Al 7 jaar ervaring

Website Laten Maken in Amsterdam.

EEN CONVERTERENDE EN SEO PROOF WEBSITE LATEN MAKEN VOOR JOUW BEDRIJF IN EN OM AMSTERDAM

Wil je voor jouw bedrijf een website laten maken in Amsterdam, dan weet je hoe pittig het concurrentieveld kan zijn. Je wilt daarom dat jij op een positieve manier opvalt tussen alle andere bedrijven en webpagina’s in jouw branche. Niet alleen qua ontwerp en functionaliteit, maar ook zeker in de zoekmachines. En natuurlijk wil je dat jouw site de nodige omzet genereert.

Laat Ranking Masters jouw website maken en optimaliseren wat betreft lokale SEO; hoge posities in de zoekresultaten van searches in Amsterdam. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf makkelijk te vinden is, door de website hoog in Google te laten scoren.

Hoe we dit doen? Ons dedicated SEO bureau bestaat uit een team van experts met elk hun eigen specialisme. Samen zijn we een waar SEO powerhouse. Onze webdevelopers, conversie specialisten en zoekmachine en marketing experts werken nauw samen om een webpagina te creëren die uitstekend scoort bij jouw klanten én in Google. Zoek je dus een bedrijf om een website te laten maken in Amsterdam, dan ben je bij ons aan het beste adres.

Website laten bouwen door Ranking Masters: onze SEO strategie

Een tipje van de sluier van onze SEO strategie die maakt dat jouw website hoog in Google komt in Amsterdam en omstreken:

 •  Onze SEO experts weten wat Google van jou wil zien om jou hoge posities in de zoekresultaten te bezorgen. Schrik niet: er zijn meer dan 100 verschillende factoren die jouw posities kunnen beïnvloeden!
 •  We leveren maatwerk. Geen bedrijf, branche of doelgroep is hetzelfde. Ook heeft niet iedere klant een even groot budget of grootse plannen. Daar houden we graag rekening mee.
 •  Onze focus: op een organische manier meer bezoekers en conversie. Zo krijg je tevreden klanten, die je trouw blijven.
 •  Een prettig functionerende website die staat als een huis: uitstekende linkstructuur en navigatie, snelle laadtijden en een oogstrelend design. De techniek dient optimaal te zijn, zowel voor desktop als mobiel.
 •  Toegang tot het grootste linkbuilding netwerk van de Benelux, met letterlijk duizenden bloggers en blogs die naar jouw bedrijf zullen verwijzen.
 •  Eigen ontwikkelde SEO tooling die gebruikmaakt van de beste SEO software op de markt. Hiermee heb je een tool in handen die geen van onze concurrenten heeft.

De combinatie van bovenstaande punten maakt dat jouw bedrijf een online succes wordt; hoger in de zoekmachines komen is hier anno nu een belangrijke vereiste voor. Zonder bezoekers blijft conversie natuurlijk uit. Daarom is investeren in een passende SEO strategie een must wanneer je een website laat maken voor jouw bedrijf, zeker in Amsterdam.

Benieuwd naar onze werkwijze en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een gratis kennissessie aan met een van onze SEO experts. We doen onze aanpak graag uit de doeken.

Effectieve local SEO: laat ons je website bouwen en val op in Amsterdam

Het laten maken van jouw website omvat een aantal stappen, die elk belangrijk zijn wanneer je hoger in Google wilt komen in Amsterdam en omgeving.

 •  Het begint met een zoekwoordenonderzoek. Hiermee brengen we in kaart welke keywords jouw doelgroep gebruikt in de zoekmachines. Natuurlijk zullen we rekening houden met een eventuele wens om de focus te leggen op local SEO, zodat je makkelijker gevonden wordt via local searches.
 •  De juiste zoekwoorden worden vervolgens gebruikt in on page en off page SEO. We vullen je website met wervende content, en zorgen voor blogs en links op externe sites als onderdeel van onze linkbuilding strategie.
 •  Met een linkbuilding netwerk van duizenden websites en bloggers hebben we het grootste netwerk van de Benelux in handen. Dus je kan ook terecht om je website laten maken in Haarlem. Hierdoor heb je altijd een relevante bron voor backlinks.
 •  We optimaliseren vervolgens de website wat betreft de techniek; dit is een aspect waar Google steeds meer belang aan hecht.
 •  We analyseren op welke manier we van jouw doelgroep betalende klanten kunnen maken. Op basis van deze informatie komen we met effectieve conversie strategieën.

Ons doel: een website op maat die duurzaam online resultaat oplevert. Wij geloven (wéten) dat je met een eenmalige investering in SEO zakelijk succes garandeert op de lange termijn.

Wil je graag meer weten over hoe SEO in het algemeen werkt, of in hoeverre jouw bedrijf baat heeft bij onze zoekmachine strategieën? Onze specialisten leggen het graag uit. Plan gerust een gratis en vrijblijvend verkennend gesprek in met een van onze experts. Zij kunnen je uitleggen hoe we een website voor je kunnen bouwen die in Amsterdam makkelijk te vinden is. We kunnen je daarin adviseren welke werkwijze het beste bij jouw doelen en wensen past, en je een indicatie kunnen geven van de kosten.

 • Een website op maat
 • Team van dedicated Developers
 • Verstand van SEO & Conversie Optimalisatie
Sjors

De eerste stappen bij het maken van een website…

Bij het laten maken van een website beginnen we altijd met het vaststellen van jouw wensen en het in kaart brengen van jouw doel. We formuleren samen wat je op de korte en lange termijn wilt bereiken en bepalen aan de hand daarvan onze strategie.

Daarbij letten wij op de volgende zaken:

 • De navigatie van jouw webpagina: hoe eenvoudig is het voor de websitebezoeker om te navigeren naar de juiste informatie, diens gegevens achter te laten of het doen van een aankoop?
 • Look & feel: past jouw website qua vormgeving en kleuren compositie bij jouw merkvisie?
 • Website snelheid: hoe lang doet een pagina erover om te laden?
 • Conversie methodes: via wat voor technieken zijn wij in staat de bezoekers van jouw website om te zetten in concrete leads of verkopen?

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Aan de hand van jouw behoefte en doel maken wij een website met resultaat.

Ben je niet helemaal thuis in de technologie omtrent web development? Geen probleem. Eén van onze specialisten legt je graag in heldere taal uit wat we precies voor je kunnen doen. We kijken eveneens of er een match is tussen jouw wensen en onze werkwijze, en welke strategie het beste bij jou past. Dit verkennende gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Software waar we mee werken

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Effectieve oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Wij realiseren online groei middels doelgerichte marketingcampagnes op basis van kennis, data en ervaring.

Bekijk onze case studies

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Strategische specialisten die snel schakelen én van de hoed en de rand weten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de communicatie!”

Thomas van Doornewaard.

Sales Manager – Bröring

“Voor Horecarama.nl is Ranking Masters een fijne partij om mee samen te werken. Meedenkend, vlotte communicatielijnen, transparant en resultaatgericht. Dit zijn dingen die in het oerwoud van online marketing hedendaags zeker niet vanzelfsprekend zijn.”

Ivo Hu.

Directeur – HorecaRama

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Uiteraard is het nodig om een website te laten maken als jouw bedrijf in Amsterdam nog geen webpagina heeft. Maar ook wanneer er sprake is van een bestaande webpagina kan een nieuwe site laten bouwen een verstandige keuze zijn; wanneer de bestaande website niet optimaal functioneert kan het namelijk goedkoper zijn om vanaf 0 te beginnen, en het in één keer goed te doen.

Jazeker: we kunnen zowel een website als een webshop voor je laten maken. Vraag ons gerust naar onze aanpak in een persoonlijk gesprek. Of je nu een fysieke winkel hebt in Amsterdam en een website wilt laten bouwen voor extra sales en vindbaarheid, of alleen online zakelijk actief bent; wij kunnen je vooruit helpen.

Wil je ook groeien door SEO?

Wij maken vrijblijvend een SEO Groeiscan!
  Neem direct contact op!

  Je gegevens zijn veilig

  Bouke

  Bouke Klinkhamer.

  SEO specialist

  Benieuwd naar onze case studies?

  Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

  Ontvang jouw gratis online marketing analyse