SEO Optimalisatie

.

Gespecialiseerd in SEO voor bedrijven gevestigd in Nederland!

 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  SEO Optimalisatie

  Heb je een mooie website, maar desondanks weinig tot geen bezoekers? In dit geval is het aan te raden om je in SEO optimalisatie te verdiepen. De meeste ondernemers zijn zich ervan bewust dat een website tegenwoordig essentieel is. De zoekmachines zijn ten slotte een uitstekend middel om klanten te werven. Toch zullen potentiële klanten niet zomaar op je website terechtkomen, ze zullen immers eerst van het bestaan van je website moeten weten. Het is om deze reden ontzettend belangrijk dat je website goed vindbaar is in zoekmachines als Google. Het beter vindbaar maken van de website noemen we SEO optimalisatie. SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization. SEO optimalisatie is dus eigenlijk dubbel op maar toch wordt dit door de marketeers geregeld op deze wijze in de mond genomen.

  79% van de succesvolste webshops maakt fanatiek gebruik van SEO optimalisatie. Een betere vindbaarheid in de Google zoekmachine levert een website ontzettend veel op. Wanneer je met tientallen zoekwoorden in de Top 3 staat, zal dit ontzettend veel relevant online verkeer aantrekken. Een groot voordeel van SEO is dat dit met de juiste SEO strategie om koopgericht verkeer gaat. Longtail keywords waarin “kopen” en “aanschaffen” terugkeren, leveren vrijwel altijd koopgericht verkeer op. De mensen die dergelijke zoekopdrachten invoeren in de zoekmachine willen daadwerkelijk een aankoop doen of zijn in ieder geval voornemens dit te doen. Voor SEO is het dus belangrijk dat er op de juiste zoekwoorden gefocust wordt.

  Neem contact op

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Hoe lang duurt SEO optimalisatie?

   Het duurt meestal enige tijd voordat je echt goed vindbaar bent op Google. Hoe lang het duurt voordat je resultaten begint te zien, kan per situatie verschillen. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met hoeveel concurrentie er is. Hoe meer concurrentie, hoe langer het kan duren voordat je een goede positie in de zoekresultaten bemachtigd. Bovendien is de lengte van het proces ook afhankelijk van het feit of er eerder al aandacht is besteed aan SEO. Bij Ranking Masters duurt het doorgaans zo een drie tot zes maanden voordat je in de Top 3 van de zoekresultaten terug te vinden bent. Hierna is het verstandig om te blijven investeren in SEO optimalisatie. Als er geen aandacht meer aan SEO besteed wordt, zal de site kunnen zakken op de pagina met zoekresultaten, of SERP. SERP staat voor Search Engine Results Page. Dit is de pagina die een zoekmachine toont wanneer een gebruiker van de zoekmachine een zoekopdracht invoert. De zoekmachine streeft er naar om de SERP zo relevant mogelijk te maken gebaseerd op de zoekopdracht. De nummer 1 positie in de SERP zegt dus eigenlijk dat jouw pagina of website als eerste resultaat getoond wordt in de zoekmachine en dus door die zoekmachine als meest waardevolle webadres voor de betreffende zoekopdracht wordt gekwalificeerd.

   SEO optimalisatie uitbesteden aan Ranking Masters

   Vind je het belangrijk dat jouw website straks goed vindbaar is op het internet? Dan is het aan te raden om de SEO optimalisatie uit te besteden aan Ranking Masters. Wij hebben al meer dan 750 websites geholpen. We weten welke technieken als beste werken en blijven meegaan met de tijd. Zo houden we de updates van Google nauwlettend in de gaten. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de technieken die wij gebruiken werken en up-to-date zijn. Voordat we beginnen met het optimaliseren van je website, voeren we eerst een uitgebreide SEO check uit. Aan de hand van deze analyse weten wij hoe we de website kunnen optimaliseren en op welke zoekwoorden we ons moeten richten.

   Bij Ranking Masters kun je kiezen uit verschillende SEO pakketten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen of je lokaal of landelijk vindbaar wilt worden. Voorbeelden van lokale pakketten zijn bijvoorbeeld SEO Dordrecht, SEO Utrecht en SEO Breda. Je kunt bij ons absoluut zeker zijn van een effectieve aanpak. De SEO optimalisatie kosten vallen ontzettend mee als je naar de kwaliteit van onze diensten kijkt. Nergens anders kun je een prijs-kwaliteitverhouding als bij Ranking Masters verwachten. Niet voor niets kiezen ook veel marketingbureaus voor SEO White Label van Ranking Masters.

   Welke technieken gebruikt Ranking Masters?

   Er zijn honderden factoren die invloed kunnen hebben op welke waarde Google aan je website toekent. Ranking Masters besteedt veel aandacht aan de belangrijkste factoren. Zo is het aantal links naar je website bijvoorbeeld een belangrijke factor. Een andere belangrijke factor is de content van je website. Om de belangrijkste factoren te beïnvloeden, maken we gebruik van niche linkbuilding, website optimalisatie en SEO-copywriting. Door deze technieken te combineren, ontstaat er een effectieve campagne.

   Niche linkbuilding

   Linkbuilding is het linken naar een website vanaf externe pagina’s. Veel verwijzingen vanaf relevante websites, betekent dat je een online autoriteit bent. Google hecht veel waarde aan een goed linkprofiel. Vrijwel ieder zoekmachine optimalisatie bureau biedt linkbuilding aan. Toch kun je lang niet overal zeker zijn van een veilige werkwijze. Bij Ranking Masters kun je wél zeker zijn van efficiënte en veilige werkwijze. Wij hebben een breed netwerk en zijn hierdoor in staat om kwalitatieve en relevante links naar je website te plaatsen. Hierdoor behoudt je website een natuurlijk linkprofiel en loop je geen risico op Google penalties. Een onnatuurlijk linkprofiel wordt namelijk bestraft door Google.

   Website optimalisatie

   Ranking Masters bedenkt een strategie om je website te optimaliseren. Samen met je webdeveloper bespreken we welke punten eenvoudig aangepakt kunnen worden. Hierbij wordt er rekening gehouden met meer dan 200 factoren die meetellen voor het algoritme van Google. Vaak zijn er veel eenvoudige aanpassingen die de website beter vindbaar kunnen maken.

   SEO copywriting

   De content van je website is een zeer belangrijke factor voor het algoritme van Google. De zoekmachine hecht namelijk ontzettend veel waarde aan unieke content. Behalve dat de content uniek moet zijn, is het ook belangrijk dat de content relevant en van hoge kwaliteit is. Het schrijven van interessante content is lang niet altijd even eenvoudig. Ondanks dat de website gevuld moet worden met content, moet alle content uniek zijn. Bovendien moeten bepaalde sleutelwoorden in de tekst verwerkt worden, zonder dat dit ten koste gaat van de leesbaarheid. Ranking Masters schrijft als ghostwriter ruim 250.000 woorden per maand voor zijn klanten. Wij weten daardoor exact hoe je interessante SEO-content schrijft. De content is hierdoor niet alleen voordelig voor de Google-ranking van je website, maar ook voor de bezoekers van je website.

   Interesse in SEO optimalisatie?

   Ben jij geïnteresseerd in SEO optimalisatie? Je hebt tenslotte pas echt iets aan je website als deze vindbaar is! Bij Ranking Masters kunnen we er binnen een relatief kort tijdsbestek voor zorgen dat jouw website goed gevonden wordt door je doelgroep. Wij weten op welke zoekwoorden we ons moeten richten en hoe een effectieve SEO campagne eruit ziet. Ben jij benieuwd wat SEO jou kan opleveren? Dan laten onze specialisten je graag zien hoeveel websiteverkeer je op dit moment misloopt. Ben je ervan overtuigd dat je SEO optimalisatie kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op, wij zorgen ervoor dat je zeker kunt zijn van een effectieve campagne.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse