Marketplaces | Adverteren op Marktplaats

.

Gespecialiseerd in adverteren op Marktplaats voor bedrijven en zelfstandigen gevestigd in Nederland en België!

 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Adverteren op Marktplaats voor een groot bereik

  Als je als verkoper wilt adverteren op Marktplaats, dan kun je gratis een advertentie plaatsen en jouw product op die manier aanbieden. Het is echter ook mogelijk om via Marktplaats Admarkt betaald te adverteren.

  Marktplaats is een platform dat miljoenen bezoekers aantrekt per maand en dat dus een bijzonder groot bereik heeft in Nederland en België. Als verkoper kun je van deze naamsbekendheid gebruik maken door een advertentie te plaatsen. Uiteraard kunnen we er bij Ranking Masters voor zorgen dat jouw advertentie succesvol is en blijft en dat jouw omzet daardoor wordt vergroot.

  Neem contact op

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Gratis adverteren versus Marktplaats Admarkt

   Als je gaat adverteren op Marktplaats, dan moet je je eerst afvragen of je dit gratis wilt doen of dat je hiervoor wilt betalen.

   Adverteren op Marktplaats

   • Gratis adverteren: iedereen kan een gratis advertentie toevoegen op Marktplaats. Als je je product dan uiteindelijk verkoopt, dan betaal je een bijdrage. Let wel op: je kunt niet in alle categorieën gratis adverteren. Soms zijn er lage tarieven van kracht en andere keren mag je een aantal gratis advertenties plaatsen voordat je moet betalen.
   • Adverteren via Admarkt: volgens Marktplaats zelf wordt 40 procent van de zoekopdrachten uitgevoerd op nieuwe producten. Admarkt is specifiek voor ondernemers ontwikkeld die meerdere producten willen aanbieden en hier winst uit willen halen.

   Neem contact op

   De voordelen van Marktplaats Admarkt

   Uiteraard kun je er voor kiezen om gratis te adverteren, maar als je jouw advertentie onder zoveel mogelijk ogen wilt brengen, dan is het geen slecht idee om Admarkt te proberen. Registratie is gratis en je kunt het volledige assortiment van jouw webwinkel automatisch uploaden met een API of feed.

   Je advertentie komt dan altijd bovenaan de zoekresultaten te staan, wat bij gratis adverteren niet het geval is. Voor het aanmaken van een account en het uploaden van je producten heb je tot nu toe nog niets aan Marktplaats betaald. Ook het toevoegen van je eigen website is gratis. Je betaalt pas wanneer een bezoeker op jouw advertentie klikt.

   Dit wordt ook wel de ‘pay per click’ betaalmethode genoemd. Het is dus zaak om uit deze klik een verkocht product te genereren.

   De kracht van een goede advertentie

   Als je voor de Admarkt methode gekozen hebt, dan is het aan jou om de klant met jouw advertentie over te halen het product aan te schaffen. Het is dan ook belangrijk dat deze er perfect uitziet.

   Dat houdt in een mooie korte maar allesomvattende titel (je hebt maar 60 tekens tot je beschikking), een duidelijke omschrijving en sterke en scherpe foto’s. De eerste zinnen van de omschrijving dienen een samenvatting te geven van wat je verkoopt, omdat deze onder de titel in de zoekresultaten worden geplaatst.

   Het is niet nodig om de omschrijving kort te houden, dus maak hier gebruik van. De meeste bezoekers gaan direct naar de foto’s. Het is essentieel dat deze van dusdanige kwaliteit zijn en dat ze uitnodigen tot kopen.

   De voor- en nadelen van adverteren op Marktplaats

   Neem contact op met Ranking Masters en laat ons voor jou een succesvolle advertentiecampagne opzetten op Marktplaats. Tot dan hier in het kort een samenvatting van de belangrijkste voor- en nadelen van dit platform.

   Voordelen Marktplaats:

   • Adverteren kan gratis.
   • Grote naamsbekendheid en bereik.
   • Doelgerichte zoekopdrachten.
   • Marktplaats Admarkt voor zakelijke adverteerders.
   • Extra kanaal om jouw producten mee te verkopen.
   • Automatisch uploaden van alle artikelen in je webwinkel.
   • Handige verkoopopties worden al aangeboden.

   Bekijk ook:

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse