SEO Consultant in Breda

.

Gespecialiseerd in SEO voor bedrijven gevestigd in Breda!

 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  SEO Consultant Breda

  Het belang van het internet is door de jaren heen aanzienlijk toegenomen. Dit niet alleen op vlak van informatievoorziening, maar ook voor ondernemers. Je kan er dan ook tegenwoordig niet omheen om een website of webshop voor jouw bedrijf te maken. Deze laten ontwikkelen is echter slechts één ding. Wanneer dit is gebeurd is het immers belangrijk om zo optimaal mogelijke posities in de zoekresultaten te kunnen behalen. Om dit te kunnen realiseren wordt het aangeraden om een gesprek te hebben met een ervaren SEO consultant Breda. Onze experts kunnen er voor zorgen dat jouw online business beter vindbaar wordt bij je doelgroep. Op deze manier kan een structurele meerwaarde worden gerealiseerd op de lange(re) termijn.

  Neem contact op

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Waarom een beroep doen op een SEO consultant Breda?

   Voordat mensen tegenwoordig een bepaalde dienst afsluiten of een product kopen gaan ze op het internet op onderzoek uit. Dit onderzoek moet dan aan het licht brengen welke bedrijven het gewenste product of de gewenste dienst kunnen leveren. Belangrijk op dit vlak is uiteraard wel dat jouw bedrijf in de belangrijkste zoekopdrachten ook daadwerkelijk gevonden wordt. Dat lijkt een evidentie te zijn, maar dat is het absoluut niet, in tegendeel. De concurrentie is immers groot en zonder het toepassen van ‘SEO’ is het veelal onmogelijk om mee te dingen naar de meest optimale posities in de zoekresultaten. Het is op dit vlak dat een SEO consultant Breda een belangrijke meerwaarde kan realiseren.  Opzoek naar een SEO Bedrijf in Breda?

   Meer omzet door een goede positie in de zoekresultaten

   Door het toepassen van SEO is het mogelijk om betere resultaten met je online business te realiseren over een langere termijn. Niet alleen zal dit er voor zorgen dat je optimaal jouw doelgroep weet te bereiken, daarnaast zal dit het verkeer naar je website doen toenemen en uiteraard het aantal conversies. De werkzaamheden die worden uitgevoerd door een SEO bureau Breda zullen zichzelf over de lange termijn dan ook altijd terugverdienen. Op zoek naar een SEO expert in andere steden? Naar een SEO consultant Amsterdam of naar een SEO consultant Den Haag bijvoorbeeld? Ook in dit geval is Ranking Masters de beste keuze.

   SEO is geen éénmalige actie, maar een continu proces

   Het belang van de zoekresultaten in een zoekmachine als Google is door de jaren heen sterk toegenomen. Dit heeft er voor gezorgd dat het bedrijf een vrij complex algoritme heeft uitgedokterd die moet helpen om te bepalen welke websites en webwinkels voor bepaalde zoekopdrachten nu echt interessant zijn en welke niet. Verschillende acties welke ondernomen kunnen worden kunnen op dit vlak een belangrijke meerwaarde betekenen. Het gaat hierbij echter niet alleen om onpage, maar ook om offpage SEO. Met andere woorden, het is niet alleen belangrijk om de SEO op je website op orde te hebben, ook linkbuilding is cruciaal.

   Als SEO consultant Breda beseffen wij dat search engine optimalisation niet een éénmalige actie is. In plaats daarvan is er sprake van een continu proces dat de nodige opvolging vereist. Door het uitvoeren van metingen zal al snel duidelijk worden welke impact bepaalde handelingen hebben gehad. Vervolgens kan er worden bepaald waar de eventuele andere pijnpunten liggen waardoor ook deze kunnen worden aangepakt. Eén ding staat echter vast, door het zo optimaal mogelijk toepassen van SEO Breda, zal er over de middellange tot lange termijn een waardevolle meerwaarde worden gecreëerd voor jouw website of webshop.

   Binnen 24 uur een reactie.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse