SEO Consultant in Amsterdam

.

Gespecialiseerd in SEO voor bedrijven gevestigd in Amsterdam!

 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Op zoek naar een SEO Consultant in Amsterdam?

  Als SEO consultant in Amsterdam hebben we geleerd hoe we ons kunnen identificeren met andere bedrijven, terwijl we begrijpen waar ze vandaan komen en in welke umwelt zij zich begeven. Natuurlijk, het runnen van een succesvolle onderneming gaat niet over één nacht ijs. Waarschijnlijk kan niemand antwoord op al je vragen geven. Waar dient jouw marketingbudget op ingericht te zijn? Out Of Home marketing? Televisiereclames? Zoekmachine optimalisatie? Wat moet het mij in ieder geval opleveren? enz. De lijst is eindeloos. Het is dan ook niet gek dat marketing en bijbehorende budget allocatie een van de voornaamste uitdagingen is voor veel merken en ondernemingen.

  Misschien vraag jij je af waarom je investering in marketingactiviteiten je niet altijd oplevert wat je voor ogen hebt. Misschien geef je teveel geld uit of zijn je middelen niet toereikend. De wrange waarheid is, is dat elke ondernemer of bedrijfseigenaar zich hetzelfde afvraagt.

  Neem contact op

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   SEO Consultant Amsterdam voor een advies op maat

   Het was 20 jaar geleden gebruikelijk dat mensen informatie kregen vanuit verschillende bronnen. Vandaag de dag hebben we het geluk wanneer we direct toegang hebben tot alle informatie die we nodig hebben om een verstandig besluit te nemen. In plaats van verschillende verkopers te ontmoeten en de hele dag met hen te onderhandelen, kunnen we gewoon op Internet onderzoek doen en aanbevelingen opvragen. Zelfs als je vandaag de dag een auto koopt, hoef je waarschijnlijk slechts 1 of 2 autodealers te bezoeken alvorens je een weloverwogen beslissing neemt. Dit brengt ons bij de volgende vraag: Hoe worden wij de firma die voor mijn doelgroep gemakkelijk online vindbaar is?

   SEO experts

   Als een SEO consultant Amsterdam en analytics expert zijn we bij Ranking Masters SEO experts van de bovenste plank. Maar eerlijk gezegd zijn we meestal niet dol op de titel Amsterdam SEO-expert. Toch beschouwen wij onszelf als doorgewinterde branding en marketing specialisten met een bewezen staat van dienst voor het succesvol positioneren van zowel grote als kleine bedrijven. Eigenlijk beschouwen wij onze diensten als één van de beste SEO-diensten in Amsterdam en omgeving. Geen opdracht of uitdaging schrikt ons tegenwoordig af. Dus als je een uitdaging op het gebied van digital marketing hebt, praten we graag met jou over een passende oplossing.

   Wat kan een SEO Consultant in Amsterdam voor je doen?

   Veel mensen begrijpen nog steeds niet precies wat een SEO consultant in Amsterdam doet. Een SEO consultant kan veel dingen doen, waaronder een ruim aanbod aan SEO diensten inzetten om jouw problematiek met gestrekt been te tackelen. Daarnaast komt SEO consulting meestal, naast het strategische component, neer op de praktische uitvoering van het project. Voordat we in detail treden over wat er allemaal bij een SEO campagne komt kijken, is het handig om eerst te begrijpen wat SEO precies is.

    

    

   Wat is doet een SEO Consultant Amsterdam?

    

   In plaats van je een definitie te geven, die je waarschijnlijk al eens voorbij zag komen, leggen we je de vereisten voor zoekmachineoptimalisaties uit. SEO Amsterdam bestaat uit een combinatie van 4 verschillende clusters van activiteiten:

   1. Content marketing
   2. Technische SEO
   3. Social Media Marketing
   4. Online PR

   SEO is een lange termijn investering en kan enkele maanden in beslag nemen voordat de eerste effectieve resultaten zichtbaar worden. Het benodigde timeframe zal afhangen van een aantal factoren zoals:

   • Huidige staat van je website
   • Hoe competitief de keywords zijn die je voor ogen hebt
   • Of je moet herstellen van door Google erkende fouten op SEO vlak uit het verleden

   Er zitten vanzelfsprekend nog veel meer haken en ogen aan maar dit schetst in ieder geval het spectrum waarin jij je als online ondernemer begeeft.

   Meer weten?

   Benieuwd wat een SEO Consultant Amsterdam nog meer voor jou kan betekenen? Neem contact met ons en één van onze SEO consultants bespreekt graag met jou wat de mogelijkheden zijn. Neem ook gerust contact met ons op als je een SEO consultant Den Haag of een SEO consultant Haarlem zoekt.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse