fbpx

Hoe scoor jij op Google?

Ga naar

Broken link

Een broken link, ook wel dead link genoemd, is een link die niet meer werkt.

Misschien heb je deze een tijdje geleden toegevoegd en is de website sindsdien aangepast of van het web gehaald. Een broken link op je pagina kan negatief werken op je plaatsing in de resultaten van de zoekmachines.

Je kunt dus het beste regelmatig even de werking van je links controleren. Hier zijn speciale programma’s voor, maar ook de meeste Content Management Systemen geven dit direct aan.

 

Broken links werken ook andersom. Als iemand een backlink naar jouw pagina heeft gecreëerd en jij gooit je website om, dan ben je direct ook een backlink verloren. Voordat je dus gaat sleutelen aan je website zoek je op welke backlinks je hebt.

Nadat je klaar bent neem je contact op met deze websites en geef je ze de nieuwe link door. Jullie zijn daar allebei bij gebaat.

Vul ons contactformulier in en kom direct in contact met één van onze SEO specialisten.

Sjors Goemans

Sjors Goemans

Sjors Goemans begon op zijn 16de levensjaar met Online Marketing. Met meer dan 10 jaar SEO en Online Marketing ervaring op zak helpt hij samen met Juulr B.V., waaronder Ranking Masters valt, ondernemers en marketeers meer resultaten te halen uit zoekmachine optimalisatie en social media.