fbpx

Hoe scoor jij op Google?

Ga naar

Branded keywords

Branded keywords zijn zoekwoorden die de naam van jouw bedrijf of merk bevatten. Dit kan alleen deze naam zijn of variaties erop. De zoekwoorden verwerk je vervolgens in je teksten, in je meta descriptie– en titel, in je URL’s en in je advertenties zodat deze vindbaar worden gemaakt in de zoekmachines.

branded keywords

Het is de bedoeling dat als iemand vervolgens jouw zoekwoord intypt, de website of pagina waaraan je ze hebt toegevoegd naar voren komt op de eerste pagina of zelfs de eerste 5 resultaten van de zoekmachines.

Voor branded keywords moet je betalen. Er wordt momenteel veel gedebatteerd over het gebruik ervan, omdat je als het goed is ook zonder te betalen hoog in de organische resultaten kunt komen. Dat doe je dan door een grondig zoekwoorden onderzoek uit te voeren en deze zoekwoorden strategisch toe te passen.

Neem contact op met Ranking Masters via ons contactformulier en één van onze specialisten zal je snel verder helpen.

Sjors Goemans

Sjors Goemans

Sjors Goemans begon op zijn 16de levensjaar met Online Marketing. Met meer dan 10 jaar SEO en Online Marketing ervaring op zak helpt hij samen met Juulr B.V., waaronder Ranking Masters valt, ondernemers en marketeers meer resultaten te halen uit zoekmachine optimalisatie en social media.