Al 7 jaar ervaringIk hoop dat je deze blog met plezier leest.

Als je wilt dat mijn team je marketing voor je doet, klik dan hier

Title Attribute

Wat betekent Title Attribute?

Een title attribute is een titel voor een link op de webpagina. Met zo’n titel kan er extra informatie worden toegevoegd aan een link, zoals het vertellen van de bestemming. Een title attribute is zichtbaar als een computermuis op de link staat. Er zal dan informatie worden weergeven.

title attribute

Title Attribute voor lezers

Een title attribute is in eerste instantie te herkennen aan een klikbare tekst. In de tekst staat er dan een woord of woordcombinatie die klikbaar is. Dat komt omdat deze worden zijn voorzien van een hyperlink. Een woord of woordcombinatie voorzien van een hyperlink heet anchor tekst. Hiermee kan de lezer door een woord of woordcombinatie worden doorverwezen naar een andere pagina. Dit wordt wel eens ingezet omdat bijvoorbeeld een ander artikel dieper ingaat op een bepaald onderwerp. Deze aanvullende informatie kan dan gemakkelijk door een lezer worden gevonden. Maar een anchor tekst is niet standaard voorzien van een title attribute. Als een lezer zijn cursor op een woord plaatst, geeft de webpagina nog geen informatie weer over bijvoorbeeld de bestemming. Daardoor weet een lezer niet waar de link naar wordt doorverwezen. Voor een lezer kan dit als onbetrouwbaar worden ervaren. Daarom is het van belang om dit voor lezers aan te passen.

Title Attribute voor SEO

Het is heel nuttig om gebruik te maken van deze techniek. Het helpt namelijk niet alleen om een lezer de informatie als betrouwbaar te laten ervaren, maar door de extra informatie wordt een zoekmachine zoals Google ook op de hoogte gebracht. Daardoor wordt de kans groter dat de informatie als relevant wordt gezien.

Vind jij het belangrijk dat Title Attributes en andere factoren goed ingericht zijn? Wij verzorgen jouw SEO graag. Als professioneel SEO bureau kunnen wij prachtige resultaten garanderen.

Sjors Goemans

Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten.Sjors Goemans

Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten.

Gratis Analyse Aanvragen!

First header

Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

  • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
  • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
  • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

 

Gratis SEO Analyse Aanvragen    Sluiten

    Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

    Ontvang jouw gratis online marketing analyse