Al 7 jaar ervaring

Social Media Marketing

.

Gespecialiseerd in Social Media Marketing voor bedrijven en zelfstandigen gevestigd in Nederland en België!

 • 17+ inhouse Specialisten
 • Nationaal & Internationaal actief
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 18 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Social media marketing uitbesteden? 5 redenen om dat wel te doen

  Wil jij je social media marketing uitbesteden? Dan is dat vast een goed idee. Door een goed social media bureau in te schakelen gaan je campagnes lopen en wordt de voortgang gemonitord. Je hoeft dit natuurlijk niet te doen. We zijn ondertussen allemaal sociale media experts en kunnen zelf gemakkelijk een profiel opzetten, regelmatig content plaatsen en het contact met de doelgroep onderhouden. Social media marketing uitbesteden lijkt dus overbodig. De onderstaande 5 redenen spreken deze uitspraak duidelijk tegen en geven aan waarom een social media bureau inschakelen een goede investering is.

  Neem contact op

  SEM AGENCY INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters dé SEM agency in huis die streeft naar jouw omzetgroei. In iedere denkbare markt, hebben wij onze klanten geholpen aan zichtbaarheid binnen de Google zoekmachine. Wij weten exact welke route we moeten bewandelen om jouw groeidoelstellingen te bereiken.

  Wij helpen bedrijven online te groeien middels doordachte en effectieve SEO & SEA campagnes waarbij ook onze in-house webdevelopment en design afdeling eraan meewerkt.Zo hebben we alles onder één dak om impact om jouw (online) omzet te laten groeien. Kortom, Ranking Masters is de complete partner voor jouw online succes!

  Hoe we dat doen? Met onze diepgaande kennis, nauwe samenwerking, jarenlange ervaring & brede netwerk. De vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een betere SEM agency voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉.

  Daarnaast geloven wij in data. Om die reden hebben wij, in samenwerking met de programmeurs van het Juulr.com-platform, onze eigen in-house tools ontwikkeld. Deze zelfontwikkelde tools stellen ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen, waardoor onze projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen analyseren en hier tijdig op kunnen inspelen. Wij herkennen kansen voordat ze zich voordoen en zetten dit om in concreet resultaat!

  Verder onderscheiden we ons van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Onze doorgewinterde en continu geoptimaliseerde strategieën op maat zijn toepasbaar in iedere industrie én hebben zich al succesvol bewezen voor meer dan 750 andere bedrijven.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, starten we met een data-analyse van jouw website en/of het Google Ads-account. Op deze manier bepalen we jouw huidige situatie, het nulpunt, en geven we een inschatting van het resultaat dat wij verwachten te behalen, evenals de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Uiteraard krijg je tijdens onze samenwerking ook dagelijks zelf inzicht in de resultaten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dashboard zijn, waarin je de posities van de belangrijkste zoektermen kunt volgen (SEO), of door toegang te hebben tot je eigen Google Ads-account (SEA). Doordat we de resultaten nauwlettend in de gaten houden, kunnen we proactief beslissingen nemen en kansen signaleren die we voor jou willen benutten.

  Je ontvangt van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie gaan we dieper in op de rapportage, bespreken we eventuele verbeterpunten en behandelen we actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Waarom geloven wij de in kracht van data?

  Bij Ranking Masters geloven wij in de kracht van data als fundament voor succesvolle marketingcampagnes. De sleutel tot het succes van elke campagne schuilt in de wereld van data. Deze gegevens fungeren niet alleen als sturingsinformatie; ze zijn ons kompas, waardoor we zowel inzicht verwerven in wat effectief is, maar ook proactief kunnen handelen om voortdurende verbeteringen door te voeren.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een gedegen begrip van data leidt tot doeltreffend handelen en uiteindelijk tot een verhoogd succes binnen het dynamische landschap van online marketing. In de analytische diepgang van data vinden wij de strategische route naar het optimaliseren en perfectioneren van elke campagne!

  Wat maakt Ranking Masters uniek? (weg?)

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat met je Search Marketing resultaten?

  Bij Ranking Masters zijn we echte zoekmachine fanaten. Ontvang gratis onze Groeiscan ter waarde van €495,- excl. btw en ontdek hoe je met jouw bedrijf extra omzet kunt genereren via de Google zoekmachine.

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   1. Social media marketing uitbesteden voor actuele kennis en ervaring

   Wil jij je social media marketing uitbesteden? Dan is dat vast een goed idee. Door een goed social media bureau in te schakelen gaan je campagnes lopen en wordt de voortgang gemonitord. Je hoeft dit natuurlijk niet te doen. We zijn ondertussen allemaal sociale media experts en kunnen zelf gemakkelijk een profiel opzetten, regelmatig content plaatsen en het contact met de doelgroep onderhouden. Social media marketing uitbesteden lijkt dus overbodig. De onderstaande 5 redenen spreken deze uitspraak duidelijk tegen en geven aan waarom een social media bureau inschakelen een goede investering is.

   Een goed social media bureau zal haar medewerkers regelmatig bijscholen. De ontwikkelingen omtrent online marketing gaan razendsnel en wat vandaag een trend is, is morgen alweer vervlogen. Weet jij bijvoorbeeld welke social media marketing kanalen er allemaal zijn? Wat is Tiktok, wat is Flickr, wat is Snapchat en Tumblr? Er staan een groot aantal sociale media platforms tot je beschikking en als je je social media marketing laat uitbesteden krijg je van de specialisten te horen welke het beste passen bij je doelgroep.

   1. Social media marketing uitbesteden voor actuele kennis en ervaring

   Daarnaast zijn er ook nieuwe kanalen die razendsnel aan populariteit groeien en als je er op tijd bij bent, dan ligt daar je kans. TikTok was daar een tijdje een goed voorbeeld van en is nog steeds een goede optie als jongeren je doelgroep zijn. Laat je social media marketing uitbesteden en je vindt het kanaal of de kanalen met de meeste potentie voor jouw doelgroep.

    

   2.    Geen kans meer om het te verwaarlozen

   Helaas komt het maar al te vaak voor: iemand begint vol enthousiasme aan een sociale media campagne, maar dit loopt op de één of andere manier stuk. Het is een feit dat het even duurt voordat je inspanningen resultaat opleveren. Sociale media wordt niet voor niets onder de earned media geschaard, je moet er iets voor doen. Omdat het resultaat niet direct zichtbaar is en je voor je gevoel voor niemand zit te werken, wordt het bijltje er veel te regelmatig bij neergegooid.

    

   Dit is niet het geval als je je social media marketing gaat uitbesteden. Deze mensen besteden wekelijks een x aantal uren aan jouw campagnes en zorgen ervoor dat je kanalen regelmatig worden voorzien van interessante- en unieke content. Op een gegeven moment wordt dit gezien en krijg je meer volgers. Deze volgers gaan je content delen en je bereik groeit. Voordat je het weet is het sociale media balletje aan het rollen en dat allemaal omdat jij hebt besloten je social media uit te besteden. Iemand anders had het al lang opgegeven.

    

   3.    Uitgebreide en regelmatige rapportages

   Laat je je social media marketing uitbesteden dan krijg je van het social media bureau regelmatig updates over wat de voortgang is. Zij hebben de juiste tools om jou rapportages te sturen, grafieken te laten zien en het gedrag van je doelgroep aan te tonen. Het grote voordeel van online marketing is dat alles wat er gebeurt meetbaar is, tot in zeer kleine details. Jij moet deze programma’s kopen, maar een social media bureau heeft deze al.

    

   Zij monitoren je voortgang en dat regelmatig. Dat geeft ze de kans om direct in te springen en zo belangrijke kansen te grijpen. Ze kunnen ook zien waar fouten zijn gemaakt of verkeerde beslissingen zijn genomen. Deze worden dan tijdig rechtgezet. Laat je social media marketing uitbesteden en je ziet exact wat je investering je opbrengt en hoe het marketing bureau inspringt op situaties die jij anders had gemist.

    

   4.    Snel een dialoog met je doelgroep aangaan

   Het opzetten en bijhouden van je sociale media kanalen kost tijd, vooral als je dit zelf doet. Door je social media marketing uit te besteden zie je sneller resultaat. Dat komt doordat hier mensen aan werken die dat dagelijks doen en die er wel tijd voor vrij kunnen maken. Sociale media als marketingkanaal heeft als voordeel dat je een dialoog aangaat met je doelgroep. De communicatie komt niet meer alleen van jou, maar je krijgt reacties terug. Dat is in de vorm van een ‘vind ik leuk’, een gedeeld bericht, een ingevulde enquête, een afgeronde quiz of een geschreven reactie.

    

   Er zijn maar weinig andere marketing kanalen waarmee je op zo’n interactieve manier met je doelgroep kunt converseren. Je betrekt ze bij je bedrijf of merk, waardoor er een vertrouwensband ontstaat. Door je social media marketing uit te besteden realiseer je deze unieke en onmisbare manier van communiceren met je doelgroep sneller. Je zult versteld staan van de positieve reacties en berichtjes zo gauw het gaat lopen. Laat je social media marketing uitbesteden en je profiteert hier ook snel van.

    

   5.    Bespaar tijd, geld en moeite

   Het bijhouden van je eigen sociale media campagnes is bijzonder tijdrovend. En, zoals we boven hebben gezien, het is wel degelijk de moeite waard. Wil je dit goed doen, dan zal je er zeker een aantal uren per week aan moeten besteden, vooral in het begin. Deze tijd heeft niet iedereen en soms gaat het ten koste van het dagelijkse leven en werk. Door je social media marketing uit te besteden kun je deze tijd besteden aan geld verdienen. Je laat de specialisten het werk doen en de resultaten worden zichtbaar. Zou je dit zelf doen dan was succes niet gegarandeerd, ging het langzamer en had je tijd minder. Als je je social media marketing laat uitbesteden, dan levert je dat als het goed is juist geld op.

    

   Laat de specialisten het werk doen

   ranking masters logo | SEO

   Dus, wordt het uitbesteden of zelf doen? De bovenstaande redenen onderbouwen het eerste scenario, maar de uiteindelijke beslissing ligt bij jou. Feit is wel dat sociale media niet meer uit je marketing mix mogen ontbreken en besluit je om dit zelf te doen, zorg er dan dit keer voor dat je het niet vroegtijdig opgeeft. Sociale media kanalen geven je de kans om direct met je doelgroep te praten, hen te motiveren, aan de tand te voelen en te vermaken. Doe je dit goed, dan houd je er een groep trouwe volgers en een boel meer omzet aan over.

   Ranking Masters, een online marketing bureau in Haarlem,  kan dit voor je doen en ervoor zorgen dat jij de ideale basis hebt voor een perfecte online marketing campagne. Deze kunnen we ook voor je opzetten en onderhouden. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEM partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse

   Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

   Ontvang jouw gratis online marketing analyse