Tristan van Duin

Over Tristan

Mijn passie voor SEA is begonnen bij mijn eerste stage in het derde jaar van mijn opleiding. Na het behalen van mijn bachelor begon ik met een internship binnen online marketing, waar ik mij enorm kon ontwikkelen. Ik heb de kans gekregen om door te groeien vanuit de internship naar een leiderschapspositie, waarin ik als teamlead en online marketing consultant diverse complexe uitdagingen heb mogen aangaan. Elke uitdaging bood mij de gelegenheid om te leren, te groeien en uiteindelijk tot een succesvolle afronding te komen.

Bij Ranking Masters heb ik de eer om de rol van Head of SEA te vervullen. Hier ben ik verantwoordelijk voor het opbouwen van de gehele afdeling vanaf de grond. Het geeft mij een immense voldoening om bedrijven te ondersteunen in hun groei en hen te helpen de best mogelijke resultaten te realiseren.

Met een achtergrond in Commerciële Economie en veel ervaring in de sector, beschik ik over een uitgebreide kennis van online marketing. Dit omvat zowel zoekmachineadvertising (SEA) als zoekmachineoptimalisatie (SEO), waardoor ik een holistische benadering kan bieden in het digitale marketinglandschap.

“Jouw online aanwezigheid kan de sleutel zijn tot nieuwe kansen en succes!”

Rico Toet

Over Rico

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de online wereld, vooral als het aankomt op de kracht van websites. Mijn avontuur begon in mijn jongere jaren met een eigen webbureau en nam ik een duik in de horecawereld. Daarna lanceerde ik mijn eigen WordPress plugins – en dat was echt een game changer.

Bij een toonaangevende agency in Amsterdam heb ik met een overkoepelende rol zes jaar mezelf mogen ontwikkelen tot een brede online specialist. Design, development en marketing zijn mijn tweede natuur geworden, met een sterke focus op e-commerce projecten. Momenteel zet ik mij al een langere periode in bij Ranking Masters en ben ik een geweldig ontwikkelteam aan het leiden. Daarnaast verdiep ik me verder in de nieuwste technologieën, zoals AI.

Wat houdt me gemotiveerd? Het omtoveren van een idee naar een werkend online platform en daarin de engagement te zien groeien. En het feit dat de online wereld nooit stilstaat, houdt me zeker scherp en gefocust.

“Success is empty if you arrive at the finish line alone. The best reward is to get there surrounded by winners.”

Anne Jedema

Over Anne

Connection through content – mensen verbinden vind ik het mooiste wat er is. Als Content Specialist bij Ranking Masters krijg ik de kans om dit te realiseren. Ik schrijf artikelen die van mens tot mens zijn, in plaats van bedrijf tot bedrijf (B2B) of bedrijf tot consument (B2C). Ik vind het belangrijk dat het ‘menselijke’ niet vergeten wordt in onze huidige, snelle digitale wereld. Het geeft mij veel energie als onze content de verbindende factor is tussen onze klanten en hun klanten.

Dit doet me denken aan de volgende quote: “There is no more B2B or B2C. It’s H2H: Human to Human.” – Bryan Kramer

Zowel binnen als buiten mijn werk geniet ik van gezelligheid, diepgaande gesprekken, kunst en interieur. Lekker kringlopen, wegdromen bij kunst, genieten van goede muziek of gewoon in het hier en nu zijn en filosoferen over het leven maakt me gelukkig. Maar het mooiste vind ik een positieve sfeer met de mensen om mij heen. Toen ik op de eerste dag van augustus Ranking Masters binnenliep voelde dit meteen goed. Ik zag mijn collega’s de nieuwste updates van Google bespreken en dit als een team met elkaar delen. Totaal geen competitie: puur samenwerken en winnen!

Ooit ben ik mijn loopbaan gestart als Pedagoog in de Jeugdzorg, waarna ik na een mooie tijd een carrièreswitch heb gemaakt richting de creatieve wereld. Je kan me omschrijven als enthousiast, veelzijdig en iemand die uitdagingen aangaat. Toen ik mijn creatieve opleiding had afgerond, miste ik voor mijn gevoel nog een ‘technisch’ onderdeel om de juiste content écht z’n publiek te laten bereiken en impact te maken: SEO.

Mijn interesse voor SEO en online marketing groeide snel. Nog elke dag leer ik veel over SEO, aangezien het zo’n dynamisch veld is waarin de richtlijnen en technieken continu veranderen. Het combineren van mijn creatieve achtergrond met het technische SEO geeft me een unieke kijk op hoe content gecreëerd en geoptimaliseerd kan worden. Het is een balans tussen creativiteit en techniek om de beste resultaten voor klanten te behalen.

Bij Ranking Masters is mijn werkdag elke dag opnieuw lekker dynamisch (joehoe!). We hebben klanten vanuit veel verschillende bedrijfstakken met elk hun eigen verhaal. Ik blijf het geweldig vinden om deze persoonlijke verhalen om te vormen tot content en bij een groot publiek aan het licht te brengen. Deze verhalen mogen gehoord worden!

Jesse Eefting

Over Jesse

Dagelijks ondersteun ik de SEO consultants door onze toekomstige klanten zo goed mogelijk te adviseren en zo veel mogelijk voor te bereiden op de oriënterende gesprekken.

Diezelfde gedrevenheid en vastberadenheid die ik in mijn werk toon, drijven mij ook persoonlijk. Mijn geloof in de kracht van ons bedrijf en de waarde die we aan onze klanten bieden, stimuleert me om het uiterste te halen uit elke zakelijke interactie en ons bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Naast mijn passie voor klantenservice en het streven naar succes, geniet ik van lekker eten en breng ik graag tijd door in de sportschool. Ik ben een voorstander van een gebalanceerde levensstijl waarin zowel professionele groei als persoonlijke ontwikkeling samenkomen. Dit evenwicht helpt me energiek en gefocust te blijven, klaar om uitdagingen aan te gaan en onze doelen te bereiken.

In ons bedrijf hechten we waarde aan een team van professionals die niet alleen uitblinken in hun vakgebied, maar ook gepassioneerd zijn over hun werk. Ik ben er trots op deel uit te maken van een team waar gedrevenheid hoog in het vaandel staat en waar we streven naar het voortouw nemen in onze branche. Samen werken we aan het vormgeven van een succesvolle toekomst en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.

Iris van der Meij

Over Iris

Bij Ranking Masters combineer ik, als SEO-professional, mijn passie voor strategie en groei om resultaten te behalen voor mijn klanten. Met meer dan vier jaar ervaring aan bureauzijde, waar ik onder andere heb gewerkt met A-merk klanten, heb ik een solide basis opgebouwd in de wereld van SEO. Mijn nieuwsgierige karakter drijft me om voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends in het SEO-landschap.

En deze trends en ontwikkelingen vertaal ik graag naar de beste strategieën voor onze klanten bij Ranking Masters. Ik zie SEO als de fundering voor een optimale marketingstrategie. Bij het opstellen van een groeistrategie focus ik mij niet alleen op de website, maar ook op alle organische groeikansen in de marketingmix.

Een quote die me altijd heeft geïnspireerd, komt van mijn jeugdheldin Pippi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” Deze uitspraak herinnert me eraan om uit mijn comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dit principe pas ik niet alleen toe in mijn persoonlijke leven, waar ik altijd op zoek ben naar nieuwe hobby’s en ervaringen, maar ook in het zakelijke leven. SEO verandert continu, wat betekent dat werken binnen de geijkte kaders niet zal leiden tot groei. Juist door buiten die comfortzone te treden, kunnen we resultaten behalen en groei realiseren voor onze klanten.

Talitha Eradus

Over Talitha

Binnen Ranking Masters ben ik werkzaam als marketing coördinator. Dagelijks help ik klanten en collega’s achter de schermen bij het uitvoeren en tot een succes brengen van SEO en linkbuilding trajecten. 

Ik heb altijd al een interesse in marketing en communicatie gehad. Met een aantal jaar administratieve ervaring en klantcontact ondersteun ik met veel plezier diverse SEO/linkbuilding projecten. 

Het neerzetten van een succesvolle campagne is wat mij motiveert om elke dag weer het beste resultaat te behalen, zowel extern als intern. Daar haal ik dagelijks mijn plezier uit. Elke dag is anders en dat geeft me ontzettend veel energie.

Op persoonlijk vlak heb ik een passie voor fotografie en ben ik een echte dierenvriend. Daarnaast houd ik van gamen, mijn favoriete genre is actie en horror. Mijn droom is om een wereldreis te gaan maken, en dan met name naar Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika.

“ The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing” 

  • Albert Einstein

Robin Kooij

Over Robin

Sinds 2010 ben ik fulltime bezig met SEO. Eerst met een eigen website en daarna deed ik SEO voor klanten. In deze tijd heb ik ervaring opgedaan in het managen en verbinden van agencies, klantteams, freelancers en in-house specialisten voor allerlei opdrachtgevers en projecten.

De diversiteit aan projecten heeft mij ervaring gebracht in alle online marketing disciplines. Focus lag daarbij op SEO, vaak aangevuld door CRO, Paid Search, Paid Social en emailmarketing. Door deze brede ervaring begrijp ik goed hoe online marketing kanalen samenwerken en wat de plaats van SEO in deze mix is.

Wat ik het mooiste vind aan SEO project management is de directe impact die ik op een project heb. Zo werk ik graag in samenspel met mijn klant zodat beide partijen met trots de resultaten van onze samenwerking kunnen bekijken. Daarnaast geeft SEO mij diepte die andere kanalen niet bieden. Mijn SEO kennis verrijken door alle SEO rabbit holes te volgen die ik maar kan vinden zorgt ervoor dat de passie en liefde voor dit kanaal nog steeds elke dag groeit. 

De belangrijkste vraag die ik mezelf altijd stel waarmee ik altijd tot het juiste antwoord kom: “Wat zou ik doen als dit mijn eigen project was?” Door deze vraag te stellen omzeil ik vaste patronen en kom ik makkelijker tot een goede strategie.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen in de natuur. Zo connect ik met de natuur en verleg ik tegelijkertijd mijn fysieke en mentale grenzen. Een mooiere combinatie bestaat niet als je het mij vraagt!

“It always seems impossible until it’s done.”

– Nelson Mandela

Jeroen van der Zwet

Over Jeroen

Mijn liefde voor SEO is ruim 5 jaar geleden ontstaan bij een start-up waar ik een brede marketing functie bekleedde. In die periode hield ik mij steeds vaker bezig met zoekmachine optimalisatie: van het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek tot het schrijven van SEO teksten en van het online zetten van content tot het faciliteren van linkbuilding. Beetje bij beetje leerde ik de kneepjes van het vak en wist ik steeds vaker hogere posities in Google te behalen. 

Ik vond het fantastisch om de effectiviteit van SEO inspanningen terug te zien in cijfertjes. Om steeds beter te worden in het vak, besloot ik het roer om te gooien en de overstap te wagen van klant- naar bureauzijde. Hier word ik continu uitgedaagd, is specialistische kennis binnen handbereik, komt mijn brede ervaring tot zijn recht en kan ik mijn energie kwijt in de variatie aan trajecten.  

Als SEO projectmanager haal ik mijn plezier uit de diversiteit aan klanten die bij Ranking Masters onder mijn hoede vallen. Dit zijn zowel grote als kleine klanten, met beperkte of ruime budgetten, maar allen met hetzelfde doel: de organische vindbaarheid vergroten vanuit een duurzame samenwerking. Deze afwisseling maakt mijn SEO-trajecten veelzijdig en uitdagend, maar geeft mij vooral de benodigde energie om voor het hoogst haalbare te gaan.

In mijn vrije tijd trek ik het liefst de natuur in voor een mooie wandeling of om te kamperen. Verder speel ik graag een potje padel of doe ik spelletjes met vrienden onder het genot van een speciaalbiertje.

“Als je ergens voor gaat, loop je het risico om te verliezen. Als je niet gaat, heb je al verloren.”

  • Obama