Hoger in Google.

WIJ KENNEN HET GEHEIM VAN GOOGLE

Wil je meer kwalitatieve bezoekers zonder dat je per klik betaalt? Hoog in Google staan is the way to go! Doordat je website hoger in Google resultaten weergeven wordt, klikken meer mensen op jouw site. Je investeert op een duurzame wijze in meer verkeer. 

De werkzaamheden die nodig zijn om een website hoog in Google te krijgen worden SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie genoemd. Tegenwoordig is SEO een specialisme. Ranking Masters is specialist in de Benelux. Met onze SEO strategieën op maat, brengen wij onze klanten hoger in Google. 

Voor onze klanten bereiken wij zelfs dat ze hoger in Google komen dan internetgiganten zoals Bol.com en Zalando. Neem contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek of lees verder om antwoord te krijgen op de vraag: hoe kom ik hoger in Google?

 • 750+ blije SEO & Linkbuilding klanten
 • Complete SEO ontzorging van strategie tot techniek, content en linkbuilding
 • Klanten blijven gemiddeld 8,5 jaar bij ons
Plan vrijblijvend een SEO kennissessie inMeer lezen over onze SEO aanpak

Hoe kom jij hoger in Google…

Kennis is macht als het aankomt op hoger in Google zoekresultaten komen. Ranking Masters heeft eigen software ontwikkeld die relevante sturingsinformatie geeft, hoe een hogere ranking in Google bereikt kan worden. Tijdens de kennismaking laten wij specifiek voor jouw website of webshop zien welke stappen nodig zijn om hoger in Google te komen. 

Wij werken dit uiteindelijk uit in een SEO strategie op maat. Om je alvast voor te bereiden, en antwoord te geven op de vraag “Hoe kom je hoger in Google”, lees je onderstaand de onderdelen waaruit onze werkzaamheden bestaan.

Zo kom je hoog in Google:

 • Om te bepalen waar de kansen om hoog in Google te komen voor jou liggen, kijkt onze SEO specialist samen met jou welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw website. 
 • Om antwoord te geven op jouw vraag “Hoe kom je bovenaan bij Google”, zullen wij ook de concurrenten bekijken, dit zijn de websites die nu bovenaan in Google staan. Om ook hoger in Google te komen moeten wij op SEO gebied jouw concurrenten minimaal evenaren.
 • We werken de informatie die onze software geeft uit in een SEO strategie op maat, hoe de werkzaamheden hierna eruit zien, is afhankelijk van jouw type bedrijf. Een website hoger in Google krijgen, zal bijvoorbeeld een andere aanpak vereisen dan nodig is om een webshop hoger in Google te laten ranken. 

Door focus op de kansrijke zoekwoordcombinaties en de mix tussen de inzet van techniek, content en linkbuilding kom je hoger in de Google zoekmachine. Onze SEO analyse is voor ieder bedrijf gratis aan te vragen.

Mocht je niet thuis zijn in de terminologie van zoekmachine optimalisatie, dan legt 1 van onze SEO specialisten in Jip & Janneke taal uit wat we gaan doen. Ook dit is geheel vrijblijvend. Het klinkt misschien gek, maar ook wij kijken vervolgens gezamenlijk of het een match is tussen beide bedrijven.

SEO BUREAU INHUREN?

Samenwerken met Ranking Masters.

Een samenwerking met Ranking Masters brengt jouw website hoog in Google, gegarandeerd. Nadat wij jouw website hoger in de Google hebben gekregen, voeren wij het onderhoud voor je uit. Hier werken wij periodiek aan, zo blijf je hoog in Google resultaten weergegeven worden en voegen we nieuwe posities toe. Alles is voor jou zichtbaar in een persoonlijk dashboard. Organisch hoger in Google komen, betekent meer doen dan jouw concurrentie doet. Zo blijft jouw website hoog in Google. SEO heeft de hoogste ROI (Return On Investment). Iedere euro aan SEO is daarmee duurzaam besteed. 

Wij van Ranking Masters laten graag zien wat je van ons kunt verwachten. We hebben inmiddels voor meer dan 750 klanten hoge posities in Google bereikt. In iedere branche hebben we ervaring. Leg jouw uitdaging aan ons voor zodat we jouw vraag kunnen beantwoorden “Hoe kom ik hoger in Google?”

Maak een afspraak

Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

 

Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

 

We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

Hoe sturen jullie op resultaat?

Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

 

Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

 

Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoud. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou instaat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

 

Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

 

In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

 • #1 Backlinks
 • #2 Linkbuilding
 • #3 SEO uitbesteden

Wat maakt Ranking Masters uniek?

Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trail & errors en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

 

Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staat met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief is.

 

Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen platslaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

 

Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

 • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
 • Ons netwerk: de grootste en het meest kwalitatieve in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
 • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
 • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

SEO-optimalitatie voor

Furnea.nl.

Furnea is één van de upcoming online spelers in design meubelen van de Benelux en verovert in snelvaart terrein in Nederland en Vlaanderen. Op het moment dat Furnea met ons de samenwerking starten leunden ze primair op paid advertising.

Aan ons de schone taak dat zoekmachine optimalisatie de volgende steunpilaar zou worden in hun online marketingstrategie. Vooraf wisten we niet dat het zo succesvol zou zijn…

Case Study van Furnea.nl bekijken

Software waar we mee werken.

Samenwerken met ondenemers en inhous marketeers
Een SEO Partner die meedenkt

SEO voor ondernemers, marketingbedrijven en in-house marketingspecialisten.

Ranking Masters werkt voor meer dan 750 bedrijven. In onze klantenkring vind je ondernemingen in de categorie MKB, ZZP en grootbedrijf. Wij werken voor zowel ondernemers zonder eigen marketingafdeling als bedrijven die één of meerdere in-house marketeers hebben. Ook werken wij voor andere marketingbedrijven. Dat klinkt misschien gek, maar een site hoog in Google krijgen is tegenwoordig een topsport en een specialisme. Je kunt van een all-round marketeer niet dezelfde kennis en middelen verwachten. Vandaar dat, wanneer jij hoog in Google wilt komen, je een specialist in de arm neemt. 

Kennisniveau en middelen

Hoe hoger in de zoekresultaten Google je komt, hoe moeilijker het wordt. Een all-round marketeer kan jouw bedrijf misschien naar de eerste pagina brengen, maar om bovenaan in Google te staan, op de eerste plek, dat is een ander verhaal. Ranking Masters heeft de afgelopen 10 jaar geïnvesteerd in de kennis en middelen die dit mogelijk maakt.

Vrijblijvende SEO Strategiesessie Aanvragen

Onze klanten beoordelen Ranking Masters met een:

4,9

/5

Wij generen traffic o.a. voor:

Neem contact op of vraag een SEO Groeiscan aan van jullie website.

Let's do it!
gratis_scan

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.”

Kenan Aslan.

Managing Director – Funea B.V.

“Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!”

Falco Keiman.

SEO Specialist – Diks Verzekeringen

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Hoe kom ik hoger in Google?

Er zijn veel verschillende factoren die maken dat jouw website hoger in Google komt dan de website van jouw concurrent. Je zoekwoorden zijn natuurlijk belangrijk voor de zoekmachine optimalisatie. Maar Google kijkt naar meer aspecten waaronder de techniek, de content en het linkprofiel. Dit zijn de belangrijkste pijlers die van invloed zijn op Google posities. Er zijn veel factoren die het algoritme van de Google zoekmachine gebruikt om het resultaat te bepalen en deze zijn ook nog eens dynamisch. 

 

Hoe kan jij nu inspelen op het algoritme van de Google zoekmachine, om zo hoger in Google te komen? Eén van de dingen die direct kan worden gedaan, is het opbouwen van een kwalitatief, relevant en uitgebalanceerd linkprofiel. Hiermee werk je aan je autoriteit.

Google en andere zoekmachines hechten hier veel waarde aan. Ons zoekmachine marketing bureau heeft het beste linkbuilding netwerk in de Benelux en heeft sinds begin 2020 ook de eerste stappen gezet in Duitsland. 100% zeker dat wij in ons omvangrijke netwerk van meer dan 2000 websites, blogs en influencers media hebben zitten die relevant zijn voor jouw bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden of zelf doen?

Je hebt mogelijk bovenstaand gelezen dat SEO voor een groot deel bestaat uit het schrijven van kwalitatieve teksten en het plaatsen van relevante backlinks. Waarbij dit vroeger iets was wat je zelf kon doen is het tegenwoordig een vak van specialisten.

 

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden is niet alleen het werk uit handen geven en ontzorgd worden, maar ook toegang krijgen tot enorme netwerken voor kwalitatieve linkbuilding. Een netwerk dat anders gesloten blijft.

Daarbij zijn wij ervan overtuigd dat je zonder toegang tot een dergelijk netwerk niet bovenaan in de Google zoekmachine komt.

Hoe worden zoekmachine optimalisatie kosten berekend?

De kosten voor zoekmachine optimalisatie zijn sterk afhankelijk van veel verschillende factoren. Belangrijk is je huidige positie, de gebruikerservaring, content en de autoriteit van je website. Daarnaast speelt mee op welke zoekwoorden jij wilt scoren.


Je kunt je voorstellen dat een SEO campagne op een woord als “fiets” hogere kosten met zich meebrengt dan op “fietsbel”. Er zullen namelijk meer bedrijven fietsen aanbieden dan alleen de fietsbel. De concurrentie om hoog in Google te komen is daarmee sterker. Het spreekt dan ook voor zich dat de concurrentiestrijd op dit soort meer algemene zoektermen  een stuk groter is. 

 

Ben je benieuwd naar welke zoektermen voor jouw site relevant zijn en naar wat de concurrentie is op deze zoektermen? En wil je op de meest transparante manier zien wat de kosten voor jouw SEO campagne zullen zijn? Vraag gratis onze SEO analyse aan. Je hebt direct antwoord op veel SEO vragen en een duidelijk kostenoverzicht voor de campagne. De SEO analyse is 100% gratis en vrijblijvend. 

Wil je ook groeien door SEO?

Wij maken vrijblijvend een SEO Groeiscan!

Je gegevens zijn veilig

Bouke Klinkhamer.

SEO specialist