Al 7 jaar ervaringIk hoop dat je deze blog met plezier leest.

Als je wilt dat mijn team je marketing voor je doet, klik dan hier

HTTPS

Wat is HTTPS?

HTTPS betekent HyperText Transfer Protocol Secure. Net als HTTP is dit een protocol waarmee er gecommuniceerd wordt tussen webbrowser en webserver. Het protocol wordt zowel op lokale netwerken als op het World Wide Web gebruikt. In het protocol is vastgelegd welke requests er door een bezoeker gestuurd kunnen worden en welke responses de bezoeker terug kan krijgen.

httpsHet verschil tussen HTTP en HTTPS is dat deze laatstgenoemde ook goed beveiligd is. De data die verzonden wordt is versleuteld, waardoor deze data niet zomaar onderschept en gelezen kan worden. Hierdoor beginnen steeds meer bedrijven gebruik te maken van HTTPS. Voor banken is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat dit protocol gebruikt wordt en niet HTTP.

HTTPS belangrijk voor SEO?

Tegenwoordig is het ook voor SEO belangrijk dat er HTTPS gebruikt wordt en er een SSL certificaat wordt afgesloten. De website krijgt zo een hogere waarde toegekend van Google. Het is daarom aan te raden om ervoor te zorgen dat je website versleuteld is. Voor meer informatie raadpleeg je serverprovider.

Ben jij de SEO structuur van je website aan het verbeteren? Verdiep je dan ook eens in de sitemap. Wij van Ranking Masters voeren ook graag een SEO check voor je uit.

Sjors Goemans

Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten.Sjors Goemans

Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten.

Gratis Analyse Aanvragen!

First header

Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

  • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
  • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
  • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

 

Gratis SEO Analyse Aanvragen    Sluiten

    Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

    Ontvang jouw gratis online marketing analyse