Al 7 jaar ervaringIk hoop dat je deze blog met plezier leest.

Als je wilt dat mijn team je marketing voor je doet, klik dan hier

Broken link

Een broken link, ook wel dead link genoemd, is een link die niet meer werkt.

Misschien heb je deze een tijdje geleden toegevoegd en is de website sindsdien aangepast of van het web gehaald. Een broken link op je pagina kan negatief werken op je plaatsing in de resultaten van de zoekmachines.

Je kunt dus het beste regelmatig even de werking van je links controleren. Hier zijn speciale programma’s voor, maar ook de meeste Content Management Systemen geven dit direct aan.

 

Broken links werken ook andersom. Als iemand een backlink naar jouw pagina heeft gecreëerd en jij gooit je website om, dan ben je direct ook een backlink verloren. Voordat je dus gaat sleutelen aan je website zoek je op welke backlinks je hebt.

Nadat je klaar bent neem je contact op met deze websites en geef je ze de nieuwe link door. Jullie zijn daar allebei bij gebaat.

Vul ons contactformulier in en kom direct in contact met één van onze SEO specialisten.

Sjors Goemans

Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten.Sjors Goemans

Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten.

Gratis Analyse Aanvragen!

First header

Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

  • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
  • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
  • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

 

Gratis SEO Analyse Aanvragen    Sluiten

    Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

    Ontvang jouw gratis online marketing analyse