SEO Expert in Breda

.

Gespecialiseerd in SEO voor bedrijven gevestigd in Breda!

 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Ranking Masters is de SEO expert Breda voor jou!

  Je wilt graag meer bezoekers op jouw website, maar hoe doe je dat? Met Ranking Masters natuurlijk! De SEO expert Breda voor jou! Wij hebben een ruime ervaring met SEO en hebben al meer dan 750 klanten geholpen. Bij Ranking Masters zijn we in staat om ook jouw website of webshop goed vindbaar te maken.

  Neem contact op

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Hoe kunnen we jou helpen meer online bezoekers te krijgen?

   Misschien vraag jij je af, hoe kunnen we meer online bezoekers regelen voor jouw website? Simpel! Door je website te optimaliseren voor de zoekmachines kunnen we er voor zorgen dat jouw website of webshop relevanter wordt voor de gebruikers van zoekmachines zoals Google en kom je automatisch hoger in de zoekresultaten terecht.

   Hierdoor is jouw site makkelijker te vinden en krijg je dus meer bezoekers! Misschien is er iets met jouw site waar je zelf helemaal niks vanaf weet, maar er wel voor zorgt dat je potentiële bezoekers en klant misloopt. De SEO experts van Ranking Masters zoeken dit uit voor jou. Alle obstakels worden door ons getackeld!

   Sommige mensen hebben wellicht wel de technische kennis in huis om zelf een redelijk resultaat te realiseren. Iedereen heeft 1001 taken die ze moeten verrichten om de toko draaiende te houden en als je een bedrijf hebt dan heb je waarschijnlijk meer dan voldoende werk op de planken liggen. Als jij je tijd besteed aan het optimaliseren van je website kan het zijn dat je daardoor op andere posten averij oploopt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom is het inschakelen van een SEO expert van Ranking Masters per definitie een verademing voor de online ondernemer. Bovendien hoef je dan ook niet bang te zijn om fouten te maken tijdens het optimaliseren. Doen waar je goed in bent terwijl wij je website naar een hoger plan tillen.

   Effectief optimaliseren

   Effectief optimaliseren gaat natuurlijk niet vanzelf, maar hoe werkt het eigenlijk? Je wilt dat Google jouw website relevant en belangrijk vindt. Dit doe je door je website te optimaliseren conform de richtlijnen van de zoekmachines. Een paar voorbeelden hiervan zijn:

   SEO teksten

   Door goede teksten te schrijven en daarin de belangrijke zoektermen te verwerken, geef je context aan je website of webshop. Dit versterkt de relevantie van je product of dienst voor de gebruiker van de zoekmachine in kwestie.

   Niche linkbuilding

   We plaatsen op externe, relevante websites links en artikelen die verwijzen naar jouw website of webshop. Ze genereren onze SEO experts online autoriteit voor jouw onderneming.

   Pagespeed

   Het is belangrijk dat je website of webshop snel en gemakkelijk reageert op gebruikersgedrag van je online bezoeker. Een klant kan snel zijn interesse verliezen als een pagina te langzaam is. Door de pagespeed te optimaliseren en wat complementaire zaken aan te passen, wordt je website sneller waardoor je automatisch hoger in de gratie van Google valt.

   Informatie over de SEO expert Breda Ranking Masters

   Onze SEO specialisten hebben ieder een eigen expertise. Bijvoorbeeld het versterken van lokale of landelijke keywords. Hierdoor weten wij precies wat jij nodig hebt om gegarandeerd resultaat te halen. Onze ervaring is gericht op kennis, kwalitatief en impact. Onze experts hebben een ruime ervaring op het gebied van SEO. Voor veel klanten hebben we de verwachtingen waargemaakt en niet voor niets een gemiddelde klantreview van 9.4/10. Wij zijn de absolute #1 in SEO! Opzoek naar SEO Expert in Eindhoven of naar een SEO expert in Amsterdam en omgeving?

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse