fbpx SEO Optimalisatie | Ranking Masters... Dé #1 in SEO SEO Optimalisatie | Ranking Masters... Dé #1 in SEO

SEO Optimalisatie

.

Gespecialiseerd in SEO voor bedrijven gevestigd in Nederland!

 • Nisl sed vivamus
 • Aliquam etiam erat
 • Velit scelerisque
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 13 beoordelingen

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

  Binnen 24 uur reactie

  SEO Optimalisatie

  Heb je een mooie website, maar desondanks weinig tot geen bezoekers? In dit geval is het aan te raden om je in SEO optimalisatie te verdiepen. De meeste ondernemers zijn zich ervan bewust dat een website tegenwoordig essentieel is. De zoekmachines zijn ten slotte een uitstekend middel om klanten te werven. Toch zullen potentiële klanten niet zomaar op je website terechtkomen, ze zullen immers eerst van het bestaan van je website moeten weten. Het is om deze reden ontzettend belangrijk dat je website goed vindbaar is in zoekmachines als Google. Het beter vindbaar maken van de website noemen we SEO optimalisatie. SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization. SEO optimalisatie is dus eigenlijk dubbel op maar toch wordt dit door de marketeers geregeld op deze wijze in de mond genomen.

  79% van de succesvolste webshops maakt fanatiek gebruik van SEO optimalisatie. Een betere vindbaarheid in de Google zoekmachine levert een website ontzettend veel op. Wanneer je met tientallen zoekwoorden in de Top 3 staat, zal dit ontzettend veel relevant online verkeer aantrekken. Een groot voordeel van SEO is dat dit met de juiste SEO strategie om koopgericht verkeer gaat. Longtail keywords waarin “kopen” en “aanschaffen” terugkeren, leveren vrijwel altijd koopgericht verkeer op. De mensen die dergelijke zoekopdrachten invoeren in de zoekmachine willen daadwerkelijk een aankoop doen of zijn in ieder geval voornemens dit te doen. Voor SEO is het dus belangrijk dat er op de juiste zoekwoorden gefocust wordt.

  Neem contact op

  usp line

  We only have customers who are really enthusiastic about what we do for them. This is because the agreement can be canceled.

  usp line

  We only have customers who are really enthusiastic about what we do for them. This is because the agreement can be canceled.

  usp line

  We only have customers who are really enthusiastic about what we do for them. This is because the agreement can be canceled.

  Wij generen traffic voor o.a.

  Klantcases

  Verno.com

  Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
  stijging in transacties

  Bekijk case study

  Hoe lang duurt SEO optimalisatie?

  Het duurt meestal enige tijd voordat je echt goed vindbaar bent op Google. Hoe lang het duurt voordat je resultaten begint te zien, kan per situatie verschillen. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met hoeveel concurrentie er is. Hoe meer concurrentie, hoe langer het kan duren voordat je een goede positie in de zoekresultaten bemachtigd. Bovendien is de lengte van het proces ook afhankelijk van het feit of er eerder al aandacht is besteed aan SEO. Bij Ranking Masters duurt het doorgaans zo een drie tot zes maanden voordat je in de Top 3 van de zoekresultaten terug te vinden bent. Hierna is het verstandig om te blijven investeren in SEO optimalisatie. Als er geen aandacht meer aan SEO besteed wordt, zal de site kunnen zakken op de pagina met zoekresultaten, of SERP. SERP staat voor Search Engine Results Page. Dit is de pagina die een zoekmachine toont wanneer een gebruiker van de zoekmachine een zoekopdracht invoert. De zoekmachine streeft er naar om de SERP zo relevant mogelijk te maken gebaseerd op de zoekopdracht. De nummer 1 positie in de SERP zegt dus eigenlijk dat jouw pagina of website als eerste resultaat getoond wordt in de zoekmachine en dus door die zoekmachine als meest waardevolle webadres voor de betreffende zoekopdracht wordt gekwalificeerd.

  SEO optimalisatie uitbesteden aan Ranking Masters

  Vind je het belangrijk dat jouw website straks goed vindbaar is op het internet? Dan is het aan te raden om de SEO optimalisatie uit te besteden aan Ranking Masters. Wij hebben al meer dan 750 websites geholpen. We weten welke technieken als beste werken en blijven meegaan met de tijd. Zo houden we de updates van Google nauwlettend in de gaten. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de technieken die wij gebruiken werken en up-to-date zijn. Voordat we beginnen met het optimaliseren van je website, voeren we eerst een uitgebreide SEO check uit. Aan de hand van deze analyse weten wij hoe we de website kunnen optimaliseren en op welke zoekwoorden we ons moeten richten.

  Bij Ranking Masters kun je kiezen uit verschillende SEO pakketten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen of je lokaal of landelijk vindbaar wilt worden. Voorbeelden van lokale pakketten zijn bijvoorbeeld SEO Dordrecht, SEO Utrecht en SEO Breda. Je kunt bij ons absoluut zeker zijn van een effectieve aanpak. De SEO optimalisatie kosten vallen ontzettend mee als je naar de kwaliteit van onze diensten kijkt. Nergens anders kun je een prijs-kwaliteitverhouding als bij Ranking Masters verwachten. Niet voor niets kiezen ook veel marketingbureaus voor SEO White Label van Ranking Masters.

  Welke technieken gebruikt Ranking Masters?

  Er zijn honderden factoren die invloed kunnen hebben op welke waarde Google aan je website toekent. Ranking Masters besteedt veel aandacht aan de belangrijkste factoren. Zo is het aantal links naar je website bijvoorbeeld een belangrijke factor. Een andere belangrijke factor is de content van je website. Om de belangrijkste factoren te beïnvloeden, maken we gebruik van niche linkbuilding, website optimalisatie en SEO-copywriting. Door deze technieken te combineren, ontstaat er een effectieve campagne.

  Niche linkbuilding

  Linkbuilding is het linken naar een website vanaf externe pagina’s. Veel verwijzingen vanaf relevante websites, betekent dat je een online autoriteit bent. Google hecht veel waarde aan een goed linkprofiel. Vrijwel ieder zoekmachine optimalisatie bureau biedt linkbuilding aan. Toch kun je lang niet overal zeker zijn van een veilige werkwijze. Bij Ranking Masters kun je wél zeker zijn van efficiënte en veilige werkwijze. Wij hebben een breed netwerk en zijn hierdoor in staat om kwalitatieve en relevante links naar je website te plaatsen. Hierdoor behoudt je website een natuurlijk linkprofiel en loop je geen risico op Google penalties. Een onnatuurlijk linkprofiel wordt namelijk bestraft door Google.

  Website optimalisatie

  Ranking Masters bedenkt een strategie om je website te optimaliseren. Samen met je webdeveloper bespreken we welke punten eenvoudig aangepakt kunnen worden. Hierbij wordt er rekening gehouden met meer dan 200 factoren die meetellen voor het algoritme van Google. Vaak zijn er veel eenvoudige aanpassingen die de website beter vindbaar kunnen maken.

  SEO copywriting

  De content van je website is een zeer belangrijke factor voor het algoritme van Google. De zoekmachine hecht namelijk ontzettend veel waarde aan unieke content. Behalve dat de content uniek moet zijn, is het ook belangrijk dat de content relevant en van hoge kwaliteit is. Het schrijven van interessante content is lang niet altijd even eenvoudig. Ondanks dat de website gevuld moet worden met content, moet alle content uniek zijn. Bovendien moeten bepaalde sleutelwoorden in de tekst verwerkt worden, zonder dat dit ten koste gaat van de leesbaarheid. Ranking Masters schrijft als ghostwriter ruim 250.000 woorden per maand voor zijn klanten. Wij weten daardoor exact hoe je interessante SEO-content schrijft. De content is hierdoor niet alleen voordelig voor de Google-ranking van je website, maar ook voor de bezoekers van je website.

  Interesse in SEO optimalisatie?

  Ben jij geïnteresseerd in SEO optimalisatie? Je hebt tenslotte pas echt iets aan je website als deze vindbaar is! Bij Ranking Masters kunnen we er binnen een relatief kort tijdsbestek voor zorgen dat jouw website goed gevonden wordt door je doelgroep. Wij weten op welke zoekwoorden we ons moeten richten en hoe een effectieve SEO campagne eruit ziet. Ben jij benieuwd wat SEO jou kan opleveren? Dan laten onze specialisten je graag zien hoeveel websiteverkeer je op dit moment misloopt. Ben je ervan overtuigd dat je SEO optimalisatie kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op, wij zorgen ervoor dat je zeker kunt zijn van een effectieve campagne.

  Neem contact op

  Sjors Goemans

  Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

  Hulp Nodig?

  Neem contact op met een van onze adviseurs!

  Bellen

  Fietsband lek?
  De beller is sneller!

  023-2078030

  Whatsapp

  Geen beltegoed meer?
  Chat met ons!

  023-2078030

  Daag jij ons uit voor je volgende project?

  Daag ons uit!

  Benieuwd naar jouw kansen?