Al 7 jaar ervaring

Marketplaces | Adverteren op Marktplaats

.

Gespecialiseerd in adverteren op Marktplaats voor bedrijven en zelfstandigen gevestigd in Nederland en België!

 • 17+ inhouse Specialisten
 • Nationaal & Internationaal actief
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 21 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Adverteren op Marktplaats voor een groot bereik

  Als je als verkoper wilt adverteren op Marktplaats, dan kun je gratis een advertentie plaatsen en jouw product op die manier aanbieden. Het is echter ook mogelijk om via Marktplaats Admarkt betaald te adverteren.

  Marktplaats is een platform dat miljoenen bezoekers aantrekt per maand en dat dus een bijzonder groot bereik heeft in Nederland en België. Als verkoper kun je van deze naamsbekendheid gebruik maken door een advertentie te plaatsen. Uiteraard kunnen we er bij Ranking Masters voor zorgen dat jouw advertentie succesvol is en blijft en dat jouw omzet daardoor wordt vergroot.

  Neem contact op

  SEM AGENCY INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters dé SEM agency in huis die streeft naar jouw omzetgroei. In iedere denkbare markt, hebben wij onze klanten geholpen aan zichtbaarheid binnen de Google zoekmachine. Wij weten exact welke route we moeten bewandelen om jouw groeidoelstellingen te bereiken.

  Wij helpen bedrijven online te groeien middels doordachte en effectieve SEO & SEA campagnes waarbij ook onze in-house webdevelopment en design afdeling eraan meewerkt.Zo hebben we alles onder één dak om impact om jouw (online) omzet te laten groeien. Kortom, Ranking Masters is de complete partner voor jouw online succes!

  Hoe we dat doen? Met onze diepgaande kennis, nauwe samenwerking, jarenlange ervaring & brede netwerk. De vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een betere SEM agency voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉.

  Daarnaast geloven wij in data. Om die reden hebben wij, in samenwerking met de programmeurs van het Juulr.com-platform, onze eigen in-house tools ontwikkeld. Deze zelfontwikkelde tools stellen ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen, waardoor onze projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen analyseren en hier tijdig op kunnen inspelen. Wij herkennen kansen voordat ze zich voordoen en zetten dit om in concreet resultaat!

  Verder onderscheiden we ons van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Onze doorgewinterde en continu geoptimaliseerde strategieën op maat zijn toepasbaar in iedere industrie én hebben zich al succesvol bewezen voor meer dan 750 andere bedrijven.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, starten we met een data-analyse van jouw website en/of het Google Ads-account. Op deze manier bepalen we jouw huidige situatie, het nulpunt, en geven we een inschatting van het resultaat dat wij verwachten te behalen, evenals de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Uiteraard krijg je tijdens onze samenwerking ook dagelijks zelf inzicht in de resultaten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dashboard zijn, waarin je de posities van de belangrijkste zoektermen kunt volgen (SEO), of door toegang te hebben tot je eigen Google Ads-account (SEA). Doordat we de resultaten nauwlettend in de gaten houden, kunnen we proactief beslissingen nemen en kansen signaleren die we voor jou willen benutten.

  Je ontvangt van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie gaan we dieper in op de rapportage, bespreken we eventuele verbeterpunten en behandelen we actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Waarom geloven wij de in kracht van data?

  Bij Ranking Masters geloven wij in de kracht van data als fundament voor succesvolle marketingcampagnes. De sleutel tot het succes van elke campagne schuilt in de wereld van data. Deze gegevens fungeren niet alleen als sturingsinformatie; ze zijn ons kompas, waardoor we zowel inzicht verwerven in wat effectief is, maar ook proactief kunnen handelen om voortdurende verbeteringen door te voeren.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een gedegen begrip van data leidt tot doeltreffend handelen en uiteindelijk tot een verhoogd succes binnen het dynamische landschap van online marketing. In de analytische diepgang van data vinden wij de strategische route naar het optimaliseren en perfectioneren van elke campagne!

  Wat maakt Ranking Masters uniek? (weg?)

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat met je Search Marketing resultaten?

  Bij Ranking Masters zijn we echte zoekmachine fanaten. Ontvang gratis onze Groeiscan ter waarde van €495,- excl. btw en ontdek hoe je met jouw bedrijf extra omzet kunt genereren via de Google zoekmachine.

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Gratis adverteren versus Marktplaats Admarkt

   Als je gaat adverteren op Marktplaats, dan moet je je eerst afvragen of je dit gratis wilt doen of dat je hiervoor wilt betalen.

   Adverteren op Marktplaats

   • Gratis adverteren: iedereen kan een gratis advertentie toevoegen op Marktplaats. Als je je product dan uiteindelijk verkoopt, dan betaal je een bijdrage. Let wel op: je kunt niet in alle categorieën gratis adverteren. Soms zijn er lage tarieven van kracht en andere keren mag je een aantal gratis advertenties plaatsen voordat je moet betalen.
   • Adverteren via Admarkt: volgens Marktplaats zelf wordt 40 procent van de zoekopdrachten uitgevoerd op nieuwe producten. Admarkt is specifiek voor ondernemers ontwikkeld die meerdere producten willen aanbieden en hier winst uit willen halen.

   Neem contact op

   De voordelen van Marktplaats Admarkt

   Uiteraard kun je er voor kiezen om gratis te adverteren, maar als je jouw advertentie onder zoveel mogelijk ogen wilt brengen, dan is het geen slecht idee om Admarkt te proberen. Registratie is gratis en je kunt het volledige assortiment van jouw webwinkel automatisch uploaden met een API of feed.

   Je advertentie komt dan altijd bovenaan de zoekresultaten te staan, wat bij gratis adverteren niet het geval is. Voor het aanmaken van een account en het uploaden van je producten heb je tot nu toe nog niets aan Marktplaats betaald. Ook het toevoegen van je eigen website is gratis. Je betaalt pas wanneer een bezoeker op jouw advertentie klikt.

   Dit wordt ook wel de ‘pay per click’ betaalmethode genoemd. Het is dus zaak om uit deze klik een verkocht product te genereren.

   De kracht van een goede advertentie

   Als je voor de Admarkt methode gekozen hebt, dan is het aan jou om de klant met jouw advertentie over te halen het product aan te schaffen. Het is dan ook belangrijk dat deze er perfect uitziet.

   Dat houdt in een mooie korte maar allesomvattende titel (je hebt maar 60 tekens tot je beschikking), een duidelijke omschrijving en sterke en scherpe foto’s. De eerste zinnen van de omschrijving dienen een samenvatting te geven van wat je verkoopt, omdat deze onder de titel in de zoekresultaten worden geplaatst.

   Het is niet nodig om de omschrijving kort te houden, dus maak hier gebruik van. De meeste bezoekers gaan direct naar de foto’s. Het is essentieel dat deze van dusdanige kwaliteit zijn en dat ze uitnodigen tot kopen.

   De voor- en nadelen van adverteren op Marktplaats

   Neem contact op met Ranking Masters en laat ons voor jou een succesvolle advertentiecampagne opzetten op Marktplaats. Tot dan hier in het kort een samenvatting van de belangrijkste voor- en nadelen van dit platform.

   Voordelen Marktplaats:

   • Adverteren kan gratis.
   • Grote naamsbekendheid en bereik.
   • Doelgerichte zoekopdrachten.
   • Marktplaats Admarkt voor zakelijke adverteerders.
   • Extra kanaal om jouw producten mee te verkopen.
   • Automatisch uploaden van alle artikelen in je webwinkel.
   • Handige verkoopopties worden al aangeboden.

   Bekijk ook:

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEM specialisten in de Benelux. Al sinds 2010 kun je hem 's nachts wakker maken voor de meest uitdagende SEM vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn bijna 25-koppige team van SEM specialisten diverse klanten en merken om hun online marktaandeel te vergroten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEM partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse

   Background clouds
   Het Ranking Masters team
   Bottom curve

   Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

   Ontvang jouw gratis online marketing analyse Arrow icon