fbpx Lokale SEO | Ranking Masters... Dé #1 in SEO Lokale SEO | Ranking Masters... Dé #1 in SEO

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

  Binnen 24 uur reactie

  Lokale SEO

  Lokale SEO is een marketingstrategie om lokale bedrijven beter vindbaar te maken in de zoekmachines. De website wordt zo geoptimaliseerd om snel gevonden te worden bij zoektermen die lokaal georiënteerd zijn. Hierdoor wordt jouw bedrijf eerder gevonden dan een bedrijf dat verder bij de potentiële klant vandaan is. Dit is erg voordelig, aangezien er zo veel sneller voor jouw bedrijf gekozen wordt. Consumenten gebruiken de zoekmachines erg veel om gevonden te worden, als bedrijf is het dus ideaal om hoog in de zoekresultaten te staan.

  Neem contact op

  Wij generen traffic voor o.a.

  Klantcases

  Verno.com

  Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
  stijging in transacties

  Bekijk case study

  Waarom lokale SEO zo belangrijk is

  Veel van de zoekopdrachten op Google zijn lokaal georiënteerd. De meeste mensen kiezen ervoor om specifiek naar bedrijven bij hen in de buurt te zoeken. Op deze manier vinden ze snel een bedrijf waarbij ze terecht kunnen. Een grote oorzaak hiervan is bijvoorbeeld het grote aantal smartphone gebruikers. Iemand zoekt ter plekke nog op waar hij of zij terecht kan. Deze mensen zijn in de meeste gevallen ook echt van plan om een aankoop te doen. Hierdoor is deze vorm van SEO een bijzonder effectieve manier om klanten te werven. Deze technieken kun je voor vrijwel iedere plaats toepassen. Zo kun je kiezen voor SEO Nieuwegein en SEO Eindhoven, maar ook voor SEO Bennebroek. Indien je deze techniek wilt laten toepassen ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Ranking Masters zijn we namelijk gespecialiseerd in lokale SEO.

  Hoe wij bij deze techniek te werk gaan

  Voordat we bij Ranking Masters beginnen met het uitvoeren van de strategie, bepalen we eerst op welke zoekwoorden we het beste kunnen scoren. Hierbij kijken we goed naar waar de beste kansen liggen. Aan de hand van de zoekwoorden optimaliseren we de content van de website. Na het optimaliseren van de website, gaan we aan de slag met off-page optimalisatie. Zo optimaliseren we bijvoorbeeld de Google My Business pagina van het bedrijf. Een andere belangrijke offpage SEO techniek die we zullen toepassen is linkbuilding. Door verschillende effectieve lokale SEO technieken met elkaar te combineren, zorgen we ervoor dat jouw bedrijf lokaal eenvoudig gevonden wordt.

  Neem contact op

  Sjors Goemans

  Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

  Hulp Nodig?

  Neem contact op met een van onze adviseurs!

  Bellen

  Fietsband lek?
  De beller is sneller!

  023-2078030

  Whatsapp

  Geen beltegoed meer?
  Chat met ons!

  023-2078030

  Daag jij ons uit voor je volgende project?

  Daag ons uit!

  Benieuwd naar jouw kansen?