fbpx

Hoe scoor jij op Google?

Ga naar

Content Management System (CMS)

Als jij een website laat maken, dan krijg je hier een Content Management Systeem bij. Dit is het achterliggende programma waarmee je aanpassingen kunt maken, pagina’s kunt toevoegen, teksten kunt updaten, foto’s kunt bijvoegen enzovoorts.

De meeste Content Management Systemen zijn gemakkelijk te gebruiken en om ermee te werken heb je geen kennis nodig van html.

Bij het uitkiezen van je webdesigner is het dus verstandig om na te vragen welk Content Management Systeem je erbij krijgt.

Als deze gebruikersvriendelijk is en je goed ligt, dan kun je je website daarna gemakkelijk zelf onderhouden. Veel Content Management Systemen bieden je ook veel mogelijkheden om je SEO te verbeteren.

Het nadeel van deze systemen is dat je de template van je website er niet mee kunt veranderen, want je hebt niet de mogelijkheid de codering van de website aan te passen.

Vul ons contactformulier in en een SEO specialist van Ranking Masters neemt direct contact met je op.

Sjors Goemans

Sjors Goemans

Sjors Goemans begon op zijn 16de levensjaar met Online Marketing. Met meer dan 10 jaar SEO en Online Marketing ervaring op zak helpt hij samen met Juulr B.V., waaronder Ranking Masters valt, ondernemers en marketeers meer resultaten te halen uit zoekmachine optimalisatie en social media.