fbpx

Hoe scoor jij op Google?

Ga naar

Content

Het woord content betekent letterlijk inhoud. Het omschrijft alle inhoud van je website, van tekst tot afbeeldingen en van video’s tot contactformulieren.

De content is hetgeen je laat zien aan je bezoekers en dit moet dus goed in orde zijn.

De teksten moeten goed lopen, de afbeeldingen moeten laden en de video’s moeten afspelen. Je kunt je content aanpassen met je Content Management Systeem.

Content is niet alleen belangrijk voor het vermaken en behouden van je bezoekers, maar ook voor zoekmachine optimalisatie. Als je je content namelijk goed invult, dan kun je inspelen op de parameters die ze gebruiken om websites te rangschikken.

Ziet je content er voor de zoekmachines goed uit, dan zullen ze je website als gebruikersvriendelijk zien en beoordelen dat deze de ervaring van de bezoeker bevordert.

Dat heeft weer als gevolg dat jouw website eerder naar voren zal komen in de zoekresultaten.

Via ons contactformulier neem je direct contact op met één van de SEO specialisten van Ranking Masters.

Sjors Goemans

Sjors Goemans

Sjors Goemans begon op zijn 16de levensjaar met Online Marketing. Met meer dan 10 jaar SEO en Online Marketing ervaring op zak helpt hij samen met Juulr B.V., waaronder Ranking Masters valt, ondernemers en marketeers meer resultaten te halen uit zoekmachine optimalisatie en social media.