Website op maat

.

Gespecialiseerd in websites voor bedrijven gevestigd in Nederland!

 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Website op maat laten maken

  Een maatwerk website laten maken, dát is pas een goed idee en bovendien dé kans om de kansen die op online gebied liggen te verzilveren. Een maatwerk website laten maken levert je meer bezoekers op en dus meer conversie en meer omzet. Een maatwerk website laten maken laat je over aan professionals, aan ons dus. Wij van Ranking Masters maken een WordPress website op maat en vanwege onze specifieke kennis van WordPress zijn wij als geen ander in staat er het maximale voor jou uit te halen. Uiteraard staan bij het realiseren van een maatwerk website jouw wensen en eisen voorop. Onze ervaring en kennis doen vervolgens de rest.

  Neem contact op

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Webdesign, grafisch design en online marketing

   Een maatwerk website laten maken door ervaren websitebouwers? Ook dat is een reden juist voor ons te kiezen. Vanaf 2012 hebben we een heel mooie groep loyale klanten aan ons weten te binden en leveren we elke dag weer de beste kwaliteit op het gebied van webdesign, grafisch design en internet marketing. We zijn trots op de al meer dan 237 projecten die we hebben mogen realiseren en al even trots op het rapportcijfer van 8,7 dat we van onze klanten kregen. Een maatwerk website laten maken bij ons betekent dat je steeds met een en dezelfde contactpersoon te maken hebt en daardoor blijven de lijnen kort en kan steeds snel actie ondernomen worden.

   Basis wordt gelegd tijdens het intakegesprek

   Tijdens een eerste gesprek brainstormen we samen over hoe jouw website eruit moet gaan zien. Daarmee wordt de basis gelegd voor een maatwerk website laten maken, want aan de hand van jouw ideeën en wensen gekoppeld aan onze expertise en ervaring maken we een plan van aanpak. Zaken als de vindbaarheid van je website en de navigatie krijgen daarbij extra aandacht.

   Een gebruiksvriendelijke SEO website op maat

   Steeds staat het bereiken van de optimale customer journey voorop en daarbij spelen User Experience, User Interface, Usability, Conversie, veiligheid en UX Design een voorname rol. Met name de User Experience is erg belangrijk, de bezoeker van je website moet meteen een goed gevoel hebben bij het zien van je website. Zaken als overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid spelen dan weer een belangrijke rol.

   Laat je compleet ontzorgen

   Een maatwerk website laten maken is voor ons een eerste aanzet tot het opbouwen van een langdurige klantrelatie. Want uiteraard kunnen we meer dan alleen het realiseren van een website specifiek geschikt voor jouw bedrijf en jouw branche. Zo kunnen we je online compleet ontzorgen en bijvoorbeeld zorgen voor zoekmachine optimalisatie en kunnen we desgewenst je Social Media kanalen bijhouden. Op die manier kun jij je bezighouden met je eigen bedrijf. Goede SEO en andere online activiteiten vragen kennis en tijd. En juist die twee aspecten zijn voor veel ondernemers nogal eens een probleem. Het is goed te weten dat behalve een hoog rapportcijfer we door onze klanten omschreven worden als vakbekwaam, betrouwbaar en meedenkend. Het zijn termen waar we ook al bijzonder trots op zijn.

   Samen het concept finetunen

   Een maatwerk website laten maken komt tot stand na het doorlopen van een aantal stappen. Het project begint met een intakegesprek. Daarna gaan wij aan de slag en maken we een concept. Dat concept gaan we samen bekijken en finetunen, waarna het nog slechts een kwestie is van de aanpassingen doorvoeren en opleveren. Bij onze service hoort overigens ook een stuk nazorg. Gemiddeld genomen beschik je over een maatwerk website binnen een periode van 21 dagen, vaak kunnen we de nieuwe en functionele WordPress website nog eerder voor je klaar hebben. Omdat we beseffen dat je online geen tijd te verliezen hebt.

   Standaard staat niet in het woordenboek

   Standaard templates? Die worden niet gebruik als je besloten hebt een maatwerk website te laten maken.  Standaard komt niet in ons woordenboek voor en dus kunnen we ook geen standaard prijzen hanteren. De prijs voor je maatwerk website is sterk afhankelijk van jouw wensen en eisen. Wel kunnen we al voor 1500 euro een website leveren, die je desgewenst tegen een kleine meerprijs extra functionaliteiten kunt geven. Bij een maatwerk website krijg je van ons een zoekwoorden onderzoek ter waarde van 450 euro cadeau.

   Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek

   Vraag vandaag nog een offerte- in dit geval dus niet meer dan een indicatie van de kosten- via onze website aan en maak meteen een afspraak voor een intakegesprek. Jij wilt toch ook graag binnen drie weken een website waarmee je de concurrentie de baas kunt en waarmee je ook online successen gaat vieren? Laat onze specialisten je overtuigen en check anders op de website een aantal projecten die we al hebben gerealiseerd. Dan weet je zo ongeveer hoe onze hoogwaardige producten, en dus ook die van jou, er uit kunnen gaan zien. Opzoek naar meer informatie over webdevelopment?

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse