Al 7 jaar ervaringIk hoop dat je deze blog met plezier leest.

Als je wilt dat mijn team je marketing voor je doet, klik dan hier

Branded keywords

Branded keywords zijn zoekwoorden die de naam van jouw bedrijf of merk bevatten. Dit kan alleen deze naam zijn of variaties erop. De zoekwoorden verwerk je vervolgens in je teksten, in je meta descriptie– en titel, in je URL’s en in je advertenties zodat deze vindbaar worden gemaakt in de zoekmachines.

branded keywords

Het is de bedoeling dat als iemand vervolgens jouw zoekwoord intypt, de website of pagina waaraan je ze hebt toegevoegd naar voren komt op de eerste pagina of zelfs de eerste 5 resultaten van de zoekmachines.

Voor branded keywords moet je betalen. Er wordt momenteel veel gedebatteerd over het gebruik ervan, omdat je als het goed is ook zonder te betalen hoog in de organische resultaten kunt komen. Dat doe je dan door een grondig zoekwoorden onderzoek uit te voeren en deze zoekwoorden strategisch toe te passen.

Neem contact op met Ranking Masters via ons contactformulier en één van onze specialisten zal je snel verder helpen.

Sjors Goemans

Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten.Sjors Goemans

Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten.

Gratis Analyse Aanvragen!

First header

Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

  • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
  • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
  • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

 

Gratis SEO Analyse Aanvragen    Sluiten

    Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

    Ontvang jouw gratis online marketing analyse