Lokale SEO

Dé nr. 1 SEO specialist van Nederland

Bel ons direct

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?
  Lokale SEO

  Dé nr. 1 SEO specialist van Nederland

  Bel ons direct

  Lokale SEO

  Lokale SEO is een marketingstrategie om lokale bedrijven beter vindbaar te maken in de zoekmachines. De website wordt zo geoptimaliseerd om snel gevonden te worden bij zoektermen die lokaal georiënteerd zijn. Hierdoor wordt jouw bedrijf eerder gevonden dan een bedrijf dat verder bij de potentiële klant vandaan is. Dit is erg voordelig, aangezien er zo veel sneller voor jouw bedrijf gekozen wordt. Consumenten gebruiken de zoekmachines erg veel om gevonden te worden, als bedrijf is het dus ideaal om hoog in de zoekresultaten te staan.

  Neem contact op

  Dé #1 in SEO

  Gegarandeerd resultaat

  Data Driven

  Transparant

  Een aantal van onze klanten…

  Klantcases

  Influencer Marketing Platform

  Juulr | 325% Omzetgroei

  Bekijk Case Study

  Verhuurmakelaar

  Premiumhousing | 40k Omzetgroei per maand

  Bekijk Case Study

  Beauty webshop

  KeratineHaarproducten | 700% Omzetgroei

  Bekijk Case Study

  Waarom lokale SEO zo belangrijk is

  Veel van de zoekopdrachten op Google zijn lokaal georiënteerd. De meeste mensen kiezen ervoor om specifiek naar bedrijven bij hen in de buurt te zoeken. Op deze manier vinden ze snel een bedrijf waarbij ze terecht kunnen. Een grote oorzaak hiervan is bijvoorbeeld het grote aantal smartphone gebruikers. Iemand zoekt ter plekke nog op waar hij of zij terecht kan. Deze mensen zijn in de meeste gevallen ook echt van plan om een aankoop te doen. Hierdoor is deze vorm van SEO een bijzonder effectieve manier om klanten te werven. Deze technieken kun je voor vrijwel iedere plaats toepassen. Zo kun je kiezen voor SEO Nieuwegein en SEO Eindhoven, maar ook voor SEO Bennebroek. Indien je deze techniek wilt laten toepassen ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Ranking Masters zijn we namelijk gespecialiseerd in lokale SEO.

  Hoe wij bij deze techniek te werk gaan

  Voordat we bij Ranking Masters beginnen met het uitvoeren van de strategie, bepalen we eerst op welke zoekwoorden we het beste kunnen scoren. Hierbij kijken we goed naar waar de beste kansen liggen. Aan de hand van de zoekwoorden optimaliseren we de content van de website. Na het optimaliseren van de website, gaan we aan de slag met off-page optimalisatie. Zo optimaliseren we bijvoorbeeld de Google My Business pagina van het bedrijf. Een andere belangrijke offpage SEO techniek die we zullen toepassen is linkbuilding. Door verschillende effectieve lokale SEO technieken met elkaar te combineren, zorgen we ervoor dat jouw bedrijf lokaal eenvoudig gevonden wordt.

  Daag jij ons uit voor je volgende project?