SEO bureau Amsterdam

.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren SEO specialist in Amsterdam? Ranking Masters is er om je te helpen. Met onze jarenlange ervaring in de SEO-wereld hebben wij de kennis en expertise om jouw bedrijf naar de top van de zoekresultaten te brengen.

Onze SEO-specialisten werken nauw samen met jou als klant om een op maat gemaakte SEO-strategie te ontwikkelen die past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Ranking Masters jou kan helpen met je SEO in Amsterdam.

 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  SEO specialisten in Amsterdam

  Als je als bedrijf gevestigd bent in Amsterdam, zijn er verschillende redenen om samen te werken met een SEO-specialist in deze stad. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat je website optimaal blijft werken en goed gevonden wordt in de zoekmachines. 

  Bij Ranking Masters, een SEO bureau in Amsterdam, kunnen we jouw website optimaliseren en hoger positioneren in zoekmachines door middel van diverse SEO-technieken. Wij fungeren als het verlengstuk van onze klanten en kunnen alles omtrent SEO overnemen, maar dit hoeft niet. Het kan zijn dat we alleen de strategie, linkbuilding of juist content ten uitvoering brengen, afhankelijk van de behoefte en benodigdheden. 

  Onze diensten beperken zich niet alleen tot SEO in Amsterdam, maar ook in de nabijgelegen steden, zoals Den Haag, Utrecht, Rotterdam en natuurlijk Haarlem. We begrijpen dat goede SEO van essentieel belang is voor jouw website en nemen al deze taken graag uit handen, zodat jij je kan richten op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf.

  Neem contact op

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Voor wie is een SEO bureau in Amsterdam?

   Als SEO bureau in Amsterdam werken wij voor bedrijven die maandelijks producten of diensten verkopen waar naar gezocht wordt in zoekmachines zoals Google. Onze diensten zijn gericht op zowel lokale als nationale en internationale markten. 

   SEO is interessant voor bedrijven die opereren in bestaande markten of snel opkomende producten hebben. Daarnaast wordt SEO vaak ingezet om de winst van een bedrijf te vergroten, aangezien kosten als Google Ads blijven stijgen en een zware druk leggen op de winst. 

   Bedrijven die positieve resultaten hebben behaald met zoekmachineoptimalisatie kiezen vaak voor het verlagen van hun SEO-budget naar een onderhoudscampagne, wat resulteert in een hogere ROI per geïnvesteerde euro.

   seo amsterdam

   Waarom schakel je een SEO-specialist in?

   Bij Ranking Masters begrijpen we dat het voor bedrijven soms lastig kan zijn om intern de nodige expertise of slagkracht te hebben voor een succesvolle SEO-campagne. Daarom zijn onze SEO specialisten beschikbaar voor bedrijven in Amsterdam. 

   Wij fungeren als een dynamisch en flexibel SEO bureau en treden op als verlengstuk van onze klanten. Dit kan inhouden dat we de gehele SEO-campagne op ons nemen, van strategie tot content, linkbuilding en webdevelopment. 

   Maar het kan ook betekenen dat we slechts één specifiek aspect van de campagne uitvoeren, zoals linkbuilding. Door onze flexibiliteit en focus op de klantbehoefte, kunnen wij onze diensten volledig afstemmen op de wensen van onze klanten en zorgen voor een succesvolle SEO-campagne die resulteert in een hogere ROI.

   Wat levert SEO op voor bedrijven in Amsterdam?

   Als bedrijf zijnde wil je graag weten wat een investering in SEO voor jouw onderneming kan betekenen. Stel, je hebt maandelijks 20.000 bezoekers op je website, een conversiepercentage van 2% en een gemiddeld bestelbedrag van €400. Dan zou je per maand 400 x 0,02 * 20.000 = €160.000 omzetten. Met een winstmarge van 25% zou dit €40.000 winst per maand opleveren. 

   Als je hierbij rekening houdt met de Customer Lifetime Value, kan het bedrag nog veel hoger oplopen omdat klanten in de toekomst kunnen terugkeren. Door het uitbesteden van SEO kun je dit bedrag aanzienlijk verhogen en de groei van je bedrijf stimuleren.

   SEO uitbesteden of zelf doen?

   SEO is een complexe en tijdrovende bezigheid die vaak veel kennis en expertise vereist. Het is dan ook aan te raden om dit aan een professionele SEO specialist over te laten, zeker als je zelf niet over de benodigde kennis beschikt. 

   Door het uitbesteden van SEO kun je meer verkeer naar je website genereren, de conversie verhogen en je bedrijf laten groeien. Bovendien kan het uitbesteden van SEO zorgen voor meer tijd en ruimte om je te richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

   Hoeveel kost een SEO specialist per uur?

   De tarieven van SEO specialisten kunnen sterk variëren. Bij Ranking Masters hebben wij een tarief van €75 tot €130 per uur, afhankelijk van de senioriteit van de SEO specialist. Het uitbesteden van SEO kan echter veel voordelen opleveren, zoals het behalen van betere resultaten en het besparen van tijd en geld in de lange termijn. 

   Bovendien kunnen ervaren SEO specialisten bij Ranking Masters effectiever te werk gaan en uiteindelijk minder uren, dus geld nodig hebben om resultaat te behalen. Het is dus belangrijk om niet alleen naar het uurtarief te kijken, maar ook naar de kennis en ervaring van de SEO specialist en de resultaten die zij kunnen behalen voor jouw bedrijf.

   Waarom werken wij graag als SEO-specialist voor bedrijven in Amsterdam?

   Amsterdam is niet alleen de hoofdstad van Nederland, maar ook een belangrijke economische hub in Europa. De stad telt meer dan 800.000 inwoners en heeft een bruisende zakelijke sector. 

   Als SEO-specialist werken wij graag voor bedrijven in Amsterdam, omdat we zien dat deze stad altijd in beweging is. Met een groot aantal start-ups en gevestigde ondernemingen die allemaal proberen te groeien, is er een constante behoefte aan SEO-diensten om online zichtbaarheid te vergroten.

   Leuke feitjes:

   • Amsterdam staat op nummer 1 in de lijst van Europese steden met het grootste aantal internationale bedrijven.
   • Er zijn meer dan 2.700 ICT-bedrijven in Amsterdam, die samen goed zijn voor 68.000 banen.

   Wat is onze SEO-werkwijze voor bedrijven uit Amsterdam?

   Als SEO-bureau werken wij altijd nauw samen met onze klanten om de beste resultaten te behalen. Dit begint met een grondige analyse van je website en online aanwezigheid, waarbij we onder andere kijken naar de huidige zoekwoorden, concurrentie en technische aspecten. 

   Op basis van deze analyse stellen we een SEO-strategie op, waarbij we ons richten op het verbeteren van de technische optimalisatie, het creëren van kwalitatieve content en het opbouwen van relevante links naar je website.

   Onze werkwijze is altijd maatwerk en we fungeren als verlengstuk van onze klanten. Dit betekent dat we alles omtrent SEO kunnen overnemen, maar dat dit niet hoeft. We passen onze werkzaamheden aan op de behoeften en benodigdheden van jouw bedrijf en kunnen bijvoorbeeld alleen de strategie of juist de linkbuilding ten uitvoering brengen, zoals het verzamelen van backlinks

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse