bedrijven voor kiezen. Een linkbuilding specialist is immers in staat om jouw bedrijf beter vindbaar te maken in de zoekmachines. Dit gebeurt door middel van het plaatsen van linkverwijzingen. Een linkverwijzing wordt door de zoekmachines ook wel gezien als een stem voor je online platform. Hoe meer kwalitatieve linkverwijzingen naar jouw platform, hoe beter vindbaar je platform wordt. Vrijwel iedereen maakt gebruik van zoekmachines en het kan je dus veel klanten opleveren als je online goed vindbaar bent. Het is echter wel van belang dat linkbuilding op de juiste manier uitgevoerd wordt. Veel bedrijven hanteren een verkeerde strategie en ondervinden op deze manier dat linkbuilding meer is dan het plaatsen van zoveel mogelijk links. Een linkbuilding specialist weet bijvoorbeeld dat ook kwaliteit en relevantie ontzettend belangrijk zijn. Als linkverwijzingen niet voldoende kwalitatief of relevant zijn, zal linkbuilding je averechtse resultaten opleveren. Bij Ranking Masters ben je ervan verzekerd dat wij zorgen voor een sterke linkbuilding strategie.

  Neem contact op

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Algoritmes van zoekmachines worden steeds intelligenter

   De algoritmes van grote zoekmachines als Google worden alsmaar intelligenter. De algoritmes herkennen het als websites niet relevant zijn of als een website van lage kwaliteit is. Wanneer er een linkverwijzing naar jouw platform op een website van lage kwaliteit geplaatst wordt, zullen de zoekmachines dit dus al snel herkennen. Wanneer dit vaker gebeurt, loop je zelfs risico op een Google Penalty. Omdat zoekmachines binnen een korte tijd veel slimmer zijn geworden, is er op het internet veel informatie te vinden over linkbuilding die niet langer actueel is. Bovendien zijn er ook veel linkbuilding bureaus die nog gebruik maken van verouderde technieken. Het gevolg hiervan is dus dat linkbuilding vaak vrijwel geen resultaat heeft of zelfs tot averechtse resultaten leidt. Zonde, want linkbuilding kan ook tegenwoordig nog zeer effectief zijn. Indien je geïnteresseerd bent in effectieve linkbuilding, heb je een linkbuilding specialist als Ranking Masters nodig.

   linkbuilding specialistDé linkbuilding specialist van Nederland

   Wil jij je linkbuilding uitbesteden aan een linkbuilding specialist? Dan ben je bij Ranking Masters aan het juiste adres. Wij zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die de zoekmachines doorgemaakt hebben en zullen ook in de toekomst op de hoogte blijven. Wij gebruiken een effectieve linkbuilding strategie en hebben hiermee inmiddels al meer dan 750 websites geholpen. Wanneer je de linkbuilding aan ons uitbesteedt, zorgen wij ervoor dat jouw online platform snel beter vindbaar wordt. Wees er wel van bewust dat linkbuilding tijd kost. Het is onmogelijk om jouw online platform in één keer aan de top te krijgen, daarom werken we bij Ranking Masters met abonnementen. Je krijgt van ons maandelijks een update en tevens is het abonnement ook maandelijks opzegbaar. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en zit nergens aan vast.

   Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

   • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
   • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
   • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

   Maak een afspraak

   Onze linkbuilding specialist kan je landelijk of lokaal laten scoren

   Als lokale ondernemer is het minder belangrijk om landelijk goed te scoren. Als je bijvoorbeeld fietsenmaker bent, is het vooral van belang om mensen uit de omgeving te bereiken. Dit is eenvoudig met behulp van een van onze lokale linkbuilding pakketten. Wil jij bijvoorbeeld specifiek vindbaar worden in Amsterdam? Dan richten wij ons voornamelijk op linkbuilding Amsterdam, zodat jouw platform bij lokaal georiënteerde keywords vindbaar wordt.

   Voor andere bedrijven, zoals webshops bijvoorbeeld, is het belangrijk om landelijk goed te scoren. Als jij je producten of diensten door het hele land levert, zul je namelijk zoveel mogelijk mensen willen bereiken. Ook dit kunnen wij bij Ranking Masters voor je regelen. Wanneer het jouw doel is om landelijk goed te scoren, kun je uit een van onze landelijke SEO pakketten kiezen.

   Ben jij benieuwd naar wat voor jouw bedrijf de beste strategie is? In dit geval gaan wij graag met je in overleg. Na een gesprek met een linkbuilding specialist van Ranking Masters ben jij op de hoogte van alle mogelijkheden.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse