Al 7 jaar ervaringIk hoop dat je deze blog met plezier leest.

Als je wilt dat mijn team je marketing voor je doet, klik dan hier

HTTP

Wat is HTTP?

HTTP is een afkorting voor HyperText Transfer Protocol. Dankzij dit protocol kan de bezoeker van een website requests sturen naar de webserver. Vervolgens kan de webserver responses terugsturen. Deze mogelijkheden zijn allemaal vastgelegd in het protocol. Voorheen werd er vooral HTTP gebruikt, maar tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van HTTPS. Dit is net zo’n soort protocol alleen zijn de gegevens hierbij ook versleuteld. Dit is bijvoorbeeld extreem belangrijk op de website van je bank. Steeds meer websites zijn gaan inzien hoe belangrijk dit is. Ook Google kent een hoge waarde toe aan een veilige verbinding.

HTTP of HTTPS?

Voor de SEO van je site is het veel beter als je kiest voor HTTPS in plaats van HTTP. Google ziet websites met het HTTP-protocol tegenwoordig als onveilig. Deze websites scoren hierdoor minder goed in Google dan websites met het veiligere HTTPS-protocol. Het investeren in een HTTPS-website is zeer belangrijk en bovendien helemaal niet zo prijzig. Een goede SEO consultant zal je dan ook altijd adviseren om in een HTTPS-website te investeren.

httpSjors Goemans

Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEM specialisten in de Benelux. Al sinds 2010 kun je hem 's nachts wakker maken voor de meest uitdagende SEM vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn bijna 25-koppige team van SEM specialisten diverse klanten en merken om hun online marktaandeel te vergroten.

Gratis Analyse Aanvragen!

First header

Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

  • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
  • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
  • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

 

Gratis SEO Analyse Aanvragen    Sluiten

    Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

    Ontvang jouw gratis online marketing analyse