Al 7 jaar ervaringIk hoop dat je deze blog met plezier leest.

Als je wilt dat mijn team je marketing voor je doet, klik dan hier

Clickbait

De naam zegt het al, clickbait is aas om een click op je advertentie te krijgen. Het bestaat uit een link naar jouw pagina waardoor de gebruiker nieuwsgierig wordt en hierop wil klikken. Denk dan bijvoorbeeld aan ‘geweldig’, ‘ultiem’, ‘ongelooflijk’, ‘dit moet je zien’, ‘je gelooft het nooit’, enzovoorts.

Deze techniek werkt vaak goed als je het ook opvolging geeft. Als iemand klikt op jouw clickbait en jij geeft ze geen ‘geweldige deal’ of ‘ultieme ervaring’, dan zijn ze ook snel weer weg. Daarnaast is het de vraag of clickbaits aansluiten bij jouw branche.

Een serieus adviesbureau zal deze bijvoorbeeld niet snel gebruiken, maar een escape room weer wel. Clickbaits kunnen dus zeker werken, zolang je ervoor zorgt dat je doelgroep hier gevoelig voor is en je ook echt waarmaakt wat je hebt beloofd.

Neem contact op met Ranking Masters en vul ons contactformulier in. Je komt direct in contact met één van onze SEO specialisten.

Sjors Goemans

Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten.Sjors Goemans

Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten.

Gratis Analyse Aanvragen!

First header

Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

  • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
  • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
  • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

 

Gratis SEO Analyse Aanvragen    Sluiten

    Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

    Ontvang jouw gratis online marketing analyse