Marketplaces | Adverteren op Marktplaats

Gespecialiseerd in adverteren op Marktplaats voor bedrijven en zelfstandigen gevestigd in Nederland en België!

Bel ons direct

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?
  Adverteren op Marktplaats | Marketplace Marketing

  Gespecialiseerd in adverteren op Marktplaats voor bedrijven en zelfstandigen gevestigd in Nederland en België!

  Bel ons direct

  Adverteren op Marktplaats voor een groot bereik

  Als je als verkoper wilt adverteren op Marktplaats, dan kun je gratis een advertentie plaatsen en jouw product op die manier aanbieden. Het is echter ook mogelijk om via Marktplaats Admarkt betaald te adverteren. 

  Marktplaats is een platform dat miljoenen bezoekers aantrekt per maand en dat dus een bijzonder groot bereik heeft in Nederland en België. Als verkoper kun je van deze naamsbekendheid gebruik maken door een advertentie te plaatsen. Uiteraard kunnen we er bij Ranking Masters voor zorgen dat jouw advertentie succesvol is en blijft en dat jouw omzet daardoor wordt vergroot.

  Neem contact op

  Dé #1 in Marketplaces

  Gegarandeerd resultaat

  Data Driven

  Transparant

  Een aantal van onze klanten…

  Klantcases

  Influencer Marketing Platform

  Juulr | 325% Omzetgroei

  Bekijk Case Study

  Verhuurmakelaar

  Premiumhousing | 40k Omzetgroei per maand

  Bekijk Case Study

  Beauty webshop

  KeratineHaarproducten | 700% Omzetgroei

  Bekijk Case Study

  Gratis adverteren versus Marktplaats Admarkt

  Als je gaat adverteren op Marktplaats, dan moet je je eerst afvragen of je dit gratis wilt doen of dat je hiervoor wilt betalen. 

  Adverteren op Marktplaats

  • Gratis adverteren: iedereen kan een gratis advertentie toevoegen op Marktplaats. Als je je product dan uiteindelijk verkoopt, dan betaal je een bijdrage. Let wel op: je kunt niet in alle categorieën gratis adverteren. Soms zijn er lage tarieven van kracht en andere keren mag je een aantal gratis advertenties plaatsen voordat je moet betalen.
  • Adverteren via Admarkt: volgens Marktplaats zelf wordt 40 procent van de zoekopdrachten uitgevoerd op nieuwe producten. Admarkt is specifiek voor ondernemers ontwikkeld die meerdere producten willen aanbieden en hier winst uit willen halen. 
  Neem contact op

  De voordelen van Marktplaats Admarkt

  Uiteraard kun je er voor kiezen om gratis te adverteren, maar als je jouw advertentie onder zoveel mogelijk ogen wilt brengen, dan is het geen slecht idee om Admarkt te proberen. Registratie is gratis en je kunt het volledige assortiment van jouw webwinkel automatisch uploaden met een API of feed. 

  Je advertentie komt dan altijd bovenaan de zoekresultaten te staan, wat bij gratis adverteren niet het geval is. Voor het aanmaken van een account en het uploaden van je producten heb je tot nu toe nog niets aan Marktplaats betaald. Ook het toevoegen van je eigen website is gratis. Je betaalt pas wanneer een bezoeker op jouw advertentie klikt. 

  Dit wordt ook wel de ‘pay per click’ betaalmethode genoemd. Het is dus zaak om uit deze klik een verkocht product te genereren.

  De kracht van een goede advertentie

  Als je voor de Admarkt methode gekozen hebt, dan is het aan jou om de klant met jouw advertentie over te halen het product aan te schaffen. Het is dan ook belangrijk dat deze er perfect uitziet. 

  Dat houdt in een mooie korte maar allesomvattende titel (je hebt maar 60 tekens tot je beschikking), een duidelijke omschrijving en sterke en scherpe foto’s. De eerste zinnen van de omschrijving dienen een samenvatting te geven van wat je verkoopt, omdat deze onder de titel in de zoekresultaten worden geplaatst.

  Het is niet nodig om de omschrijving kort te houden, dus maak hier gebruik van. De meeste bezoekers gaan direct naar de foto’s. Het is essentieel dat deze van dusdanige kwaliteit zijn en dat ze uitnodigen tot kopen.

  De voor- en nadelen van adverteren op Marktplaats

  Neem contact op met Ranking Masters en laat ons voor jou een succesvolle advertentiecampagne opzetten op Marktplaats. Tot dan hier in het kort een samenvatting van de belangrijkste voor- en nadelen van dit platform.

  Voordelen Marktplaats:

  • Adverteren kan gratis.
  • Grote naamsbekendheid en bereik.
  • Doelgerichte zoekopdrachten.
  • Marktplaats Admarkt voor zakelijke adverteerders.
  • Extra kanaal om jouw producten mee te verkopen.
  • Automatisch uploaden van alle artikelen in je webwinkel.
  • Handige verkoopopties worden al aangeboden.

  Bekijk ook:

  Daag jij ons uit voor je volgende project?