Al 7 jaar ervaring

Website op maat

.

Gespecialiseerd in websites voor bedrijven gevestigd in Nederland!

 • 17+ inhouse Specialisten
 • Nationaal & Internationaal actief
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Website op maat laten maken

  Een maatwerk website laten maken, dát is pas een goed idee en bovendien dé kans om de kansen die op online gebied liggen te verzilveren. Een maatwerk website laten maken levert je meer bezoekers op en dus meer conversie en meer omzet. Een maatwerk website laten maken laat je over aan professionals, aan ons dus. Wij van Ranking Masters maken een WordPress website op maat en vanwege onze specifieke kennis van WordPress zijn wij als geen ander in staat er het maximale voor jou uit te halen. Uiteraard staan bij het realiseren van een maatwerk website jouw wensen en eisen voorop. Onze ervaring en kennis doen vervolgens de rest.

  Neem contact op

  SEM AGENCY INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters dé SEM agency in huis die streeft naar jouw omzetgroei. In iedere denkbare markt, hebben wij onze klanten geholpen aan zichtbaarheid binnen de Google zoekmachine. Wij weten exact welke route we moeten bewandelen om jouw groeidoelstellingen te bereiken.

  Wij helpen bedrijven online te groeien middels doordachte en effectieve SEO & SEA campagnes waarbij ook onze in-house webdevelopment en design afdeling eraan meewerkt.Zo hebben we alles onder één dak om impact om jouw (online) omzet te laten groeien. Kortom, Ranking Masters is de complete partner voor jouw online succes!

  Hoe we dat doen? Met onze diepgaande kennis, nauwe samenwerking, jarenlange ervaring & brede netwerk. De vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een betere SEM agency voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉.

  Daarnaast geloven wij in data. Om die reden hebben wij, in samenwerking met de programmeurs van het Juulr.com-platform, onze eigen in-house tools ontwikkeld. Deze zelfontwikkelde tools stellen ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen, waardoor onze projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen analyseren en hier tijdig op kunnen inspelen. Wij herkennen kansen voordat ze zich voordoen en zetten dit om in concreet resultaat!

  Verder onderscheiden we ons van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Onze doorgewinterde en continu geoptimaliseerde strategieën op maat zijn toepasbaar in iedere industrie én hebben zich al succesvol bewezen voor meer dan 750 andere bedrijven.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, starten we met een data-analyse van jouw website en/of het Google Ads-account. Op deze manier bepalen we jouw huidige situatie, het nulpunt, en geven we een inschatting van het resultaat dat wij verwachten te behalen, evenals de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Uiteraard krijg je tijdens onze samenwerking ook dagelijks zelf inzicht in de resultaten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dashboard zijn, waarin je de posities van de belangrijkste zoektermen kunt volgen (SEO), of door toegang te hebben tot je eigen Google Ads-account (SEA). Doordat we de resultaten nauwlettend in de gaten houden, kunnen we proactief beslissingen nemen en kansen signaleren die we voor jou willen benutten.

  Je ontvangt van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie gaan we dieper in op de rapportage, bespreken we eventuele verbeterpunten en behandelen we actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Waarom geloven wij de in kracht van data?

  Bij Ranking Masters geloven wij in de kracht van data als fundament voor succesvolle marketingcampagnes. De sleutel tot het succes van elke campagne schuilt in de wereld van data. Deze gegevens fungeren niet alleen als sturingsinformatie; ze zijn ons kompas, waardoor we zowel inzicht verwerven in wat effectief is, maar ook proactief kunnen handelen om voortdurende verbeteringen door te voeren.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een gedegen begrip van data leidt tot doeltreffend handelen en uiteindelijk tot een verhoogd succes binnen het dynamische landschap van online marketing. In de analytische diepgang van data vinden wij de strategische route naar het optimaliseren en perfectioneren van elke campagne!

  Wat maakt Ranking Masters uniek? (weg?)

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat met je Search Marketing resultaten?

  Bij Ranking Masters zijn we echte zoekmachine fanaten. Ontvang gratis onze Groeiscan ter waarde van €495,- excl. btw en ontdek hoe je met jouw bedrijf extra omzet kunt genereren via de Google zoekmachine.

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Webdesign, grafisch design en online marketing

   Een maatwerk website laten maken door ervaren websitebouwers? Ook dat is een reden juist voor ons te kiezen. Vanaf 2012 hebben we een heel mooie groep loyale klanten aan ons weten te binden en leveren we elke dag weer de beste kwaliteit op het gebied van webdesign, grafisch design en internet marketing. We zijn trots op de al meer dan 237 projecten die we hebben mogen realiseren en al even trots op het rapportcijfer van 8,7 dat we van onze klanten kregen. Een maatwerk website laten maken bij ons betekent dat je steeds met een en dezelfde contactpersoon te maken hebt en daardoor blijven de lijnen kort en kan steeds snel actie ondernomen worden.

   Basis wordt gelegd tijdens het intakegesprek

   Tijdens een eerste gesprek brainstormen we samen over hoe jouw website eruit moet gaan zien. Daarmee wordt de basis gelegd voor een maatwerk website laten maken, want aan de hand van jouw ideeën en wensen gekoppeld aan onze expertise en ervaring maken we een plan van aanpak. Zaken als de vindbaarheid van je website en de navigatie krijgen daarbij extra aandacht.

   Een gebruiksvriendelijke SEO website op maat

   Steeds staat het bereiken van de optimale customer journey voorop en daarbij spelen User Experience, User Interface, Usability, Conversie, veiligheid en UX Design een voorname rol. Met name de User Experience is erg belangrijk, de bezoeker van je website moet meteen een goed gevoel hebben bij het zien van je website. Zaken als overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid spelen dan weer een belangrijke rol.

   Laat je compleet ontzorgen

   Een maatwerk website laten maken is voor ons een eerste aanzet tot het opbouwen van een langdurige klantrelatie. Want uiteraard kunnen we meer dan alleen het realiseren van een website specifiek geschikt voor jouw bedrijf en jouw branche. Zo kunnen we je online compleet ontzorgen en bijvoorbeeld zorgen voor zoekmachine optimalisatie en kunnen we desgewenst je Social Media kanalen bijhouden. Op die manier kun jij je bezighouden met je eigen bedrijf. Goede SEO en andere online activiteiten vragen kennis en tijd. En juist die twee aspecten zijn voor veel ondernemers nogal eens een probleem. Het is goed te weten dat behalve een hoog rapportcijfer we door onze klanten omschreven worden als vakbekwaam, betrouwbaar en meedenkend. Het zijn termen waar we ook al bijzonder trots op zijn.

   Samen het concept finetunen

   Een maatwerk website laten maken komt tot stand na het doorlopen van een aantal stappen. Het project begint met een intakegesprek. Daarna gaan wij aan de slag en maken we een concept. Dat concept gaan we samen bekijken en finetunen, waarna het nog slechts een kwestie is van de aanpassingen doorvoeren en opleveren. Bij onze service hoort overigens ook een stuk nazorg. Gemiddeld genomen beschik je over een maatwerk website binnen een periode van 21 dagen, vaak kunnen we de nieuwe en functionele WordPress website nog eerder voor je klaar hebben. Omdat we beseffen dat je online geen tijd te verliezen hebt.

   Standaard staat niet in het woordenboek

   Standaard templates? Die worden niet gebruik als je besloten hebt een maatwerk website te laten maken.  Standaard komt niet in ons woordenboek voor en dus kunnen we ook geen standaard prijzen hanteren. De prijs voor je maatwerk website is sterk afhankelijk van jouw wensen en eisen. Wel kunnen we al voor 1500 euro een website leveren, die je desgewenst tegen een kleine meerprijs extra functionaliteiten kunt geven. Bij een maatwerk website krijg je van ons een zoekwoorden onderzoek ter waarde van 450 euro cadeau.

   Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek

   Vraag vandaag nog een offerte- in dit geval dus niet meer dan een indicatie van de kosten- via onze website aan en maak meteen een afspraak voor een intakegesprek. Jij wilt toch ook graag binnen drie weken een website waarmee je de concurrentie de baas kunt en waarmee je ook online successen gaat vieren? Laat onze specialisten je overtuigen en check anders op de website een aantal projecten die we al hebben gerealiseerd. Dan weet je zo ongeveer hoe onze hoogwaardige producten, en dus ook die van jou, er uit kunnen gaan zien. Opzoek naar meer informatie over webdevelopment?

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEM partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse

   Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

   Ontvang jouw gratis online marketing analyse